מעבר לצד הקנדי בניאגרה
-
שלום,
אנחנו נבקר בניאגרה וקראנו שיותר יפה בצד הקנדי.
אנחנו עם רכב, האם זה בעיה לעבור לצד הקנדי?
צריך אישורים? או שפשוט עוברים?
איפה כדאי לישון שם?
תודה
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהלא צריך אישור מיוחד - מגיעים למעבר גבול נשאלים מס' שאלות ועוברים (לפעמים יש תור שיכול להגיע גם מעל חצי שעה) רצוי לא להעביר פירות וירקות.
לגבי מקומות לינה - יש המלצות רבות בטווחי מחירים שונים. תחפש בטיפים.
אנחנו לנו ב אמבסי סוויט ממנו נשקף נוף נהדר של המפלים
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהאתמול הגנענו למפלים אחרי נסיעה ארוכה ממנהטן . המעבר וקליל אפילו לא טרחו לבדוק לנו את הרכב!! בקניון בישראל עושים זאת ואילו במעבר גבול לא...
הנוף מדהים, לקחנו חדר עם נוף למפלים- ישנו בהילטון.
תהנו
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהלא הייתה לנובעיה לעבור לצד הקנדי, אבל כשחזרנו בחזרה לארה"ב ערכו לנו תחקיר במעבר הגבול כאילו שזאת הפעם הראשונה שנכנסנו לארה"ב וזאת למרות שהיינו עם רכב שכור מניו יורק וראו בדרכון שעברנו לצד הקנדי יום קודם.
בכל אופן, צריך להקפיד שהויזה תכלול כניסה רב פעמית לארה"ב.
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהבאיזור המפלים הנסיון שלי במעבר הוא מאד ישן, אבל יש לי נסיון במעבר הגבולות במקומות אחרים מן השנים האחרונות (הפעם האחרונה היתה בקיץ האחרון).
בעיקרון, במעבר לקנדה עוברים תשאול סטנדרטי על ידי קצינת הגירה (משום מה, תמיד קיבלו אותי נשים במעברים). מה מטרת הכניסה לקנדה, כמה זמן מתעתדים לשהות שם וכו'.
תשאול דומה עוברים גם בחזרה לארה"ב. היות ומדובר בכניסה חוזרת במסגרת היתר הכניסה שניתן בעת הכניסה לארה"ב בנמל התעופה, אין כל צורך בלקיחת הפרטים הביומטריים מחדש. גם כאן התשאול סטנדרטי, אבל לצערי, ההרגשה פחות נעימה.
בשני המקרים יש אפשרות לבדיקת מכס (בדיקת המכונית והמזוודות) ולתשאול ארוך יותר. זה קרה לי באחת החזרות לארה"ב, ועיכב אותי קרוב לחצי שעה במעבר הגבול.
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהדרך איזה מעבר עוברים בדרכנו ממפלי הניאגרה לבאפלו?
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהאני מניח שאתה מתכוון למעבר מהצד הקנדי של מפלי הניאגרה לבאפלו.
יש שתי אפשרויות (מהסתכלות במפה). האחת היא לחצות את הגשר ליד מפלי הניאגרה ולהמשיך בנסיעה לכוון באפלו בתוך ארה"ב. השניה היא לנסוע דרומה בתוך קנדה ויש גשר שמגיע ממש לבאפלו עצמה.
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהיש עדיפות למעבר אחד על פני אחר?
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהאנחנו נכנסנו מארה"ב "בשער הראשי" מכיוון באפלו, נבדקנו והכל... (+ כ 6$ לגולגולת כמדומני).
יצאנו דרך Rainbow Bridge
פשוט נסענו על הגשר ואחרי כחצי שעה הבנו שאנחנו כבר בארה"ב, לא ראינו שום שומר / עמדת ביקורת.
או שה GPS שלי מכיר דרכים נסתרות, או שהיה מזל. בפועל, זה הסיפור. זו המלצתי.
-
מעבר לצד הקנדי בניאגרהתודה רבה!