סין- יונאן
-
שלום לכולם! בעוד כמה ימים אני מתכננת מעבר מהאנוי בויאטנם אל סין. הבנתי שהאוטובוס מהאנוי מגיע תוך זמן קצר יחסית לנאנינג. מישהו מכיר את המעבר ואת העיר? יכול להמליץ אולי על מקום נורמלי לישון בו? בנוסף, לאן הכי נוח לצאת ממנה? האם מעבר לקונמינג ישירות יהיה אולי קצת רחוק מידי ואפסיד מקומות יפים בדרך? כל עצה תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
סין- יונאןמנאנינג זו נסיעה קצרה (יחסית) לאזור גווילין. ממליץ לעצור שם, ולטייל ביאנגשו וטראסות האורז בלונגשן לפני שממשיכים לקונמינג. זה אמנם לא ממש בדרך לקונמינג (יותר בכיוון ההפוך) אבל בהחלט שווה את הסיבוב)
-
סין- יונאןנשמע אחלה. מה לגבי נאנינג עצמה? שווה עצירה או שלהישאר בה את המינימום בהתחשב בזה שיש לי רק חודש בסין?
-
סין- יונאןלפחות בשבילי, מבחינת סדר עדיפויות, נאנינג לא נמצאת בראש הרשימה, בייחוד כשיש רק חודש בסין.
מבחינת מרחקים, תבדקי מה ההבדל בזמני הנסיעה בין הגעה מהאנוי לקונמינג והגעה לגווילין. ובין קונמינג לגווילין. אני קצת יורה באפילה, אבל אולי שווה דווקא להגיע מהאנוי לקונמינג, ובאיזשהוא שלב לעבור מיונאן לגווילין.
כמובן זה תלוי בשאר התוכניות שלך לחודש.
-
סין- יונאןמהאנוי לקונמינג זה ארוך פי כמה וכמה מאשר מהאנוי לגווילין.
לגבי נאנינג, לא שווה לעצור, בטח לא אם יש רק חודש.
ובכל אופן, רק עכשיו ראיתי שיש לך רק חודש. אז, תלוי מה את רוצה להספיק בחודש הזה. אם רק את הסטנדרט של יונאן (דאלי, ליג'יאנג, שנגרילה וכו'), אז הייתי עובר גם בגואנגשי (יאנגשו, לונגשן וכו'). אם את מתכוונת להוסיף עוד משהו (שישואנגבנה, או אפילו מחוז נוסף, למשל סיצ'ואן) הייתי מוותר על גואנגשי (באופן אישי, מאוד אהבתי את יאנגשו, ובמיוחד את לונגשן, ומצד שני, גם מאוד אהבתי את צפון יונאן/דרום סיצ'ואן כך שקשה לי להגיד על מה לוותר).
-
דרך אלטרנטיבית ומומלצת בטובה במיוחד אם אתם מתכננים לבקר בערי השוק של SA PA ו- BAC HA בצפון וייטנם, ביקור מומלץ בפני עצמו. סמוך לעיר הראשית באיזור שנקראת LAO CAI קיים מעבר גבול נוסף עם סין ממש על מחוז יונאן. תוכלו להמשיך מהמעבר לטרסות האורז הנהדרות ב YUANYANG (מומלץ בחום) או באוטובוס ישיר לקונמינג.
-
ואני חשבתי שזאת הדרך העיקרית