סנטה סוזנה
-
בחודש יולי נצא לחופשה בברצלונה ומשם נעבור לבית מלון לשלושה ימים מלאים לסנטה סוזנה .
אשמח לשמוע המלצות לפעילות באזור מלבד החוף והמלוןץ
האם יש היכן לטייל ?
האם יש מקומות להעביר בהם ערב נחמד?
אשמח לשמוע המלצות על המקום
-
סנטה סוזנהשלום דור,
האמת היא שהבילוי העיקרי בסנטה סוסנה :חופים ומסעדות/בתי קפה/מועדונים.
אישית-הייתי מנסה לשכור רכב ומטיילת קצת בקוסטה ברווה -מ tossa de mar וצפונה. אם רכב לא בא בחשבון-אפשר לנסוע גם בתחבורה ציבורית או בטיול מאורגן. שווה בעיני.
היתרון של סנטה סוסנה-האתר מקושר ברכבת למספר מקומות שווים כמו ג'ירונה, פיגרס-מוזאון דאלי ועוד.
-
סנטה סוזנההיי נירית
ראשית תודה על העזרה !
תוכלי לייעץ לי למקומות בילוי בסנטה סוסנה ?
האם בערבים יש היכן לטייל במרחק הליכה?
מקומות שכדי לנסוע אליהם לטיול צהרים ?
אטרקציות וכדומה?
ובקשר להשכרת רכב ידוע לך בערך מה בערך העלויות ומהכין מזמינים?
מצטער על המבול של השאלות אשמח לכל פיסת מידע ,פעם ראשונה שלי בחו"ל ואשמח ללכת עם כמה שיותר מידע.
-
סנטה סוזנהבאופן אישי הייתי שוכרת רכב לכל השהות בסנטה סוסנה ושוכרת כבר בארץ. צריך לעשות סקר שוק טלפוני בכמה חברות ולבדוק ביטוחים ושאר תנאי השכרה. הייתי שוכרת מברצלונה ומחזירה בשדה התעופה.
נדמה לי שבסנטה סוסנה עצמה אין חברת השכרת רכבים, אכל ניתן לשכור מ lloret במרחק כ15 ק"מ, ג'ירונה וכמובן ברצלונה . שווה לשאול את המלון, גם.
לא מכירה מקומות בילוי בסנטה סוסנה אישית, רק חלפנו שם , אבל באתר המקושר בהודעה הקודמת יש הצעות שונות , כולל מספר אתרים בתוך העיירה או קרובים אליה.
כפי שהצעתי קודם-
כדאי לנסוע ל tossa de mar -עיירה ציורית וחמודה על החוף, עם חומה עתיקה ושרידי מבצר.
הייתי נוסעת גם לג'ירונה ומוזאון דאלי בפיגרס אם אתם בעיניין.
עם רכב אפשר גם להמשיך מעבר לטוסה ולהגיע עד קדקס היפה .
אפשר לטייל ב blanes-יש שם שני גנים בוטנים נחמדים. הייתי נוסעת בדרך הנופית בין lloret de mar עד st. feliux, וכמובן מ cadaques עד גבול צרפת ואפילו עד collioure הצרפתית. בדרך יש את שמורת cap de creus ומבצר מרשים monestir de san pere de rodes .
עם רכב, שווה אולי להחליף לינה-אם זה אפשרי . סנטה סוסנה בסך הכל 60 ק"מ מברצלונה ויש אתרים יותר יפים, צפוניים יותר, כמו טוסה , שהיא גם די תוססת בערבים ועם הרבה יותר אפשרויות טיול.
כדאי לקרוא על אזור הקוסטה ברווה ולבחור משלל האתרים את מה שמתאים לכם:
יש חומר כאן בלמטייל ובעוד אתרים.
הכי חשוב -תהנו מהטיול !
-
סנטה סוזנהיש אפשרות להשכיר קטנועים באזור?
האם כדאי ?