לינה בסן פרנסיסקו
-
הי, המליצו לי לישון בסן פרנסיסקו באזור שדה התעופה כדי לחסוך עלויות.
אנחנו עם רכב שכור.
האם כדאי לעשות את זה ? אנחנו נמצאים בעיר 3 ימים מלאים.
תודה רבה
-
לינה בסן פרנסיסקובעיניי הפגיעה בנוחות לא תצדיק את ההוזלה במחיר. שדה התעופה של סן-פרנסיסקו נמצא די רחוק ממרכז העיר, ובשעות מסוימות הכבישים עלולים להיות עמוסים מאוד.
מה שכן, חשוב לשים לב לעלויות החנייה במרכז העיר. מרבית המלונות גובים תשלום עבור חנייה, במיוחד מלונות מרכזיים וגדולים, ולכן אולי יוטב לכם לחפש מלון באזורים פחות פופולריים של העיר אך כאלו שעדיין מקושרים תחבורתית היטב לשאר חלקי העיר.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה לישון מחוץ לעיר אם רוצים לבקר בעיר עצמה.
-
לינה בסן פרנסיסקויש מגוון מוטלים ברחוב לומברד שהחניה שם היא ללא תשלום וגם המחירים ללינה הם סבירים ביותר.
-
לינה בסן פרנסיסקוישנו בחודש יולי לפני שנה במלון Buena Vista Motor Inn ברחוב לומברד, היינו משפחה של 5 נפשות.
המלון במיקום טוב מאד עם נגישות טובה לכל האטרקציות. המחיר סביר ביותר ביחס לסן פרנסיסקו והתמורה סבירה.
העיקר - קיים חניון מקורה והחניה חינם.
-
לינה בסן פרנסיסקומי אתם ומה אתם מחפשים?
אני ישנתי באיזור השדה באמת. אבל אני חיפשתי שוויטה גדולה עם מטבחון ובעיר המחיר הגיע ל-400 דולר וליד השדה ל-200.
אם אתם מסתפקים במוטל ברחוב לומברד אתם עשויים לשלם 100-150 דולר ללילה בעוד שליד השדה תשלמו 50-100 דולר ללילה למלון ברמה דומה. מצד שני לחניה בעיר תשלמו 20-30 דולר ליום בקלות. כך שפער המחירים לא דרמטי.
אם רוצים מלון טוב אז בעיר המחיר מגיע בקלות ל-200-300 דולר ותוכלו למצוא מלונות ברמה טובה מחות לעיר במחיר זול בהרבה.