חודש תאילנד-קיץ 2015
-
שלום לכולם, אנו משפחה זוג+3, הוזמנו טיסות לאוגוסט 2015.
כרגע אנחנו בשלבים הראשונים של התכנון.
10 ימים צפון-5 ימים צאנג מאי, 5 ימים פאי
13 ימים איים
2 ימים קנצנבורי
4 ימים בנגקוק
אשמח להמלצות לגבי פאי, היכן להיות? מה לעשות? אטרקציות, מקומות וכדומה שיש בפאי.
בצאנג מאי יש מה לעשות ובפרט הטיולים המאורגנים, אך איננו יודעים הרבה לגבי פאי, אשמח לעזרה בנושא.
בנוסף, באילו איים כדאי להיות בחודש אוגוסט?
תודה מראש
-
חודש תאילנד-קיץ 2015בחודש אוגוסט מומלץ יותר לשהות בקוסמוי וקופנגאן, היות וסטטיסטית כמות הגשמים שם היא נמוכה מכמות הגשמים בפוקט. תכנסו לאתר www.travelfish.org ותקראו על מזג האויר וכמות הגשמים לפי חודשי השנה. בנוסף, אתם יכולים לשלב ביקור בפטאיה, בפטאיה יש מבחר אטרקציות לילדים וישנם מלונות המותאמים למשפחות וממוקמים בחופים שקטים כגון מלון סנטרה גראנד מיראג׳, הוא מלון מהמם ברמה של 5 כוכבים ולרוב המלון בתפוסה מלאה ומומלץ להזמין מראש, במלון ישנם חדרים למשפחות עם 2 מיטות זוגיות ומומלץ להזמין מראש.
בצפון, רוב המשפחות יוצאות לטיול פרטי עם מדריך, במידה וזה לא מעניין אתכם אתם יכולים להשכיר רכב ולצאת עצמאית לטיול. תנסו להיכנס לבלוג של יוסי ל. שם תוכלו לקרוא על מסלולים מפורטים הכוללים הסבר מפורט ודרכי הגעה לכל מקום ומקום באיזור הצפון ולבנות לכם את מסלול הטיול בהתאם.
פאי היא עיירה קטנה שמסביבה שדות אורז ונוף ירוק, משך זמן הנסיעה לפאי הוא כ-3-4 שעות מצ׳אנג מאי, אך אין צורך לנסוע ישירות לפאי אלא לבנות מסלול כך שתעצרו בדרך בכל מיני מקומות ואתרים. כשעתיים נסיעה לפאי הדרך היא מפותלת והנסיעה קצת קשה.
בפאי יש מעיינות חמים, מערת הנטיפים, גראנד קניון, הכפר הסיני מקדשים משם תמשיכו למאהונגסון ותבקרו בשבט ארוכות הצוואר, אתם יכולים לשהות שם לילה ולהמשיך לאיזור דואי אינטאנון. את כל המסלולים המפורטים כפי שכתבתי תמצאי בבלוג של יוסי ל.
-
חודש תאילנד-קיץ 2015אחלה מסלול.
כמו שאמרה אורית הצד המזרחי של האיים מתאים לכם.
לא הייתי משלב את פאטייה אין צורך בעוד מעבר בטיול שלכם.
-
חודש תאילנד-קיץ 2015לדעתי כן ניתן לשלב את פאטיה על חשבון 13 הימים באיים מכיוון שלמשפחות בד"כ אין מה לעשות בקופנגן ואת קוסומוי הם ימצו בטוח
לעבור למלון שאורית המליצה לפני בנגקוק וקנצ'נבורי יהיה פתרון מעולה לדעתי
-
חודש תאילנד-קיץ 2015אפשר להתרפץ עם שאלה? אילו טיסות הזמנתם? גם אנחנו מתכננים טיסה באוגוסט, אני מחכה לטיסות של אוזבקים, אבל הם טרם החלו למכור.
-
חודש תאילנד-קיץ 2015אם מעניין אתכם, יש טיסת אלעל בשבוע של ה16/8 ב1050 דולר לאדם
-
חודש תאילנד-קיץ 2015תודה רבה למשיבים. נתחיל לעשות שיעורי בית.... הטיסות שהוזמנו אלעל
-
חודש תאילנד-קיץ 2015המחיר של 1050$ קיים גם בעונת השיא במחלקת תיירים קלאס W.
ככל שמקדימים להזמין, ניתן למצוא מקומות בקלאס זה.
-
חודש תאילנד-קיץ 2015אני מקווה שהזמנתם דרך אל על חבילה עם 2 טיסות פנים, טיסה לצפון ומהאיים לבנגקוק, זה יוצא יותר זול בסביבות 1250$, את הטיסה מצ'אנג מאי לאיים מזמינים בנפרד (צ'אנג מאי-קוסמוי ישירה כ-200$).
-
חודש תאילנד-קיץ 2015אורית שלום, אנו משפחה שמתכננת טיול לתאילנד ומכוון שאנו מעוניינים להיות בצפון שבוע חשבנו לשלב את פאי.ראיתי שיש הסעות מצאנג מאי לפאי וחזרה כל יום, לפי מה שכתבת יש הרבה מקומות לטייל בפאי, האם אלו טיולים מאורגנים? או שלוקחים מוניות? שאני קוראת על פאי אני רואה שיש הרבה שנוסעים באופנועים ואין הרבה מידע על טיולי משפחות בפאי ולכן מעניין אותי איך משפחה יכולה לבנות מסלול של שלושה או אפילו ארבעה ימים בפאי. מבחינת נסיעות ומעבר ממקום למקום. אשמח לעזרה בנושא.
-
חודש תאילנד-קיץ 2015ניתן להזמין גם טיסות של אל על עם 3 טיסות פנים (כולל הטיסה מצ'אנג מאי לקוסמוי).
-
חודש תאילנד-קיץ 2015בדוק, לא מכיר חבילה כזאת.
תבדקי ותראי שהטיסה השלישית צ'אנג מאי-קוסמוי, אינה קשורה לכרטיס אל על והוזמנה בנפרד.
למה 2 טיסות פנים ולא שלוש? כי את טיסות הפנים מבנגקוק ואל בנגקוק, ניתן לשייך לטיסה הבינלאומית.