אמסטרדם בר
-
אפשר קצת פרטים עליו , שמעתי שמוכרים שם סמים וכאלה , האם זה חוקי שהם מוכרים ? מותר לעשן בבר חופשי ?
-
אמסטרדם ברחוקי זה לא. אבל אני מניח שיש להם הסדר עם המשטרה/מאפיה המקומית.
אפשר לקנות בבר ולעשן שם אבל אל תתפלא אם תרגיש שעבדו עליך כי הם מוכרים אותם מדוללים וחלשים בטירוף.
ותתכןנן לסצנת ישרליאדה אם תגיע לקראת השקיעה.
-
אמסטרדם ברחחחחח...שפיץ אתה
אולי אתה רוצה גם תעודת יושר מהנהלת הפורום ??
בגדול איפה שלא תהיה בתאילנד תמיד יקפצו עליך "אחים" אפריקאים בעיקר שמאוד ישמחו לשמוע שאתה מארץ הקודש....
הם ישמחו להציע ממיטב מרכולתם (רמז... זה לא נגמר בגראס וחשיש)
השאלה אם אתה עד כדי כך דפוק כדי להכניס לגוף שלך רעל עכברים שאין לך מושג מי למה וכמה ועוד במדינה זרה שהזיוף בה הוא בדרג אומנות
עזוב שטויות אחינו...
אפשר להתמסטל ואפילו ממש טוב מכל סוגי האלכוהול בתאילנד(ובכלל!!) בלי לקחת החלטות וסיכונים טיפשיים!!
כנראה שלא ממש שיכנעתי אותך אז רק קח בחשבון שהחוקים בתאילנד מאוד נוקשים בכל מה שנוגע לסמים!!
אמא ואבא אפילו שגריר ישראל בכבודו ובעצמו שיספר שאתה סה"כ בן טובים ובלה בלה בלה ממש לא יעזרו לך!!
שלא תגיד אחרי זה שלא ידעת...
-
אמסטרדם בראל תתעסק עם סמים בתאילנד נקודה!
החוקים מאוד נוקשים והענישה מאוד חמורה חבל להתפס בחופשה על שטויות כאלה
לא חסר אלכוהול חוקי וזול בתאילנד
שמרו על עצמכם ואל תקחו סיכונים מיותרים
-
אמסטרדם בראני לא שאלתי בגלל שאני רוצה להתעסק עם זה ממש לא . שאלתי כי עניין אותי לדעת ספציפית על הבר הזה בקופנגן איך כולם יודעים שמעשנים שם ואין עם זה בעיה . לא מכיר מישהו שנתפס בבר הזה כי מציעים לך את זה בתפריט .
-
אמסטרדם ברלא זכור לי שזה ממש בתפריט...
דרך אגב האוכל שם זוועה, ובשילוב עם הישראליאדה באמת שאין מה לחפש שם לדעתי.
באמת יש להם מרפסת מקסימה עם נוף נהדר, אבל זה בטל בשישים כשאחרי דקה הרגשתי שהגעתי בדיוק למקומות שניסיתי להתרחק מהם בטיוליי בהודו ובדרום אמריקה.
חבורות קולניות של צעירים ישראלים לפני ואחרי צבא שהשתלטו על המקום, פתחו מעגלים עם גיטרות (ולעזאזל מבחינתם המוזיקה שמושמעת מהבר) וכל מה שאתה שומע זה דיבורים בצעקות של "יו אחי איזה חומר" "וואלה אחי תוריד ראש" וכו'.
-
לא להעזכעובדת סוציאלית שנקראה במהלך החופשה להגיע לתת תסקיר לישראלי עצור על סמים שם אני מתחננת שלא תתעסקו בזה!!!!!!
לא מעניין אותם שם כלום זה מאסר עולם והמוכר ימכור לך ואז יקרא לשוטר

-
אמסטרדם ברהסדר או לא הסדר, גם אני לא שמעתי שתפסו אף אחד שם, אך זה עדיין לא אומר שאין פעם ראשונה, בכל אופן אי אפשר לעצור אף אחד מלעשות את זה אפשר רק להזהיר, לא משמן היו פה זוג ישראלים שהחליטו לקחת איתם ג'וינט החוצה
וזה עלה להם בחופשה ++++ , הם שילמו כ80 אלף בהאט ערבויות לא לשבת במעצר, ועד כ100 אלף לעורכי דין כאלה ואחרים, היו תקועים בקוסמוי הרגשה לא כייפית בכלל במשך כ3 שבועות מה שאומר שברגע שהעניין סודר הם חזרו ישר לארץ עם כיס מרוקן וחובות אצל ההורים...
זה סיפור מיני רבים...
בנוסף אזהרה על אופנועי ים ללא ביטוח (ישנם חברות עם ביטוח שאצלם אין בעיה)
ונרגילות אישיות בחופים....(התחילו לאכוף את זה בעיקר בפוקט...)
זהירות...
-
אמסטרדם בראיה , אני חושב שקצת נסחפת עם הקטע של המכירה והקניה של סמים בתאילנד , זו ממש לא הייתה כוונתי כשפתחתי את הנושא .
למען הסר ספק , אני ממש לא מעוניין להתעסק עם זה שם זה גם לא נוגע אליי בארץ , סתם שאלתי בכלליות האם בבר הזה מוכרים סמים לקהל הרחב כאילו כלום .
לסוכנות הנסיעות שהגיבה - אפשר קצת פרטים לגבי ישיבה עם נרגילה בחוף ? כי ראיתי שלמשל בARK BAR בקוסמוי יש אפשרות להזמין נרגילות לשולחנות שבחוף .
אגב לגבי הזוג שאמרת לאן הם בדיוק יצאו עם הג'וינט לא הבנתי ?
-
אמסטרדם ברמקומות שמספקים נרגילה כמו הארק בר ואלה אין בעיות לפי מה שאני יודע. הבעיה היא ברגע שאתה מביא נרגילה משלך, ושמתי דגש על פוקט יותר, המקרים ששמעתי הגיעו משם, פחות מחוף קוסמוי.
לגבי הזוג הכוונה היתה "יצאו" מהבר עם הג'וינט, כנראה שמישהו הלשין עליהם והמשטרה תפסה אותם.
-
אמסטרדם ברצריך להיות מאוד משועמם כדי לפתוח אשכול בפורום בנושא שלא רק שלא נוגע אליך ...אפילו גם לא מעניין אןתך ... או שאולי בעצם רחב אופקים

המממממ...... מעניין
-
אמסטרדם בר...LIO בשביל זה יש את הפורום שבו אפשר לשאול שאלות אפילו אם הן נראות
...בנאליות בעינך...לא נראה לי שפותח האשכול משועמם...
-
אני מאוהבת
-
-
אני מאוהבתליו אמרת נכון , רחב אופקים ..

-
אני מאוהבתחבר שלי שהיה שם מאד נהנה הוא היה קונה בפנים בסיטונאות ומוכר בחוץ בקמעונאות היום הוא חי כמו מלך נשוי לבת דודה של בר רפאלי גר בכיכר המדינה ונוסע בטויוטה היברידית מודל אחרון ביבוא אישי עם מסך לד חדשני ויש לו מדבקה על הפגוש - וי 15 .