כמה שאלות לגבי ברלין...
-
היי,
ריכזתי כמה שאלות שיש לי לגבי חופשה בברלין :
1.יש לי כרטיס מאסטר כארד בינלאומי וברצוני להשתמש בו בברלין.מישהו נתקל בבעיות עם הכרטיס אשראי בברלין (עסקים שלא מקבלים את הכרטיס וכו')?
2.הזמנתי מלון מ bookinבו נמסר לי כי התשלום על המלון יתבצע בהגעה למלון.אם ברצוני לשלם למלון מראש (כלומר,שיורידו לי את החיוב כבר בכרטיס אשראי) האם יש אופציה כזו?
3.אני מעוניינת בכרטיס לתחבורה הציבורית לאזורים AB ללא הנחה לאטרקציות אלא את הכרטיס הפשוט ביותר והזול ביותר.איזה כרטיס אני צריכה לקנות?כמה יעלה? והאם אני יכולה לקנות אותו מהבית כמו כרטיס הwelcome card?
4.מישהו ביקר במסעדתglass של השף הישראלי גל בן משה ויכול לספר את דעתו?
5.האם החנויות ברחוב קודאם ביום ראשון פתוחות?
6.איזה שווקים (אוכל,מזכרות) פתוחים בימות השבוע חוץ משישי-שבת-ראשון?
תודה על כל תשובה!
-
כמה שאלות לגבי ברלין...לכרטיס האשראי רצוי שיהיה צ'יפ, לנו לא הייתה בעיה עם מאסטרקארד.
את יכולה לבקש מהמלון ישירות את עניין החיוב, רק לא הבנתי מה בוער לשלם מראש?
יש כרטיס נסיעה יומי ויש שבועי, תוכלי לקנות את הכרטיס בטרמינל ביציאה מהמכס, אם את נוחתת בשונפלד, תצטרכי לפעם הראשונה כרטיס Abc. כל המידע אודות כרטיסי נסיעה באתר האינטרנט של התחבורה הציבורית בברלין bvg.
החנויות בקודאם פתוחות גם בימי ראשון בעיקר אלו שבקרבת ה-zoo.
-
כמה שאלות לגבי ברלין...החנויות בקודאם ביום ראשון פתוחות גם אחרי השעה 18:00?
-
כמה שאלות לגבי ברלין...הרגע,יצאו מהבית שלי בני דודים הברלינאים.במקרה היתה תוכנית באחד הארוצים על ברלין,ויצא לנו לדסקס ולהיזכר..במיוחד בחנות הסגורה שסוף סוף מצאתי...ביום ראשון ואיך נישקתי את המנעול שלה.
לא זוכרת שכלל היו פתוחים ביום ראשון,חוץ...מחנויות בתוך המטרו.שם הם פתוחים.
אני ממליצה להיכנס לרשתות,ולבדוק שעות פתיחה אם זה מאוד חשוב לכם. אני זוכרת איך בפרימרק יצאנו תוך רבע שעה...לקראת הסגירה.
גלגלו מטה,רשום שעות פתיחה
-
כמה שאלות לגבי ברלין...תודה!
אם מישהו יכול לענות לי על שאר השאלות אשמח מאוד