כמה שאלות לגבי לונדון
-
היי שבוע הבא יש לי קונקשן של 10 שעות בלונדון ואני מתכננת לטייל בעיר קצת ויש לי כמה שאלות רק כדי להיות בטוחה -
1. אם אני יוצאת מהשדה (היתרו)אני צריכה לעבור בביקורת דרכונים נכון? האם בכל מקרה ללכת במסלול הסגול של הקונקשן?
2. האם יש שמירת חפצים בהיתרו? אני נוחתת בטרמינל 5
3. איפה ממוקמת תחנת הטיוב לכיוון לונדון בטרמינל?
תודה מראש
שי
-
כמה שאלות לגבי לונדון1. ללכת לכוון היציאה
2. יש שמירת חפצים. בדוק עד איזו שעה פתוח כדי שתגיע בזמן.
3. יש שילוט מאוד ברור בכל רחבי הטרמינל שיוביל אותך גם לשמירת החפצים וגם לטיוב.
תיהנה
רבקה
-
כמה שאלות לגבי לונדוןחייבים לעבור בביקורת גבולות. שימי לב שאם אין לך דרכון בריטי או אירופאי את צריכה למלא טופס ולעמוד בתור הכי ארוך של "כל שאר העולם". זה יכול לקחת זמן מה. קחי איתך את כרטיס הטיסה כדי שתוכלי להבהיר שאת באה רק לכמה שעות - לפעמים הם עשויים לחקור אותך לא מעט, וכך תוכלי לקצר את ההליכים ולצאת משם במהירות.
קחי בחשבון שזה שעה נסיעה לכל כיוון בטיוב מטרמינל 5 למרכז העיר (בדקתי לגבי פיקדילי סירקס - את יכולה לבדוק את היעד המועדף עלייך פה: http://www.tfl.gov.uk/ ).
-
כמה שאלות לגבי לונדוןתודה רבה !
-
כמה שאלות לגבי לונדוןאפשר להגיע לעיר ברבע שעה באמצעות רכבת ה Heathrow express רק שזה עולה יותר מהתחתית אך במקרה שלך החיסכון בזמן כדאי!.
-
כמה שאלות לגבי לונדוןאנחנו נוחתים בהיתרו טרמינל 4זוג גמלאים ונכד בן 12 . הזמנו מלון בקינג קרוס. אנחנו מעוננים לקנות כרטיסי טראוול קארד לשבוע ימים + 1 ל2 ישר עם הנחיתה להיכן עלינו לפנות ? העדיפות היא לקחת את הטיוב ישר למלון.
תודה מראש.
-
כמה שאלות לגבי לונדוןאם אני לא טועה בכל תחנת רכבת עילית