שאלות על גאורגיה
-
היי אני וחברה שלי רוצים לטייל חודש בגאורגיה רציתי לדעת אם יש מה לעשות שם חודש אנחנו מעוניינים בטרקים חופים אוכלוסיה מקומית ועוד דברים מעוניינים שבא לכם להמליץ אני אשמח לכל המלצה בקטגוריות הנ"ל ואם יש למשהו מושג כמה טיול כזה צריך לעלות כלל טיסה (אין לנו בעיה להתכלב)
תודה והמשך יום טוב לכולם תובי
-
שאלות על גאורגיהup
-
שאלות על גאורגיהחודש זה זמן יפה. תוכלו לחרוש את גיאורגיה ביסודיות.
אני הייתי בגיאורגיה + ארמניה 33 ימים (10+23) אבל עם רכב שכור מה שקיצר זמנים.
ההוצאות שלי (לזוג) היו קצת פחות מ 22000 ש"ח כולל הטיסות וכולל כ 9000 ש"ח שכירת הרכב והדלק וההוצאות הנילוות, בתנאי מחיה בסיסיים אבל לא מתכלבים.אם לא תשכור רכב, תקדיש כ 1000 ש"ח לנסיעות ואולי ישאר לך עודף.
לכל היתר -מה לעשות והיכן ללכת ואיזה טרקים - תחקור. יש הרבה חומר באתר (בפורום ובטיפים) ובאתרים אחרים.
-
שאלות על גאורגיהאחלה תודה רבה
אשמח לעוד המלצות
וגם אשמח לדעת אם בכלל מאי זו תקופה טובה לטייל בגאורגיה
ואם צריך ויזה מראש או בכלל.. ומחיר הויזה
-
שאלות על גאורגיהלא צריך ויזה. חודש מאי קצת מוקדם לגבי טירוק בקווקז הגבוה: סוונטי ובטח שטושטי. לגביהם עדיף תחילת יולי.
-
שאלות על גאורגיהמוקדם מידי בגלל קור או סופות?
יש עוד מקומות לטרק בהם שאפשר במאי? (פשוט זה הזמן היחידי שיש לנו)
-
שאלות על גאורגיהמה התכנית תחבורה ציבורית או רכב שכור? חודש זה הרבה זמן. קזבגי מניח ניתן לטרק טיולי יום בעיקר. 4-5 ימים מספיקים.אזור תושטי נחשב לנידח ולפראי בגיאורגיה לא בטוח יהייה עביר בגלל השלג, שים לב שכל הטיולים המאורגנים לשם מתקיימים ביולי. לגבי סוונטי בנוגע לטרק הכפרים-4 ימים אני לא בטוח. אלה האזורים הבעייתים מבחינת העונה.
-
שאלות על גאורגיההרעיון טיול תרמילאים אז תחבורה ציבורית...
-
שאלות על גאורגיהאם תראו שנשאר זמן, ייתכן מאד, תעברו לארמניה. ואפילו אם תגיעו רק לירבאן לשניים שלושה לילות - שווה.
-
שאלות על גאורגיהצריך ויזה לארמניה? מה יש לעשות שם?
-
שאלות על גאורגיהVAO.
מדינה מעניינת לא פחות מגיאורגיה.
-
שאלות על גאורגיהVAO?
-
שאלות על גאורגיהתחבורה ציבורית זולה מאד בגיאורגיה , זה קצת יאט את קצב הטיול, אבל זמן יש לכם בשפע. מציע לכם להתחיל לטייל באזורים הנמוכים ובשבועיים האחרונים בגבוהים, בתקווה שזה ישנה משהוא מבחינת מזג אוויר ועבירות הדרכים. מציע לכם להתחיל בחבל קאחטי, מנזר דויד גרג'ה יפה ומעניין מאד אין תחבורה ציבורית עד אליו לוקחים מרשרוטקה(מונית שרות )לעיירה סמוכה ומשם במונית. בקאחטי יש את העיירה היפה סירינארי ושמורת הטבע לאגודחי.
בהמשך תוכלו אחרי חזרה לטיביליסי לנסוע לאזור הקווקז הנמוך לבורגומי ,לפארק הלאומי בורג'ומי חראגאולי ישנם שם מספר מסלולי הליכה. בהמשך עיר המערות וארדזיה לא רחוקה.
בהמשך סעו למסטיה בירת חבל סוונטי, ותבררו אם ניתן לעשות את טרק הכפרים, אם כן כשתגיעו לכפר הרביעי אושגולי תוכלו לעשות יום טיול נוסף לקרחון שחארה, במסטיה עצמה ניתן לצאת למספר טיולי יום כך שיש לכם שם לפחות שבוע.
בסוף הייתי נוסע לקזבגי שם ניתן לעשות לפחות 3 טיולי יום יפים.
חופי הים השחור ממש לא משהוא , אם נותר לכם זמן קחו את עצתו של רוני וקפצו לארמניה.
חצי יום טיול ניתן לעשות מטיביליסי למצ'חטה.
גם טיביליסי שווה יומיים לפחות.
זה ממלא לכם מספר שבועות, תלוי מה תעשו בכל אזור.
ב2012 עלה לי טיול תרמילאים כ 50 דולר ליום.
קנו את הלונלי פלאנט של גיאורגיה וארמניה , יתן לכם מושג.
זה מה שעולה לי בראש כרגע. אישית לא הייתי בכל המקומות רק בקזבגי, סוונטי, מצ'חטה ,מנזר דוויד גראג'ה וכמובן טיביליסי. ואין לי חוות דעת לגבי הפארקים הלאומיים בקאחטי ובבורג'ומי, את זה כדאי לכם לברר.
-
שאלות על גאורגיההתבלבלו לי האצבעות - voa - ויזה עם הגעה במעבר הגבול.
-
שאלות על גאורגיהאחלה תודה רבה לכולכם

אם לעוד משהו יש מה להוסיף אנחנו יותר מנשמח
-
שאלות על גאורגיהמלון כשר חדש ויחיד נפתח בטביליסי - גאורגיה !!!!!!
Grand Palace Tbilisi Hotel - Georgia - פותח את שעריו לקהל הישראלי בתאריך 1.7.2015.
ב- Grand Palace Tbilisi Hotel תוכלו להנות מאוכל כשר!!!!!!!!!לרגל הפתיחה 30% הנחה!!!!!
בין 50 הנרשמים הראשונים יוגרלו חופשות חינם!!!!!
הזדמנות כזאת אסור לפספס!!!!להזמנות כנסו לקישור שלמטה כבר עשיו!!!!!