תחבורה בלונדון
-
אשתי ואני נשהה בלונדון 9 ימים, במלון ST GILES, HOUNSLOW ROAD, HEATHROW, FELTHAM.
אנו נשתמש בתחבורה ציבורית כדי לבקר מידי יום אתרים במרכז העיר.
האם אוכל לקבל עזרה בבחירת סוגי כרטיסים (לתחבורה ולאתרים) כדאי לנו לקנות
בתודה
דוד
-
תחבורה בלונדוןאם אפשר לשאול- מדוע בחרתם להתגורר כל 9 הימים במלון ליד שדה התעופה הית'רו, רחוק מאוד ממרכז לונדון, ורחוק מכל תחנת tube? לא חבל על הזמן (והכסף) שתוציאו כל יום על הגעה לאתרים בהם תרצו לבקר? זה עוד ניתן לשינוי?
-
תחבורה בלונדוןבחרנו מלון זה מכמה סיבות:
אנו נפגש עם ידידים וקיימת אפשרות שהם ישנו איתנו לילה אחד (יש לנו סוויטה עם 2 חדרים)
בגלל המרחק - המחיר נוח.
החדרים גדולים ונוכל גם לעבוד בהם (יש לנו כנס באוקפורד לאחר החופשה)
יש מיזוג אויר ומקרר בחדר
לא נבטל את ההזמנה.
נשמח לקבל המשך אינפורמציה ממך
בתודה
דוד
-
תחבורה בלונדוןקח בחשבון שגם זמן זה כסף - כל נסיעה למרכז לונדון תיקח לכם למעלה משעה לכל כיוון. זה המון. גם מחירי הנסיעות יהיו גבוהים יותר. אם אתם מתכוונים לנסוע יום-יום למרכז, ובטח אם אתם רוצים לקפוץ לשם גם בלילה, כדאי לשקול החלפה. זה קצת כמו לנסוע לטיול בירושלים, אבל לגור ללא רכב בתל אביב או ברעננה.
בכל מקרה, טבלת מחירים:
http://www.tfl.gov.uk/cdn/static/cms/documents/tube-dlr-lo-a dult-fares.pdf
-
תחבורה בלונדוןהכל נכון! האלטרנטיבה הייתה מלון יקר יותר וחדר קטן בהרבה.ומכיוון שאנו זקוקים לשולחן עבודה - לקחנו חדר גדול יותר, במחיר שפוי אבל לא במרכז.
בכל זאת, אנו מעוניינים לקנות כרטיסי הנחה לתחבורה הציבורית ולאטרקציות.
אפשר לקבל הצעות?
בתודה
דוד
-
תחבורה בלונדוןאנחנו ישנו במרכז קנינו לונדון פאס שכולל טראבל קארד
מבחינתי זה מאד השתלם
-
תחבורה בלונדוןטוב, השיקולים הם שלך, אבל אני חושבת ישי עוד כמה מלונים בלונדון שמספקים משטח להניח עליו מחשב נייד ומיני-בר שבו אפשר לאחסן כמה מוצרים.
בכל מקרה אם תלונו במלון שבחרתם אי אפשר יהיה להגיע עם הtube למרכז לונדון כיוון שתחנת ה tube ה"קרובה" היא במרחק חצי שעה הליכה.
תצטרכו לנסוע מתחנת Feltham ל Waterloo בקו רכבת עילית של South West Trains שהוא חלק ממערך National Rail ובווטרלו להחליף ל tube להמשך הנסיעה.
כיוון שתחנת Feltham נמצאת ב zone 6 של מערך התחבורה של לונדון, תוכלו להשתמש בכל אופציות הכרטיסים ל zones 1-6 לשני החלקים של הנסיעה (ברכבת העילית ואחר כך ברכבת התחתית), קרי Oyster, Day Travelcard, Weekly Travelcard . המחירים מופיעים בקישור שכבר ניתן לך ויש המון חומר כאן באתר על סוגי הכרטיסים השונים.
עם זאת,שים לב ללוח הזמנים של הרכת העילית איתה תתחיל את הנסיעה- מלבד בשעות העומס יש רכבת רק פעם בחצי שעה.
שוב, בעיני בזבוב הזמן בנסיעות לא מצדיק את החסכון בעלות המלון- אבל כל עוד והעדפותיו. בהצלחה.
-
תחבורה בלונדוןראשית, תודה עבור הרצון שלך לעזור לנו.
נבדוק את האפשרות לשנוי המלון.
דוד
-
תחבורה בלונדוןתודה רבה
דוד
-
תחבורה בלונדוןאני רק אוסיף שבעיניי אויסטר הוא הדרך הנוחה: זהו רב קו שאפשר להטעין עליו כרטיס שבועי לאזורים הנ"ל או להטעין סכום כסף ולהשתמש בו פר נסיעה (הכרטיס חכם ואםהגעת לכמות נסיעות של מחיר כרטיס חופשי יומי הוא מפסיק לחייב). הנפקת הכרטיס עולה 5 פאונד, אבל זה פיקדון ואפשר לקבל אותו בחזרה עם החזרת הכרטיס.
כדאי אולי לבדוק השכרת דירה באיירBNB או מלונות בבוקינג באזורים קרובים יותר. הכי חשוב: שיהיה קרוב לתחנת טיוב. זה באמת עושה הבדל עצום בחוויית הטיול ובניצול הזמן, ובעיניי שווה את תוספת המחיר. ברגע שכל נסיעה ללונדון לוקחת שעה וחצי לכל כיוון, זה גוזל מאוד מזמן ההנאה שלכם והופך כל קפיצה לעיר ל"תיק".
-
תחבורה בלונדוןבינתיים, תודה רבה.
נראה מה ניתן לעשות
דוד
-
תחבורה בלונדוןבקר טוב,
תוכלי ליעץ לי באיזה אזורים הכי כדאי לחפש מלון?
דוד
-
תחבורה בלונדוןהפנמתי את ההערות שלך ובאמת לקחנו מלון אחר
presidential marylebone mayfair hotel
102 George street
איזה סוג של כרטיס נסיעה עדיף לנו לקחת? איני חושב שנבקר בהרבה אטרקציות, נעדיף לטייל בעיר, לבקר במוזיאונים ואולי גם ב-2 או 3 אטרקציות.
-
תחבורה בלונדוןברכותיי על שינוי המלון...
אני מאמין שעשיתם החלטה טובה..
לונדון מאוד מגוונת וכל אחד עושה בו משהו אחר..
שים לב שרוב המוזיאונים (התצוגות הרגילות) הינם בחינם.
ואטרקציות (עין של לונדון, מאדאם טוסו, הצינוק, ורבים אחרים) - אינן קונצנזוס מבחינת ההנאה.. חלק מהן פונות במישרין לילדים.
היתרון בטראבלקארד הוא כרטיס האחד + אחד לאטרקציות - אך אם לא מנצלים אותו (נראה לי) ל- 3 אטרקציות אז הוא יוצא יקר יותר. יש כאן מומחים גדולים לזה ממני.
נחנו השתמשנו באויסטר והיינו מרוצים מאוד.
השאלה מה מעניין אותך
ראה טיפים בנושא
-
תחבורה בלונדוןאם בכוונתכם לבקר בחלק מן האטרקציות הכלולות ב 2for1 אז שווה לקנות Travelcard שבועי של National Rail (הרכבת העילית) שמאפשר לנצל את ההטבות.
אחרת תקנו בכל תחנת tube (כולל בשדה התעופה הית'רו) כרטיס Oyster (מן כרטיס חכם נטען) ותטענו עליו: א) כרטיס טרוולווכארד שבועי לאזורים 1-2. ב) סכום כסף שישמש לנסיעות מחוץ לאזורים 1-2 (לשדה התעופה למשל) ו/או לנסעיות ביומיים הנוספים מתוך ה 9 שלא מכוסים ע"י הטראוולכארד.
את הפקדון שמשלמים עבור הנפקת כרטיס אויסטר אפשר לקבל חזרה בסוף הטיול אם מחזירים את הכרטיס- או שפשוט שומרים אותו לנסיעה הבאה שלכם או של בני משפחה/ חברים ללונדון.
-
תחבורה בלונדוןג'ני, שלום.
הרבה אטרקציות לא נבקר.
הנוף העירוני, מבנים, גנים יפים, כנסיות היסטוריות יותר מעניינים אותנו, ולכן נקנה את כרטיס האויסטר.
מה של ברור לי אלה ה"אזורים"
מה המשמעות שלהם?
התוכלי להסביר לי?
בתודה
דוד
-
תחבורה בלונדוןמערך התחבורה של לונדון מחולק לפי zones - ראה כאן במפת הטיוב.
ככל שהנסיעה מכסה יותר אזורים משלמים יותר.
בשיטת האויסטר (Pay as you go ) עלות הנסיעה מנוכה מהסכום הנטען על הכרטיס בהתאם למספר האזורים שעברת (ולען חשוב להעביר את הכרטיס על הקורא האופטי הן בתחילת והן בסיום כל נסיעה) ואילו כשקונים Travelcard צריך להחליט מראש לאיזה אזורים קונים.
כיוון שהילפתם מקום לינה למרכז לונדון (וטוב שכך!) סביר להניח שרוב הסניעות שלכם יהיו באזורים 1-2 אלא אם כן תסעו משדה התעופה הית'רו (שנמצא באזור 6 ) וחזרה בטיוב.
מה שהצעתי זה לקנות כרטיס אויסטר ולהטעין עליו סכום כסף, אבל גם להטעין עליו טראוולכארד שבועי לאזורים 1-2 שכן אם נוסעים 3 פעמים או יותר ביום למשך שבוע הוא יוצא יותר זול.
ראה כאן
Using An Oyster Card With A 7 Day Travelcard Loaded Onto The Oyster Card
-
תחבורה בלונדוןערב טוב, ג'ני.
תודה.
מה מחיר נסיעה בתחתית?
מה הם אזורים 1/2?
אם ניסע 1 או 2 נסיעות הלוך ושוב ביום, כדאי לרכוש כרטיס אויסטר?
לילה טוב
דוד
-
Station in both zonesיש לזכור:
חוץ מהתחנות שנמצאות ב 6 אזורים zones . והתשלום בהתאם.
יש תחנות שהם במעמד:
Station in both zones "תחנה בשני אזורים" .תחנות שנמצאות על הגבול של האזורים.
וכפי שאני זוכר המעמד של התחנות הללו הוא לטובת הלקוח.
תתקנו אותי אם אני טועה...
-
תחבורה בלונדוןג'ני, שלום.
לא הבנתי את מה שאמרת:
מה שהצעתי זה לקנות כרטיס אויסטר ולהטעין עליו סכום כסף, אבל גם להטעין עליו טראוולכארד שבועי לאזורים 1-2 שכן אם נוסעים 3 פעמים או יותר ביום למשך שבוע הוא יוצא יותר זול.ומה הם אזורים 1-2?
התואילי להסביר לי?
בתודה
דוד