מלון בבנגקוק
-
אשמח להמלצות עבור מלון בבנגקוק ברמה טובה ובמיקום טוב מאוד
עבור זוג עם שלושה ילדים בוגרים
-
מלון בבנגקוקהיינו באותו הרכב באיסטין מקאסן - מלון ברמה גבוהה הוא לא בדיוק במרכז העניינים אבל לכל מקום לקחנו מונית 5-10 דקות נסיעה ב 150 באט.
עופר
-
מלון בבנגקוקמה זה מיקום טוב עבורך ?
באיזה תקציב?
-
מלון בבנגקוקמה התקציב?
בהרכב שלכם תצטרכו בכל מקרה 2 חדרים.
מניסיוני יכול להמליץ המלצה חמה על Sofitel sukhumvit.
-
מלון בבנגקוקמיקום זה עניין של העדפה... אנחנו היינו עם הילדים במלון מרקיור סיאם מול ה mbk כי רצינו להיות קרובים לקניונים ו לאטרקציות בסיאם ( אקווריום, קיד זניה ) אבל לא יודעת אם זה השיקול אצלכם ואם אלו האטרקציות שיעניינו ילדים בגילאים בוגרים. לנו היה מצויין גם בגלל יתרון הנגישות לסקיי טקיין . קחו בחשבון שעם 3 בוגרים תצטרכו שם 2 חדרים או לברר אם יש להם סוויטה משפחתית .
-
איסטין מקאסן מלון מעולהושלא יבהילו אתכם מפקקים , כל בנקוק מפוקקת ובשעות העומד גם הרכבת העילית כמו סיר לחץ מקורר .
-
מלון בבנגקוקממליץ על מלון נובוטל פלונציט בו שהיתי והיה נהדר. גם מלון טרמינל 21 נמצא במיקום טוב ומומלץ. השאילה היא רק באיזה תקציב .שהייה ליד אחת מתחנות הרכבת העילית בבנגקוק הופכת את הטיול בבנגקוק להרבה יותר נוח.
-
מלון בבנגקוקNovotel Ploenchit הוא מלון מצויין הממוקם בצמוד לתחנת רכבת עילית (נושאים את אותו השם, Ploenchit).
לגבי רמה טובה ותקציב - שני התחומים הינם מאוד סובייקטיביים. -
מלון בבנגקוקבבנגקוק הייתי ממליץ באזור הפאטונם את מלון איסטין מאקסן שמדורג 4 כוכבים , נמצא כ5-10 דק' נסיעה מהMBK וכמרחק הליכה מקניון הפלטינום ומשוק הפאטונם.
http://www.eastinhotelsresidences.com/eastinmakkasanbangkok/
בנוסף הייתי ממליץ על מלון דה ליט שמדורג 4.5 כוכבים , שממוקם באזור הסיאם ונמצא כ5 דק הליכה לMBK וכ5-10 דק נסיעה לאזור הפאטונם.
http://www.litbangkok.com/hotel/
-
מלון בבנגקוק5 כוכבים
Berkeley Pratunam
4 כוכבים עם חדרים משפחתיים:
Evergreen Place
-
איסטין מקאסן מלון מעולה - זה תלוי בסטנדרטים שלכם!!במשך תקופה ארוכה מאוד אני רואה כאן המלצות על המלון הזה ואנשים שאומרים שזה מלון מעולה, ורמה גבוהה....
אתמול חזרתי מבנגקוק והפעם לקחתי לילה אחד במלון הזה בגלל טיול שיצאנו אליו והיה איסוף מהמלון אז חשבתי שיהיה יותר נוח.
בשום פנים ואופן, ובשום צורה לא הייתי מגדירה את המלון הזה "ברמה גבוהה" או "מלון מעולה".
המלון בסדר ולא יותר מזה, מינימליסטי,החדרים פשוטים ביותר, השירות של אנשי המלון ברמה של 3 כוכבים ולא יותר, המיקום שלו לא משהוא בשום צורה .....
באמת שאחריי שהייתי בו אני לא מבינה איך אנשים חוזרים ממנו ואומרים שהוא מלון מעולה - אני מניחה שזה הכל עניין של סטנדרטים אישיים ולאיזה סוג ורמה של מלונות אנשים רגילים.
המלון הזה לא עומד בשום רמה שאני רגילה אליו, וביחס למלונות המפנקים והמדהימים שיש לתאילנד להציע האיסטין מקאסן פשוט לא מתקרב ......
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותראני רוצה להצדיע למרכז למטייל שדוחפת אותו לחור פראייר ואחר כך הפראיירים עוד אומרים תודה.
אז ככה, המלון המדובר מלון גרוע, לא בגלל השירות שלו ולא בגלל שהוא מוזנח, אלא בגלל המיקום.
אין שום סיבה שבן אדם נורמלי, ביודעין, ייקח חדר במלון הזה. ישנם בתי מלון הרבה הרבה יותר טובים ממנו שנמצאים במיקומים הרבה יותר טובים.
נראה לי שצריך להיות גילוי נאות למרכז למטייל שיש לכם סניף במלון הזה ולכן האינטרס שלכם לדחוף אותו לכל אחד.
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותרבאמת יש להם סניף בתוך המלון???כל יום לומדים דבר חדש.
ענייני הגילוי הנאות זה הדבר האחרון שאפשר לצפות לו בפורום הספציפי הזה.
כאחד שקורא ברוב הפורומים באתר למטייל, זה הפורום שהכי זקוק לרענון נהלים וחוקים.
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותרלא מסכים בכלל שהמלון במיקום גרוע. נמצא במרחק הליכה משוק פארטונם, מגדל הבאיוק, פלטינום מול, והפאנטיפ פלאזה. מלון ברמה גבוהה יחסית ונותן תמורה נאה למחיר. אזור ה1600 באט. לגבי הנהלים בפורום. גם בעניין זה לא מסכים לחלוטין. כבר היום (לדעתי) המידע שניתן בפורום חלקי בעייני בשל הנהלים הקיימים. האנשים שגולשים בפורום הם אנשים בוגרים שיכולים להסיק מסקנות ולהבין איזה פניות הם אמינוצ ואיזה פניות נגועות באינטרסים. בסהכ רוב רובן של התגובות פה טובות ועוזרות מאוד לאנשים גם מכל הסוכניות השונות שבפורום. וכן זה לא סוד גדול שתגובות הסוכנויות להמלצוצ למלונות וכד בדרכ יהיו למלונות איתם הם עובדים. כי אלה המלונות אותם הם מכירים. כל אחד יכול לסגור את אותו המלון איפה שהוא רוצה להצליב תגובות והמלצות באתרים נוספים (תגובות בטריפ אדוויסור, בוקינג ..) ולעשות מה שהוא רוצה.
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותרברור שהיום המידע בפורום הוא חלקי בשל הנהלים הקיימים!
כי היחידים שמותר להם להמליץ בפורום על סוכנויות...אלה הסוכנויות עצמן!
לא נשמע לך קצת הזוי?
בלי קשר לדיון הספציפי על חוקי הפורום, תתפלא להיווכח שהמון אנשים קוראים תגובות וידיעות כ"תורה מסיני" בלי להסתכל בכלל מי כתב להם ומה האינטרס שלו (כנ"ל בעיתונים השונים).
למעשה, כשאדם בא לשאול שאלה בפורום טיולים, הוא לא אמור לשער שהוא צריך לעבוד ולחשוף את מפת האינטרסים שעומדת מאחורי כל הודעה בפורום.
להערכתי זה לא מקרה שלפחות 50% מהתשובות בפורום נכתבות ע"י סוכנויות שונות - אני גולש כאן בפורום כבר כמה שנים טובות וככל שיותר הודעות נכתבות ע"י סוכנויות, כך כמות המטיילים ה"אמיתיים" שמגיבים כאן יורדת.
איך שוב נסחפתי לתוך הדיון העקר הזה על חוקי הפורום

לדעתי הדיון מוצה כאן בפורום בחודשים האחרונים ובכל מקרה כבר הבנתי ששינוי לא נראה באופק.
סה"כ הגבתי לבחור שביקש "גילוי נאות" כדי להבהיר שאין סיכוי שזה יקרה...
-
המנהל נרדם בשמירה? -
המנהל נרדם בשמירה?האמת שלא ראיתי הודעה של מנהל הפורום כבר די הרבה זמן עכשיו כשאתה מעלה את הנקודה,
אבל זה לא כ"כ רלוונטי כי בעבר הלא רחוק כן היו דיונים בנושא גם בהשתתפותו, ולא קיבלתי את הרושם שמשהו ישתנה לגבי מדיניות הפורום.
(דרך אגב, רק לאחרונה נתקלתי באחד מהפורומים באתר הזה בתגובה של נציג סוכנות השכרת רכב ש"במקרה" ניסה לשכנע מטייל להשכיר רכב כבר מהארץ ולא מסוכנות מקומית ביעד שלו.
לאחר 3 תגובות של גולשים שהתרעמו על כך, ההודעה של בעל האינטרס נמחקה מהפורום המדובר ע"י המנהל.)
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותררמת המלון - הכל עניין של סטנדרטים ונקודת מבט, עם זאת אני עדיין חושבת שיש קונצנזוס מסויים לגביי המילה "רמה גבוהה".
האיסטין מקאסן נותן תמורה נאה לעלות שלו, בטח במונחי ישראל אבל אני לא חושבת שאפשר להגדיר אותו כמלון ברמה מעולה - זה ממש למתוח את המושג "מעולה" עד לקצה.....
NOVOTEL, AMARI, MARRIOT..... אלו רשתות מעולות ויש מלונות ברמה עוד יותר גבוהה מעולה++.
האיסטין מקאסן מלון בסדר שנותן תמורה נאה למחיר שלו - ותו לא! להגיד שהוא מעולה זה להטעות את האנשים
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותרכמה הערות:
לעמליה, הנה בדיוק עלית על הנקודה בעייתית.
- אכן זה עניין של סטנדרטים, התמורה סבירה, המיקום בעייתי.
- מלון זהה במיקום טוב יותר היה יקר בהרבה - אין מתנות חינם
- מעטים האנשים שיהיו מוכנים להודות שדחפו אותם להתגורר באיזור לא טוב, כי הרי הם עשו הכנות, קראו המלצות ושילמו במיטב כספם.
- חוסר ניסיון - כשאין לך אפילו מעט קנה מידה שיכול לשמש בסיס להשוואה תמיד תשכנע את עצמך שזה המצב, ושזו התמורה הכי טובה לכסף.
ל-Nura
- אם כדאי להתגורר באיזור של שווקים הומים עם כל המשתמע מכך, וללא אלטרנטיבה תחבורתית אחרת מלבד מוניות, באותה המידה גם ניתן לשכנע אנשים להתגורר ליד שוק סוף השבוע Chatuchak
ל-meninblack
- השיווק האגרסיבי של המלון החל מספר שנים לפני שנפתחה בו הסוכנות
-
מלון בבנגקוקבשבוע שעבר שהינו שני לילות ב- Evergreen Place עם שלושת ילדינו ונהנינו מאד.
קיבלנו דירה עם מטבח מצוייד ושני חדרי שינה, וארוחת בוקר עשירה. לסטנדרטים שלנו מדובר במלון מפואר.
המחיר כ- 6000 באט ללילה לכולנו.