האזור המזרחי של סין
-
אשמח לרעיון למסלול של שבוע וחצי-שבועיים מבייג'ין לאזור המזרחי של סין, וחזרה לבייג'ין.
-
האזור המזרחי של סיןסעי מבייג'ינג לשנגחאי דרך מחוזות חביי, שאנדונג וג'יאנגסו
או תעשי סיבוב בדונגביי (צפון מזרח).
-
האזור המזרחי של סיןכשיש רק שבוע וחצי ורוצים לתת זמן סביר לבייג'ין הייתי מציע לעשות את בייג'ין לאחר מכן עמבר למחוז שאנדונג ולסיים בשאנגחאי
נקודות ששווה לבקר בהם בשאנדונג: טאי שאן ( אחד ההרים המקודשים לבודהיסטים בסין,אפשר לישון בעיריה הנחמדה טאי אן למרגלות ההר ) צ'ופו ( עיר הולדתו ומקום קבורתו של קונפוציוס, גם אם התורה שלו לא מעניינת המקום עדיין יפה עם קצב נינוח מקדשים ואפשרויות לטיול מחוץ לעיירה במרחבים פתוחים ) צ'ינגדאו עיר מאוד מודרנית עם כנסיות,בניה אירופאית כיאה לקולוניה גרמנית בעבר,חוף ים יפה,ומאכלי ים טריים וזולים.
לאו שאן, הר קדוש נוסף ולא הרחק מהעיר.
-
האזור המזרחי של סיןמצטרף להמלצות של שאויה ופפקין (שעזרו לי גם) ומצרף קישור לדיווח שלי מלפני 10 חודשים, פחות או יותר אותו מסלול שהומלץ כאן ואותו פרק זמן.
אם יהיו עוד שאלות.....
-
האזור המזרחי של סיןשכחתי לציין שזה לא כולל מסלול בבייג'ין כי אני חוזרת אליה שוב אחרי מונגוליה.
מה עם ערי התעלות באזור שנגחאי וההר הצהוב? -
האזור המזרחי של סיןגם אפשר, אם נוסעים ישירות לשנגחאי מבייג'ינג. היו פה כבר מאות שרשורים בנושא הזה, ממליץ לך לנבור קצת בשביל מידע.
-
האזור המזרחי של סיןאם הפרק זמן הזה לא כולל את בייג'ין.
אז מעבר למה שהמלצתי אפשר לטייל 3 ימים בשאנגחאי ( אני אוהב לסיים שם את הטיולים בסין ) וממנה לצאת לסוז'ו האנגז'ו עיירות המים והר הצהב או אם היו מספיק הרים אז האי פוטו שאן