ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לתיאלנד באוגוסט עם ילדים

פורום תאילנד
    21
    49
    18045
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סימונה_3389243
      סימונה_3389243 נערך לאחרונה על ידי

מתכננים לטוס לתיאלנד באוגוסט ל- 21 יום , כרגע בשלב סגירת טיסות , לאחר בירורים רבים טיסת אל על יקרה יותר בסביבות 1400$ לאדם(ללא טיסות פנים), טיסות עם קונקשיין בסביבות 1000$ , האם יש מישהו שטס עם הילדים בטיסות עם קונקשיין ויכול לעזור לי לקבל החלטה...האם הטיסה היא סיוט ומסורבלת  ולא שווה את הפרש המחירים ...אשמח לחוות דעת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • odelyag
        odelyag נערך לאחרונה על ידי

הי

טסנו שנה שעברה עם אוזביקסטאן אירליינס.

תראי, משלמים על זה שלא נוח.. אבל למשפחה זה חסכון רציני

אין ספק שטיסה ישירה הכי הכי נוחה בעולם, לא מדובר בעצירה באירופה שאז אפשר לצאת לטייל בחוץ כמה ימים.

לא נוח - אבל תחשבי על זה שמישהו משלם לך 400 דולר כפול כמות הכרטיסים בשביל יומיים עבודה זה מחפה על החוסר נוחות Smile

• סימונה_3389243
          סימונה_3389243 נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובה המהירה ....אכן יש חיסכון כלכלי לא קטן למשפחה ולכן יש התלבטות ...אני רק חושבת יותר על הנוחות של הילדים  ועל הטרטור שלהם והיה לי חשוב לשמוע עד כזה נורא או לא נורא בכלל

• odelyag
            odelyag נערך לאחרונה על ידי

תלוי גם עם מי טסים. אוזבקיסטאן בסדר גמור. הבנתי (לא טסתי איתם) שהאוקראינים מזעזעים.

החברות הערביות זה כבר שיקול פוליטי אם לטוס איתם, אבל חוץ מזה הן מפנקות

תלוי ביכולת הכלכלית, אישית אני חושבת שעדיף לטוס לא נוח, ולהנות בחופשה עצמה, מאשר לטוס בנוח ולחסוך על רכיבה על פיל (שעולה סביב 150 שח לאדם)

• m_s
              m_s נערך לאחרונה על ידי

באוגוסט, טיסות אל על יקרות יחסית, בגלל חופשת בית הספר.
              עדיין, יש לפעמים מבצעים בתאריכים מסוימים, המוזילים משמעותית.
              דרך נוספת להוזיל, היא לבדוק חבילה של אל על עם טיסות פנים.
              בעיקרון, כדאי להזמין את הטיסה הבינלאומית, לאחר תכנון של חלוקת הימים וכשידוע גם היעד ומס' טיסות הפנים. 
              טיסות עם קונקשיין, לרוב זולות יותר. גם כאן, תלוי משך ההמתנה, אם הוא ארוך ועם ילדים, זה סיוט שלא שווה כל חיסכון תקציבי. 

• 72amalia
                72amalia נערך לאחרונה על ידי

זה תלוי עם מי טסים - אם זו חברה נורמאלית , אירופאית אז החווית טיסה הרבה יותר נחמדה מאלעל בכל פרמטר.

זה אומנם מאריך את הזמן אבל מצד שני יש באמצע זמן לילדים למתוח רגליים, להתרוצץ קצת - יש משהוא טוב בזה שזה קוטע להם את הטיסה ל-2.

אנחנו טסנו עם האוקראינים פעם אחת - מזעזע הכל רמה אפשרית והילדים סבלו כי האוכל היה לא אכיל ולא היה שום סוג של בידור בטיסה(טלויזיה,סרט) והדיילים היו אנטיפתים.

מצד שני טסנו עם לופטנזה, קאתיי פסיפיק, תאי אייר - חוויה מדהימה! הילדים קיבלו יחס מפנק מהדיילים, המטוסים מרווחים יותר, מערכת בידור משוכללת מה שהעסיק את הילדים כל הטיסות.....

ובשורה התחתונה - זה חיסכון של כמה מאות דולרים כפול כמות בני המשפחה - זה חיסכון לא קטן בכלל בד"כ ובסופו של דבר הטיסה זה רק כמה שעות ונגמר! את הכסף שחוסכים אפשר לבזבז בתאילנד בכייף

• m_s
                  m_s נערך לאחרונה על ידי

עמליה,

זה אינדיבידואלי , כמו שאת מציינת בד"כ.
                  בשבילי, לטוס 17 שעות ויותר דרך אירופה במקום 10 שעות ישיר, זה סיוט גם ללא ילדים קטנים ולא שווה כל חיסכון.
                  באשר לאל על, יש לי הרושם שזמן רב לא טסת אתם, התיאור שלך לגמרי לא מדויק.
                  כמי שהתנסה בשנים האחרונות מספר פעמים עם אל על והתנסה גם עם רוב החברות האירופאיות והאמריקאיות, התיאור שלך מוגזם.
                  היתרונות- טיסה ישירה הכי קצרה, בטיחות וביטחון (הכי חשוב), מרווח כסאות סביר ב-747- אפשר לשדרג למי שצפוף למעברים וכד', האוכל- מעולה, הצוות - בסדר גמור (הכל עניין של גישה), עמידה טובה בלו"ז.
                  יש חברות שמטוסיהם חדשים יותר ומפנקים יותר, כמו חב' התעופה האוסטראלית, אבל לעומת החב' שמחיריהם זולים יותר בטיסות לתאילנד, אלא על במקום טוב.

• 72amalia

M_S קודם כל, כל מה שאני כותבת כאן (וכל אחד אחר גם נראה לי) זו דעתי האישית, מניסיון שלי וההעדפות שלי .....

* כשנוסעים לבד 300$ חיסכון זה לא נורא, אבל כשאתה משפחה וזה 300*6 שזה 1800$ בעיניי זה חיסכון גדול מאוד שמצדיק מחשבה שנייה.

חזרתי לפני שבוע מתאילנד וטסתי הלוך וחזור עם אלעל להלן חוויותי:

* בטיסה הלוך נגמרה להם הארוחת בוקר! "לא העלו מספיק מנות" זו הייתה תשובת הדיילת, שתי שורות של אנשים, ואני בינהם, לא קיבלו אוכל.... אחריי חצי שעה שבה כל דייל שפניתי אליו אמר לי-ובכעס - שדייל אחר אחראי על זה ולא הוא - פניתי לפרסר בדרישה שימצא פיתרון ומצאו לנו משהוא לאכול, שאריות קרות של משהוא.... לדעתי ולסטנדרטים האישיים שלי, זה נקרא שירות גרוע!

* עצם זה שהדיילת מצאה לנכון לכעוס עליי שאני מבקשת ממנה למצוא פיתרון ולהגיד לי בכעס ובקול לא נמוך: אין לי מושג מה קורה, הוא מטפל בזה..." לסטנדרטים שלי זה שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת.

* בטיסה הלוך שידרגתי למושב מועדף - מועדף על ידי מי אני לא יודעת? המושב המועדף ממוקם או מול השירותים ואז כל הטיסת לילה יש לך אור בפנים כשפותחים וסוגרים את הדלת של השירותים, חוץ מזה שזה לא ממש סימפטי לשבת ליד השירותים. או ליד המטבח ואז אי אפשר לישון כי הדיילים עמדו במטבח ופיטפטו.

* הכסאות במטוסי אלעל הם מהצפופים שיש, המרווח הוא בין הקטנים שיש - וזו עובדה! בחברות כמו לופטנזה, קתאי פסיפיק, בריטיש אירוויז, טורקיש, ג'ורדניאן ועוד הרבה מאוד אחרים המרווח בין הכסאות גדול יותר ונוח יותר.

* מערכת הבידור באלעל מצחיקה לעומת חברות אחרות (שוב, יש חברות גרועות יותר) ההיצע דל מאוד, מעט מאוד תכנים וברובו ישן מאוד. בחברות אחרות שטסתי עימן יש הייצע של מאות סרטים  כולל תמיד כמה וכמה סרטים חדשים ממש ומאות פרקים של סדרות שונות ומשחקים לילדים ו.....

* בטיסה חזור מבנגקוק מערכת הבידור בכסא שלי לא עבדה ..... TOO BAD FOR ME מה שנקרא.

* כמובן שאלעל עשו אובר-בוקינג לטיסות (כי אנחנו ישראלים וחייבים לנסות לעשות עוד קצת כסף) ובחזור ביקשו מאיתנו להשאר לטיסה המאוחרת יותר כי אין מקומות על הטיסה.

אלו רק החוויות מהטיסה האחרונה שלי עם אלעל - יש עוד הרבה מאוד חוויות מטיסות אחרות עם אלעל.....

אני טסה הרבה ובאף חברה (להוציא את האוקראינים שהיו יותר גרועים מאלעל) לא נתקלתי בשירות לקוחות גרוע כמו באלעל. מה לעשות ואצל הישראלים המילה שירות לקוחות היא מילה גסה! אנחנו לא יודעים לתת שירות, לא אוהבים לתת שירות ולא נהנים לתת שירות - ורואים את זה!

אז נכון שהטיסה ישירה, ונכון שאין על הביטחון של אלעל אבל לשתי נקודות הזכות הבודדות האלו מצטרפות הרבה נקודות מינוס - שלדעתי האישית - גוברות על הפלוס ברוב המקרים.

ובנוסף לכל זה המחירים שאלעל גובים יקרים מאוד ואני אישית לא רואה שום סיבה מיוחדת לטוס איתם ולשלם יותר.

לקחת טיסה עם קונקשן לפעמים מאריך את הזמן ב-7 שעות כפי שציינת ולפעמים ב-3 שעות..... 

ובהחלט לכל אחד יש את השיקולים וההעדפות האישיות שלו.

• זיקו.
                      זיקו. נערך לאחרונה על ידי

amaila - לגזור ולשמור !!

מניסיוני עם אלעל למזרח/תאילנד - בהחלט דומה למה שתיארת.

מחיר שערוריתי ללא שום הצדקה.

• m_s
                        m_s נערך לאחרונה על ידי

עמליה,

למעט מקרים חריגים, אני לא טס לבד.

לרוב, פער המחיר בין טיסה ישירה עם אל על לחב' "טובות" אחרות עם נחיתת ביניים, בסביבות -100-150 $ לכל היותר לאדם ולא 400$.
                        טיסה היא לא דבר מפנק, גם אם טסים במחלקה ראשונה, רוצים לגמור עם זה ולהגיע, זה לא מסע בידורי, אתה סגור יחד עם מאות אנשים, במקום קטן.
                        לכן, בטיסות ארוכות הזמן הוא מרכיב חשוב מאד וזאת הסיבה שטיסות עם חניות ביניים, זולות יותר.
                        אם משווים תפוחים לתפוחים, אז המחיר די דומה.

בטיסה ארוכה הלוך ושוב ובעיקר דרך אירופה, בכיוון ההפוך למזרח, לוקח כ-4 שעות ופער השעות הכללי הוא לפחות 7 שע' עם קונקשיין קצר, משמע במסע הלוך ושוב מפסידים במצטבר כיום, לעומת טיסת לילה ישירה וזמן= כסף.

מצער לשמוע על חוויותייך שהסתכמו במחסור בארוחה, את מבינה שזאת תקלה שלגמרי לא מייצגת.  אבל יחס עוין לישראלים, ביטול טיסות עם חלק מהחב'  שהזכרת, זה דווקא כן מאפיין (תזכורת מה שקרה בצוק איתן ובמקרים אחרים).

טסתי עכשיו עם בנגקוק אייר, חב' בוטיק טובה מאד, הארוחה שהציעו לא הייתה לטעמי ואין בחירה , אז לא אכלתי וזה לא פוסל ומשחיר אותם.
                        האוכל באל על מעולה - זאת עובדה.
                        בשנה האחרונה בלבד, טסתי פעמיים עם אל על , האחרונה לפני חודש לתאילנד ופעמים נוספות בעבר. לא נתקלתי בתופעות שאת מתארת, נהפוך הוא, הייתי מאד שבע רצון וגם כל מי שהתלווה אלי. הדיילת דאגה לנו לכיסוי עיניים ואטמי אוזניים שמחלקים במח' עסקים, ביוהנסבורג ניילנו את כל המזוודות כשבחב' אחרות, זה כרוך בתשלום ועוד.

בכל מקרה, אלה פרמטרים זניחים בעיני, לעומת הפרש הזמן, הבטיחות וביטחון, שבהם אל על מדורגת בטופ.

• צפוני מטייל
                          צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם

לדעתי עמליה צודקת בגדול,החסכון במחיר כשמדובר בטיסה זולה יותר הוא גדול מאוד וכמובן כשמכפילים במספר נוסעים זה מתבטא בסכום כסף גדול

אני טסתי עם האוזבקים חסכנו כ-400 דולר לאדם כפול ששה נפשות-תעשו את החשבון לבד

הטיסה היתה בסדר גמור לא הרגשנו שסבלנו באופן מיוחד

לפעמים העצירה באמצע אפילו טובה לחילוץ עצמות ומנוחה,כמובן שצריך למצוא טיסה שהקונקשן קצר עד שלש שעות ולא יותר,הילדים הטעינו את הטלפונים להמשך הטיסה באוזבקיסטן וזה מצא חן בעניהם

לדעתי כשמדובר במספר נפשות שווה מאוד

• 72amalia

כמו שאמרנו - זה אינדווידואלי

קודם כל הפער בין אלעל לחברות עם קונקשינים בד"כ הוא מעל 150-100$. שנה שעברה שטסנו כל המשפחה חסכנו על כל כרטיס 400-500$ (לא זוכרת בדיוק) מה שהביא לחיסכון מצטבר של 3000$+/-

שנית לסכם את חוויתי באלעל בחוסר ארוחה זה להגיד שלא ממש "הקשבת" לשאר הדברים שאמרתי. לא היו לי תלונות על טיב האוכל של אלעל....

כשאני מסתכלת על חווית הטיסה הכללית: רמת השירות + רמת המטוסים + רמת וכמות הבידור המוצעת במטוס + נוחות הישיבה (המרווח לרגליים ורמת המושבים) 

ועושה השוואה , אלעל לא נותנת פייט אפילו לחברות אחרות שטסתי איתם ויכולות לספק לי את אותו שירות (להגיע לאן שאני רוצה) ועוד במחיר נמוך יותר.

בעיניי ובשבילי טיסה זו כן חוויה, אני אוהבת לטוס ונהנית מהטיסה, אז למה שהיא לא תהיה מפנקת ובידורית ונעימה עד כמה שאפשר?

אבל אם גם אם בעיני מישהוא אחר זו לא חוויה בידורית או מפנקת - אז על אחת כמה וכמה למה לא לעשות אותה הכי נעימה שאפשר? למה להתפשר?

כאילו להגיד אם בעיניי טיסה היא רק חובה שאין ברירה - אז נסבול? נשב צפוף יותר? נראה סרטים משנת תרת"ח (אם המערכת שלי תעבוד)? ונסבול שירות ממוצע- ?

אחריי שניסיתי גם וגם אני יכולה להגיד בביטחון מלא שאני מבחינתי מוכנה להאריך את המסע שלי בעוד כמה שעות של קונקשין ולהינות מחוויית הטיסה.

• ?
                              משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

רוב הפרמטרים שנדונים כאן הם באמת עניין של טעם והעדפות, ואין על מה להתווכח. אבל אם נתייחס רגע אך ורק לנושא המחיר - אני רכשתי חבילה של טיסות אל-על לבנגקוק פלוס 3 טיסות פנים בתאי אייר (לרבות זו היקרה לקוסמוי) במחיר ממוצע של 1380$ לאדם בתאריכים ספציפיים שרציתי ומבוקשים בקיץ (לא היתה לי גמישות, ואחרי שנה של מעקב אחרי מחירי אל על אני כבר יודעת שבתאריכים האלה אין את המבצעים המגניבים של 700$).

לדעתי חבילה כזאת נותנת פייט יפה גם לחברות הזולות - בכל אופן היא בהחלט נתנה את הפייט הזה כאשר רכשתי אותה - כאשר משווים תפוחים לתפוחים (כלומר אותם תאריכי טיסה, בערך אותן שעות וקונקשנים סבירים).

הקטע עם החבילות האלה, כנראה, הוא שהן זמינות רק למזמינים זמן רב מראש (לפחות בעונות השיא), ולכן פותחת השרשור כנראה לא תוכל להנות מהן. אבל תמיד שווה לשאול כמה סוכנים.... בעיני טיסה ישירה זה יתרון גדול, אבל 400$ תוספת לאדם כשנוסעים משפחה של 4-5 נפשות זה סכום לא מבוטל. 

• Tali_3130080
                                Tali_3130080 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו טסים לקראת אמצע יולי לחודש. סגרתי את הטיסה עם אל-על עבר בדצמבר 2014 בעלות של 1000 דולר בערך לאדם. אם מזמינים לפחות חצי שנה מראש, המחירים סבירים. היתרון הגדול של אל על שזאת טיסת לילה ישירה.

יחד עם זה, לפני שנתיים טסנו עם הילדים דרך טשקנט. האוזבקים חברה טובה. מצאתי אז טיסות ב-700 דולר לכרטיס...

אם מדובר על חיסכון של 400 דולר לאדם זה משמעותי.

• ran222
                                  ran222 נערך לאחרונה על ידי

עמליה אני איתך בקטע הזה.

טסתי למזרח בשנים האחרונות עם אל על, טורקיש והירדנים:

אל על מדורגת אצלי במקום האחרון בפער גדול מהירדנים.

טורקיש זאת בכלל רמה אחרת.

הייתי בשוק כשאל על "נידבו" לטובת הטיסה מבנגקוק לישראל את אחד המטוסים הישנים בצי שלהם.

אשתי היתה בהלם שעוד יש במטוסים האלו מאפרות.

ומערכת בידור שכוללת : ערוץ שמשדר 5 פרקים של "רמזור", עוד ערוץ שמשדר גרסה מקוצרת של מהדורת חדשות 2, ועוד 6 ערוצי מוזיקה שמתוכם רק 3 עבדו. וזהו.

ואם נדבר על נושא המקום לרגליים (אני בגובה 1.87) זה פשוט היה סבל עם אל על.

ההבדל בנושא הזה הוא עצום ביחס לחברות המתחרות בקו ת"א-בנגקוק.

לסיכום, אני לא רואה סיבה לטוס עם אל על למזרח, אלא אם השיקול של טיסה ישירה ללא קונקשן הוא החשוב ביותר.

בשנת 2015 יש אופציות הרבה יותר טובות בשוק.

• הרוזן מקוסמוי
                                    הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

הי עמליה 

שלחתי את דברייך על אל על למשרד היחצנות רני רהב , הם היחצנים של אל על 

שיתמודדו , יטפלו וישפרו 

• 72amalia

הרוזן - הרגת אותי!
                                      • Josef_3423854
                                        Josef_3423854 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
                                        אני קורא מעל לשנה בפורום ונעזרתי בו רבות לבניית החופשה האחרונה (והראשונה בתאילנד ) של משפחתי בפסח.
                                        טסנו עם שני ילדים בני 9 ו 6 , הטיסה היתה עם רויאל ג'ארדניאן , הקונקשניים היו של שעה וחצי בכל כיוון. (דרך אגב, בדקתי את המסלול, והם אינם טסים מעל אירן )
                                        המטוס מעמאן היה 787 דריימלינר חדש , השירות היה מצויין, המרווח לרגליים היה מצויין (ואני בגובה של 1.85 ).

ישראלים שפגשנו בבית חב"ד בליל הסדר לא הפסיקו לקטר על מטוס אלעל.
                                        מצ"ב כתבה ישנה על מטוס אלעל לבנגקוק. (כנראה ששום דבר לא השתנה מאז )
                                        המטוס של אלעל לבנגקוק (כתבה מ 2011 )
                                        נ.ב
                                        אני עוד מנסה לסכם את כל החופשה ולהעלות המלצות על אטרקציות/מלונות ואעלה אותם בקרוב.

• elalrep
                                          elalrep נערך לאחרונה על ידי

הרוזן - הרגת אותי!

שלום עמליה, אנו מתנצלים על החוויה הלא נעימה שלך. נשמח לקבל פרטי התקשרות בהודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו כדי שנוכל לתת לך את השירות הטוב ביותר.
                                          כתובת העמוד שלנו: 
                                          https://www.facebook.com/ELALAirlinesIL

המשך יום נעים.

צוות אל על

• הרוזן מקוסמוי
                                            הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

הרוזן - הרגת אותי!

חחחח עמליה , מה שלא הורג מחשל 

הנה קיבלת תשובה מהירה מאל על 

אולי עוד יצא מזה משהו טוב והשירות ישתפר לטובת כל נוסעי אלעל 

בסופו של דבר אפשר להוציא מליונים על שיווק ופרסומות אבל צריך רק את המישהו הזה שיקום ויצעק שהמלך הוא עירום . 

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון