השכרת רכב ב- cluj
-
אנחנו אמורים לשכור את הרכב בשדה התעופה, העיניין זה שבחזרה ההמראה בסביבות 6 בבוקר כך שצריך להחזיר את הרכב בסביבות 4 בבוקר.
האם יש בכלל בשעה כזאת נציגים של חברות ההשכרה לקבלת הרכב ?או אולי של חברות מסויימות?
מה אתם מציעים לעשות בעניין הזה?
-
השכרת רכב ב- clujאם אתם ישנים לילה אחרון בקלוז' אז תחזירו את הרכב יום לפני ותגיעו לשדה עם מונית מאוד זול ופשוט כדאי.
-
השכרת רכב ב- clujכשהייתי בקלוז' דיברתי עם 2 נציגויות של חברות השכרה בנמל התעופה
ונאמר לי לגבי טיסות נכנסות שמי שהזמין רכב מעבר לשעות פעילות הסניף
בנמל , יחכה לו נציג בשעת ההגעה שלו .
אני משער שיש אפשרות גם בהחזרת הרכב .
להלן רשימת חברות השכרת רכב בנמל התעופה בקלוז' נאפוקה ,
תפנה למספר חברות ותברר את הנושא .
במידה ואתה לן בקלוז' בלילה האחרון אז כמו שציין קודמי כדאי להחזיר את הרכב
ולנסוע במונית אל נמל התעופה 20-25 ליי לנסיעה .
-
השכרת רכב ב- clujאני החזרתי רכב בקלוג' פעמיים בשנה שעברה.הרכבים השכרו בהרץ.בחזור שילשנו את המפתחות לתיבה שהיתה תלויה מחוץ למשרד החברה.
-
השכרת רכב ב- clujאני החזרתי רכב בקלוג' פעמיים בשנה שעברה.הרכבים השכרו בהרץ.בחזור שילשנו את המפתחות לתיבה שהיתה תלויה מחוץ למשרד החברה.
-
השכרת רכב ב- clujמסכים עם מרינה, החזירו את הרכב יום לפני, חזרו לעיר במונית או באוטובוס במחיר 4 ש"ח לזוג, ותגיעו חזרה בבוקר לשדה עם מונית , ככה גם תחסכו יום שכירות.
זה מה שאנו עשינו.
אני תמיד מעדיף להחזיר את הרכב לנציג אנושי ולקבל אישור שהכל תקין. החזרה בתיבה משאירה פתח לחיובים לא רצויים.
דויד - לא יודע איזה נציג מחכה אבל שאני קבעתי להחזיר בשעת צהריים , לא מצאתי נציג והשדה תעופה היה כמעט נטוש, היה אתגר לאתר את הנציג (תודה לנציג של אוטונום אשר היה הדמות האנושית החידה בטרמינל )
נראה שהשדה תעופה בקלוז עמוס מאד מ 6-8 בבוקר ובעשות הערב.
-
השכרת רכב ב- clujתודה.
-
השכרת רכב ב- clujאהלן,
באופן כללי
זה אפשרי בתוספת תשלום ובכפוף לאישור התחנה,
הסניפים בשדות התעופה, לא רושמים כמה, אפשר להתקשר ולברר איתם.
הם מגיעים בפתיחה ואז סוגרים לך את החוזה.
-
השכרת רכב ב- clujיוצאים ביוני,שכרנו מחברת הרץ בארץ, חוזרים מקלוז, באותה שעה .
נאמר לנו שיש key box ואפשר להשאיר את המפתחות בתיבה.
-
השכרת רכב ב- clujמוזר , ניסיתי להזמין מהרץ וקבלתי הודעה על המסך ש- 4 בבוקר לא שעת פעילות ולא מאפשר לי להזמין.
-
השכרת רכב ב- clujיש לי נסיון לא ממש טוב עם השכרת רכב בהרץ. לא עם הרץ בארץ ,ללקיחה בקלוג' ולא עם הסניף המקומי,(על אף החזרת המפתח בתיבה.)
בפעם השלישית הזמנו ישירות דרך ריידר חברה רומנית ותיקה ואמינה .סוגרים איתה בדו''אל הכל.
הם מביאים את המכונית לכל מקום שתבקשי ברומניה וכמובן למלון ,בשעות הכי מוטרפות .
ביטול ההשתתפות העצמית איתם ישירות ,הפך את השכירות להכי זולה כספית והכי יעילה.
אם אפשר עדיין לבטל הזמנה בהרץ-בטלו.
-
השכרת רכב ב- clujיש לנו הנחה של טכנאים,
הנציג בארץ דיבר עם רומניה וחזר עם תשובה שאין בעיה להשאיר את המפתחות, זה רשום בחוזה
פעם קודמת בספטמבר האחרון לקחנו מבוקרשט לא הייתה בעיה והיו אדיבים
-
השכרת רכב ב- clujגם לי הייתה הנחה של 15% בהרץ .ביטול השתתפות עצמית ,זה לא הביטוח שהרץ בארץ מוכרת ובמקרה הביטוח תצטרכי לעבור מולם את דרך היסורים.בריידר יש ביטול אמיתי של החברה ובתוספת השרות הנהדר שלהם יוצא העניין כדאי מאוד.
בפעם הראשונה, קנינו את ביטול ההשתת' עצמית בחברה המקומית ופשוט עשקו אותנו.
תבדקי.
-
השכרת רכב ב- clujתודה..נעשה שוב בדיקה