ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה וטוסקנה

פורום אירופה
    5
    5
    2001
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • talyeger
      talyeger נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם
      אני נוחת עם אשתי (בני 30) במילאנו בסוף ספטמבר, יש לנו חמישה לילות.
      התכנון שלי הוא לשכור רכב, להזמין מלון רק ללילה הראשון באזור אגם קומו, ולטייל שם ביום הראשון ואולי קצת ביום השני, ולמשך 4-5 הימים שנותרים להדרים ולטייל באזור טוסקנה (הסיבה שאני לא הולך על אזור גרדה/דולומיטים/ונציה היא שכבר הייתי שם)
      השאלה היא האם הרעיון הכללי של המסלול נשמע לכם טוב, אם זה לא לחוץ מדי / מרחקים גדולים מדי ואם לא עדיף אולי לעשות שוב את אזור גארדה והדולומיטים (אשתי לא הייתה) על פני אגם קומו וטוסקנה, או שיש לכם הצעה אחרת לגמרי?
      תודה רבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • בקנד
        בקנד נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה וטוסקנה

הי אולי אוכל לקבל את עזרתך אם טיילת באגם גארדה והדולמיטים.. אנו משפחה ושני ילדים מתכננים  לינה של 6 ימים בדרום האגם. ונסיעה לדולמיטים. ל3 ימים נוספים. האם לינה במדונה די קאמפיליו היא יעד מומלץ לצאת ממנו לטיולים באזור?

• gil66
          gil66 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה וטוסקנה

נשמע רעיון מעולה !!!

אתם תהנו מאוד בטוסקנה.

ממליץ להזמין מקום עם אפליקציית BOOKING בכל יום בהתאם להתקדמות שלכם. אין צורך להזמין מראש.

• tito80
            tito80 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה וטוסקנה

הטווח נסיעה לא נשמע מוגזם בהנחה שאתם שוכרים רכב, אבל מן הסתם אתה מדבר פה על ימים מלאים של בוקר עד ערב כדי לא להיות לחוצים.

אם זה מתאים לכם אז אני לא צופה בעיה, מה גם שאם אתם גמישים עם מקומות שינה ולא מזמינים מראש אז תמיד אפשר להיות ספונטניים ולשנות תוך כדי את התכנית.

יש הרבה חברות להשכרת רכב באזור ואת רוב המחירים אפשר כבר לראות מראש באינטרנט ולהשוות, לנו יצא הכי זול בכלל עם הצעה של אלבר מהארץ שעובדת שם עם טריפטי. אני כותב את זה כי שווה להשוות- קיימים הבדלים לא קטנים בדיוק על אותם הרכבים (ביקוש והיצע של כל סוכנות מן הסתם)

• מיכל א
              מיכל א נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה וטוסקנה

אם כבר הייתם באיזור האגמים, אתם יכולים להתחיל להדרים כבר בלילה הראשון.

לחפש מקום לינה ראשון ליד מודנה או בולוניה (או ערים קטנות בדרך - פיאצ'נזה, קרמונה וכו') ולמחרת להמשיך לטוסקנה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון