ירח דבש בספטמבר
-
שלום לכולם!
חדשה כאן...ואטוטו חדשה בעולם הנישואין

מתכננים ירח דבש בין 7.9 ל- 29.9.
מוותרים על הצפון...
מבקשת המלצות לאיים/ אזורים ביחס לתקופה
מבקשת המלצות למלונות מפנקים (עד 200$ ללילה)!
אשמח מאוד לעזרתכם...
תודה!!!
מורן
-
ירח דבש בספטמברברוכה הבאה לפורום ומזל טוב,

אני מציע לך לסגור את הטיסות הבינלאומיות ואולי לבדוק טיסות פנימיות
עשיתם בחירה מעניינת ולא שיגרתית בזה שויתרתם על הצפון

אזור קראבי יכול להיות יפה ונחמד, כדאי לחפש/לקבל עיצה לגבי מלונות מפנקים והאזור שם שבו כדאי להיות
אני מניח שלא תשארו במקום אחד ואני יכול להמליץ שלא הגיע לפוקט שלא אהבתי אותה
כדאי לחפש איים נוספים שאולי מתאימים לזוגות ולא למשפחות? - שם כנראה יהיה יותר שקט
אני בטוח שמיד החברים פה בפורום ישפכו את המידע הרב שאגור אצלהם
ושוב, מזל טוב ...
-
ירח דבש בספטמברבתקופה הזו יש סיכוי למזג אוויר נוח יותר באיזור האיים של קוסומוי
לגבי בתי מלון חשוב לציין מה אתם מחפשים ? קרבה למרכז לחיי לילה ? איזור שקט ורומנטי יותר?
כמה בתי מלון מומלצים
סאמוי רזיטול - מלון ברמת 4.5 כוכבים ממקום בדרום חוף צ'וואנג ונותן תמורה מעולה למחיר
נורה ביץ' - מלון ברמת 4 כוכבים ממוקם בצפון הצ'וואנג כ5 דקות נסיעה למרכז החוף נותן תחושה יחסית שקטה בחוף מרכזי
מואנג סאמוי וספא - ממוקם במרכז הצ'וואנג ברמת 5 כוכבים בסגנון מסורתי תאילנדי
נותן תמורה מצויינת למחיר
-
ירח דבש בספטמברתודה רבה על כל ההמלצות!!
בעיקרון מחפשים לוקיישנים רומנטים ושקטים ..
לאלו עוד איים הייתם ממליצים להגיע? ובאלו מלונות להתארח?
-
ירח דבש בספטמברקחי בחשבון שספטמבר עד נובמבר זה שיא תקופת המונסונים ולא תקופה אידאלית
לנסיעה כמו שאמרו לך יש סיכוי שבחוף המזרחי יהיה מזג אוויר טוב יותר אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא ירד גשם האיים המומלצים : קו סאמוי , קו פאנגאן וקו טאו .
-
ירח דבש בספטמברמורן שיהיה במזל !!
תרשי לי להעיר לך, כדי להתאים להעדפות שלכם, זאת לא הדרך לתכנן טיול ולבקש שיזרקו פה שמות.
אין תחליף לשיעורי בית, בעידן המודרני יש נגישות לים של חומר ברשת, גם כאן באתר יש בלוגים, 1001 טיפים, פוסטים בפורום, טריפ אדוויזר ומה לא.
תקראו חומר, תבדקו לאיזה אזורים אתם מתחברים (כמו ששללתם את הצפון), איזה אטרקציות/טיולים יש בכל אזור, תגבשו תכנית ראשונית ואז ניתן יהיה לסייע לכם באופן נכון.
לא מתחילים בבחירת בית מלון ומבקשים המלצות, הסדר הפוך. -
ממליצה על קו טאואי שקט, מקסים, רגוע, עם צלילות, שנורקלינג, ומולו אי מטרף קו נניואן
אנחנו ישנו ב
מלון מפנק, עם בריכה שממש היתה ריקה במהלך היום
לא ממליצה על חדר בלי מרפסת - רק עם מרפסת (עדיפות עם ערסל)
יש באי עוד כמה מלונות רגועים מאוד, עם וילות בסגנון
-
ירח דבש בספטמברממליץ להתמקד בקוסמוי וקופנגאן,
בקוסמוי:
Sareeraya
מלון 5 כוכבים במרחק קצר של 10 דק הליכה מהמרכז.
בקופנגאן:
Santhiya
Cocohut
Sarikantang
-
ירח דבש בספטמברלא הייתי מתמקד רק בצד אחד. מדובר ב22 לילות ולדעתי אם וויתרם על הצפון כדאי להיות ב2 הצדדים. מזג האוויר בתאילנד הוא עניין של מזל. בשנה שעברה בספטמבר היה מזג אוויר מדהים בקראבי-פוקט-קופיפי ושטסנו לקוסמוי ירד גשם במשך יומיים. לא שזה כזה מפריע ועדיין יש המון מה לעשות. מציע שתעברו על הפורום ותחליטו על יעדים שאתן רוצים. ממליץ מאוד על ריילי ביץ מקום מדהים בעיניי לירח דבש )צד מערבי 15 דק מקראבי. בנוסף בקו פנגן וקוסמוי הייתי ממליץ על בתי מלון בחופים שקטים יותר לדעתי מתאים יותר לירח דבש.
-
ירח דבש בספטמבר -
ירח דבש בספטמבר22 יום הייתי מחלק:
9 - קוסמוי, קופהנגן.
9 - פוקט, קופיפי ואולי גם ריילי ביץ.
4 בנגקוק.
מלונות מומלצים:
פוקט - The key.
קוסמוי - פיפי קבאנה.
ריילי ביץ - ריילי וילאג'.
קוסמוי - ozo או kc beach או sareeraya (קצת מעל התקציב שלך).
קופהנגן - אם זה בהדרין אז קוקוהאט של הישראלים הוא אחלה. תוכלי לשדרג לחדר על המים. אם זה בחופים אחרים אז אני פחות מכיר.
בכל אופן ממליץ לך לחפש באקספדיה ובבוקינג כדי לקבל תמונת מצב על המחירים ועל הדירוג.
בספטמבר זה לא העונה ולכן המחירים זולים יותר. 200$ זה תקציב גבוה למלון ואפשר למצוא אחלה מלונות גם באזור ה 100$ ללילה שלא נופלים מהיקרים יותר.