שלום,שאלת חיפוש טיסות
-
בהמשך לשאלות לגבי יילוסטון אני מתחיל לבדוק טיסות ומדובר על כמה טיסות:
ת"א סולט לייק סיטי (כמובן דרך עצירת ביניים) סולט לייק סיטי לוס אנג'לס (טרם הוחלט האם בטיסה או ברכב ) לוס אנג'לס ניו יורק וניו יורק ת"א.
חיפשתי דרך קייאק ומטריקס האם יש דרך מייטבית יותר לחיפוש?
תודה
רונן
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותרונן: חפש גם בחברת SOUTHWEST.COM, ראיתי תעריפים לחודש ינואר, לדוגמה, במחיר של סביבות ה-50 דולר חד כיווני מסולט לייק סיטי ללוס אנג'לס, מחיר זה כולל שתי מזוודות + טרולי, זאת החברה היחידה שמאפשרת זאת.
יש להם טיסות ישירות ויש להם טיסות עם עצירה גם כאלה שלא מחליפים מטוס בעצירה.
טיסות של חברה זאת לא מופיעות ב-KAYAK, למיטב ידיעתי, כי משווקות ישירות ע"י החברה.
שים לב למחירי ה-WANNA GET AWAY. לא ניתן לביטול אבל אם חלילה לא יכולים לטוס בטיסה הנבחרת, אפשר להשתמש בסכום ששילמתם לטיסה חלופית, כמובן, לפי המחיר החדש שיופיע.
כמה שמזמינים יותר מוקדם כך המחיר זול יותר, זה הכלל בארה"ב (יש יוצאים מן הכלל, ברור).
כ"כ, בד"כ בארה"ב לגבי הטיסות הפנימיות, הימים הזולים ביותר לטיסות הנם שלישי ורביעי. נסה לתמרן.
סאת'ווסט טסה בכל מיני יעדים בארה"ב ולמדינות הסמוכות.
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותרונן, מניסיון... כדאי לפצל את החיפוש לשניים:
1. מסגרת הטיסות הטרנס אטלנטיות (ת"א-סולט לייק----ניו יורק-ת"א).
2. הטיסות הפנימיות - כל טיסה לגופה.
זה מאוד מקל על החיפוש, ואפשר להגיע לתוצאות טובות יותר מבחינת מחיר.
יתרה מזו...
את הטיסות הטרנס אטלנטיות אני מעדיפה להזמין אצל סוכנת הנסיעות (אחרי שחקרתי ומצאתי את הקומבינציה הנוחה לי ביותר), ואת הטיסות הפנימיות אני מזמינה בעצמי, ישירות מחברת התעופה הרלוונטית.
ערבה.
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותראובן וערבה תודה,
ערבה מדוע את הטיסות הטרנס את מזמינה דרך סוכן? איזה יתרונות יש בכך?
הרי גם ככה את מבצעת את החיפוש
תודה
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותלעתים אני מזמין דרך סוכן, אחרי שמשווה מחירים באתרים כמו קייאק.
סוכן יש לו הרבה יותר אפשרויות לבדוק טיסות מורכבות, בעיקר לשלב טיסות פנים בארה"ב.
לבל נשכח שאם ברשותך כרטיס טיסה אחד הכולל את כל הטיסות, למיטב הבנתי לא תצטרך לשלם על המזוודות בטיסות הפנים. בארה"ב רוב החברות גובות תשלום נפרד על המזוודות, למעט SOUTHWEST, כפי שציינתי ו-JETBLUE (מזוודה אחת, בינתיים, כי חברה זאת החליטה כן לגבות תשלום החל מ-2015, על הכרטיסים הזולים).
ואם אתה שואל אותי, בשביל 50 דולר כרטיס טיסה (אם אכן כך המחיר עבור הטיסה שאתה מתכנןן מ-SLC ל-LAX) אני הייתי מסתכן ורוכש כבר עתה. כמובן, רק אחרי שסגרתי טיסות הלוך וחזור לארה"ב וממנה. אז התאריכים ברורים ואם עשית תוכנית טובה לא תצטרך לעשות שינויים בטיסות.
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותראובן, לדעתי רק במקרה של טיסות המשך, לא יהיה חיוב על המזוודות. כאשר יש טיסות בודדות במהלך הטיול, שעומדות בפני עצמן, יש חיוב על המזוודות (ברוב החברות).
רונן, ההזמנה אצל סוכן נותנת לי ראש שקט. כבר קרה לי שהתקשרתי אליה משדה התעופה, ביום שישי בערב עם איזו בעיה, והיא פתרה לי אותה (למרות התזמון הגרוע), וזה שווה הרבה. החיפוש נועד כדי לבדוק איזה טיסה מתאימה/נוחה לי. עם הנתון הזה אני מגיעה לסוכנת שלי, וברוב המקרים, על הטיסה המסוימת שביקשתי היא נותנת לי מחיר נמוך יותר (אומנם בדולרים בודדים - עד 50$ לכרטיס, אבל לא תמיד).
כך אני נוהגת. זה כמובן לא אומר, שזה הדבר הכי נכון לעשות (אם יש דבר כזה "הכי נכון").
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותכאשר טיסות הפנים נרכשות עם הטיסה הבינלאומית אין חיוב על המזוודות בטיסות הפנים גם כאשר הטיסות אינן טיסות המשך. במשפחתנו זה יתרון ניכר. טיסות מסוג זה קל יותר לקנות דרך סוכן מכיון שבאתרי ההזמנות לא תמיד עולות כל האפשרויות הקיימות.
-
לגבי המטען בכל הטיסות על כרטיס אחדאם גובים תוספת או אם לאו, זה נושא לבירור מראש אצל מוציא הכרטיס אם סוכנות אינטרנטית אם סוכן בארץ או אחר.
-
רונן1 - שכחתי משהו - חברת ALLEGIANT AIRיש עוד חברת תעופה, ALLEGIANTAIR.COM (גובים תוספת על המזוודות) שיש להם טיסה מ-PROVO (ליד סולט לייק סיטי) ל-LAX, מחיר לדוגמה: 41.50 דולר לכיוון, רק שלא כל יום יש טיסות.
חברה זאת טסה אל כל מיני יעדים שחברות תעופה גדולות לא ששות לטוס אליהם, לדוגמה: מיזולה, בוזמן, פאלם ספרינגס, אוקלנד ליד סן פרנסיסקו וכו' וכו'.
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותבהנחה שמדובר בנסיעה ישירה ללא עצירות תירותיות, על פי Google Maps מדובר ב- 689 מייל (אני מניח שהמספר שונה מזה בפועל כי לוס אנג'לס ענקית ותלוי מהיכן יוצאים לדרך), כאשר בזמן נהיגה מדובר ב- 9.5 שעות של נהיגה רצופה. בפועל, אנחנו מדברים על יומיים נסיעה עם לינה בדרך, למשל בלאס וגאס או בדרום מערב יוטה.
לפחות הדרך ישירה, כלומר עולים על I-15 בלוס אנג'לס וממשיכים איתו צפונה עד סולט לייק סיטי.
היות ומדובר בדרך כה ארוכה, אני חושב שכדאי לקחת טיסה. פשוט חבל על הזמן, מה גם שהיות ומדובר ביומיים נסיעה, הטיסה יכולה להיות כלכלית יותר, שלא לדבר על חיסכון בימי טיול.
-
שלום,שאלת חיפוש טיסותתודה לכולם