ברזיל וקצת ארגנטינה
-
שבוע טוב.
אנו זוג בשנות השלושים מגיעים לשלושה שבועות,נוחתים בסאן פאולו.השאלה אם יש מה לעשות שם? או לדלג ישר ליעד הראשון
אנו רוצים להגיע למפלי איגואסו,מה דרכי ההגעה לשם?איך מתבצע המעבר בין שני המדינות?האם אפשר לראות את הכל ביום אחד או להקדיש יום לכל צד,רעיונות ללינה באזור בדרגה סבירה+.
השאלה הבאה לאן להמשיך משם?
בשבוע האחרון אנחנו רוצים להיות בריו,איפה אתם ממליצים לשהות? אנחנו מעדיפים חופים יפים. נופים מעניינים.קניות ומסיבות.
כמה לדעתכם צריך כסף לזוג לטיול כזה לא כולל טיסות?
האם 1200$ לשבוע זה סביר?
תודה מראש למשיבים
-
את ארגנטינה נשאיר לאחריםבסאו פאולו בהחלט כדאי לבלות יום-יומיים. עיר תוססת ומעניינת עם אמנות, תרבות וחיי לילה נהדרים. קחו מלון או דירה באיזור וילה מדלנה או פיניירוס; לכו לבקר ב-MASP, בשדירות פאוליסטה, בפארק איביראפוארה, בקתדרלה, בפינקוטקה ובשאר מוזיאונים וגלריות, תעלו לתצפית על העיר, ובלילה תחגגו בפאבים הנפלאים שבאיזור.
משם לאיגוואסו אתם יכולים להמשיך בטיסה או באוטובוס, לשיקולכם. תקדישו יום לכל אחד מהצדדים. בצד הברזילי יש גם פארק ציפורים שאמור להיות נחמד מאוד. מעבר הגבול פשוט וקל - זה איזור תיירותי וכל מי שעובד בו כבר מורגל לזה, ולא תהיה לכם שום בעייה. רק תקפידו להחתים דרכונים בכל אחד מהצדדים.
לאן להמשיך משם? נשאיר את זה לחובבי ארגנטינה. וכמובן שזה תלוי בתקציב - טיסה לבואנוס איירס יכולה להיות נחמדה מאוד, אבל זה כבר ייקר מאוד את הטיול.
שבוע בריו - אני הייתי נשאר בקופקבאנה או באיפנמה. יותר אוהב את החופים של קופקבאנה, אבל איפנמה יותר בטוחה ונעימה, בעיקר בשעות שאחרי החשיכה. יש גם שכונות עשירות יותר, כמו לבלון או בארה דה טיז'וקה, אבל אין בהם את האווירה חסרת התחליף של קופקבאנה ואיפנמה. משתיהן גם מאוד קל להגיע לאזורים אחרים, בזכות הרכבת התחתית והאוטובוסים היעילים.
1200 דולר ארה"ב לזוג לשבוע? אפשר להסתדר עם זה, אם כי אולי לא במלון על קו החוף בריו. הייתי מציע לכם לבדוק את אתר Airbnb - הוא מאוד מפותח בברזיל [כנראה בזכות המונדיאל מהקיץ שעבר], ולפחות בריו וסאו פאולו יש אלפי דירות זמינות, באזורים הטובים ביותר, וחלקן במחירי מציאה. אבל אם אתם רוצים להתפנק הייתי אולי מגדיל קצת את מסגרת התקציב, לפחות בריו. כמובן שאפשר, למשל, לאכול סנדוויץ' של סאבווי לארוחת הצהריים, ואז בארוחת הערב להשתולל במסעדה יקרה, או ללון בפוזאדה צנועה בסאו פאולו ובאיגוואסו ובדירה קרובה לחוף בריו.
-
את ארגנטינה נשאיר לאחריםתודה על התגובה המהירה