ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון- פילדלפיה

פורום צפון אמריקה
    3
    8
    3507
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לאהלה53
      לאהלה53 נערך לאחרונה על ידי

באוגוסט טיסה ללא גארדייה ..ניו יורק 3 לילות..וושינגטון 2 לילות...באמצע הייתי מבקשת ללון לילה בפילדלפיה...מי מכיר מי יודע באיזה אזור . מלון..ללילה...מישהו המלצה. .תודה. רצוי עם ארוחת בוקר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayank
        mayank נערך לאחרונה על ידי

מלון- פילדלפיה

אתם עם אוטו או בלי אוטו? זה משמעותי כי במרכז העיר החניה יקרה יותר (אך יש מלונות עם אופציה לחניה). אם אתם בלי אוטו אז זה אחלה ואפילו יותר טוב כי לא ממש צריך רכב כדי להתנייד בעיר ולבקר במרבית האתרים.

מה אתם מתכננים לראות בפילדלפיה? זה גם כן משפיע. 

בגדול, כל המלונות בין רחוב Market בצפון לרחוב Spruce בדרום, ובין רחוב 12 במזרח לרחוב 24 במערב הם ממש במרכז העניינים. 

יש גם מלונות באזור של היכל העצמאות ופעמון החירות, ויש גם מלונות ב-University City. כמובן שמחירי המלונות מושפעים מהמיקום, איכות וכו'.

• לאהלה53

מלון- פילדלפיה

ראשית תודה...לא אנו ללא רכב...יורדים ממנהטן עם אוטובוס או רכבת עדיין לא סגור. ומפילדלפיה..לוושינגטון. טיסה מוושינגטון לוגאס.בפילדלפיה כניראה נהייה לילה אחד. לכן חשוב לי מקום מרכזי..לתחנת אוטובוס או רכבת.. אם תאכל לעזור לי אשמח מאד...

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

מלון- פילדלפיה

אנחנו היינו ברסידנס אין. מרכזי ביותר, נוח להגיע ברגל לכל האתרים. מאד מומלץ

• mayank

מלון- פילדלפיה

ללא רכב זה עדיף. אם אתם מגיעים עם רכבת (אופציה יקרה מאוד שעולה בין כפול לבין פי ארבע מאוטובוס) או אוטובוס של חברת Bolt Bus או Mega Bus אז אתם תגיעו לרחוב 30 ו-Market. משם ניתן לקחת רכבת תחתית או טרולי או אוטובוס למרכז העיר (ולמעשה לכל מקום בערך באזור).

אם אתם מגיעים עם אוטובוס של חברת גרייהאונד (שימו לב להשתמש רק בשירות ה-Express שלהם, שהוא עדיף ומומלץ למדי) אז אתם תרדו ברחוב 12 ו-Market שנמצא במרחק של כחמש דקות הליכה מהמלון שהומלץ עליו.

אישית, אני ממליץ על גרייהאונד, בעיקר בגלל המיקום הנוח של הטרמינלים שלהם וכי הם יוצאים זולים יותר, אבל נסעתי גם עם שתי החברות האחרות והיה ממש אחלה.

המלון שהומלץ עליו כאן נמצא במיקום מעולה. כמו שציינתי, אני לא מבין במלונות כי אנחנו גרים כאן (זמנית).

תרגישי חופשי לשאול אם יש לך שאלות נוספות או אם את רוצה המלצות.

בגדול, אם יש לכם יום אחד, הייתי ממליץ לבקר ב-Independence Hall (להגיע מוקדם כדי לאסוף כרטיסים לסיור, או לחילופין להזמין מראש דרך האינטרנט) ובפעמון החירות ובסמטת Elferth's. כל האזור שם יפיפיה וכיף מאוד להסתובב. 

משם, ללכת ברגל על רחוב מרקט אל Reading Terminal Market ולאכול שם צהריים (אל תפספסו את גלידת בסט, גם אם יש תור ארוך, היא הכי טעימה בפילי).

• לאהלה53

מלון- פילדלפיה

ראשית אני מודה לך..וסליחה על האיחור.....בוודאי שאשאל אותך עוד מס שאלות..ברשותך.   אגבש כמה דברים..מודה מראש.

• לאהלה53

מלון- פילדלפיה

היי שוב...באיזה אזור יהיה הכי טוב ונוח..להזמין.מלון..בפילדלפיה? בינתיים סגרתי על מלון DAYS IN CONVENTION CRNTER

האם מישהו מכיר יודע..ראיתי במפה...והמלצות..נראה טוב , בהמלצות די קרוב.

לפי הגוגל מפה..לקחת אטובוס לוושינגטון..אני אמורה קודם כל לעלות על אוטובוס ואז

לתחנה שתוביל אותי לוושינגטון..אפשר עזרה? המלצות? מודה לכם מאד

• mayank

מלון- פילדלפיה

המלון שלך קרוב מאוד למרכז (5 דקות הליכה) ונמצא במקום נוח בסך הכל. 

שני בלוקים צפונית מהמרכז ושלושה בלוקים מזרחית מהמרכז. 

האוטובוס תלוי בחברה שאת משתמשת בה - אם זה גרייהאונד הטרמינל שלהם נמצא 5 דקות ברגל מהמלון שהזמנת

https://www.google.com/maps/place/Greyhound+Lines/@39.95328, -75.159136,17z

התחנה של החברה האחרת (מגה באס) נמצאת ליד תחנת הרכבת ברחוב 30 ומרקט. 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון