פארק Landal Amerongse Berg
-
האם מישהו שהה בפארק זה?האם המיקום טוב?
האם מישהו הזמין דרך האתר של לנדל? האם זה בטוח?
תודה על העזרה
-
פארק Landal Amerongse Bergגיאוגרפית במיקום טוב מאד.
מבחינת האתר של לנדל-אין בעיה בהזמנה ישירה דרכם, מאידך חשוב מאד לקרוא את כל האותיות הקטנות, את התכולה של החוזה, מה צריך להוסיף בתשלום מקומי (יכול להצטבר למאות יורו אפילו)
ו....הכי חשוב, חפשו חוות דעת בכל שפה (טריפ אדוויזר ואחרים) לגבי המקום ונקודות הכשל שלו .
חפשו תמונות, בדקו גודל יחידת הדיור, מבנה שלה (מיטות קומותיים, מיטות יחיד, ספה נפתחת,יציאה לחצר, מרפסת, גדר, על שפת מים? וכו)
שימו לב- כפרים שממוקמים על שפת אגמים,תעלות ומקווי מים נוטים להיות משופעים ביתושים הולנדיים(אקסטרה לארג') ובעיקר לאחר ימים חמימים. בבתים ההולנדים ברובם , אין רשתות- הצטיידו בהתאם .
-
פארק Landal Amerongse Bergתודה על העזרה.
-
פארק Landal Amerongse Bergמקום מעולה
היינו בשנה שעברה
מומלץ
-
פארק Landal Amerongse Bergתודה.אתה יכול לפרט קצת על המקום.איזה בקתה הזמנתם? האם הבריכה שם לא קטנה ? המלצות מסוימות?
-
פארק Landal Amerongse Bergתודה.אתה יכול לפרט קצת על המקום.איזה בקתה הזמנתם? האם הבריכה שם לא קטנה ? המלצות מסוימות?
-
הזמנה ישירה מלנדללדעתי זה בטוח אולם לפני כמה חודשים לא הצלחתי לבצע כי הם התעקשו שאני צריך להזמין דרך הסוכן שלהם בישראל - נויה תיירות.
כל תחנוני לא עזרו (כולל שהצעתי להם שאציג להם דרכון זר שלי) - התעקשו שאם אני מישראל ההזמנה חייבת להתבצע דרך נויה תיירות.
הם אפילו הגדילו לעשות והעבירו לנויה את כל המיילים שהתכתבתי איתם.
לבסוף קבלתי מנויה באותו מחיר של הזמנה ישירה מול לנדל.
עדיין לא הייתי שם, ומדובר על פארק נופש אחר
-
הזמנה ישירה מלנדלתודה ,הזמנתי בסוף פארק אחר אבל לא היתה בעיה עם ההזמנה.קבלתי אשור וקבלה.