צפון איטליה וטוסקנה
-
היי לכולם
אני נוחת עם אשתי (בני 30) במילאנו בסוף ספטמבר, יש לנו חמישה לילות.התכנון שלי הוא לשכור רכב, להזמין מלון רק ללילה הראשון באזור אגם קומו, ולטייל שם ביום הראשון ואולי קצת ביום השני, ולמשך 4-5 הימים שנותרים להדרים ולטייל באזור טוסקנה (הסיבה שאני לא הולך על אזור גרדה/דולומיטים/ונציה היא שכבר הייתי שם)השאלה היא האם הרעיון הכללי של המסלול נשמע לכם טוב, אם זה לא לחוץ מדי / מרחקים גדולים מדי ואם לא עדיף אולי לעשות שוב את אזור גארדה והדולומיטים (אשתי לא הייתה) על פני אגם קומו וטוסקנה, או שיש לכם הצעה אחרת לגמרי?תודה רבה -
צפון איטליה וטוסקנההי אולי אוכל לקבל את עזרתך אם טיילת באגם גארדה והדולמיטים.. אנו משפחה ושני ילדים מתכננים לינה של 6 ימים בדרום האגם. ונסיעה לדולמיטים. ל3 ימים נוספים. האם לינה במדונה די קאמפיליו היא יעד מומלץ לצאת ממנו לטיולים באזור?
-
צפון איטליה וטוסקנהנשמע רעיון מעולה !!!
אתם תהנו מאוד בטוסקנה.
ממליץ להזמין מקום עם אפליקציית BOOKING בכל יום בהתאם להתקדמות שלכם. אין צורך להזמין מראש.
-
צפון איטליה וטוסקנההטווח נסיעה לא נשמע מוגזם בהנחה שאתם שוכרים רכב, אבל מן הסתם אתה מדבר פה על ימים מלאים של בוקר עד ערב כדי לא להיות לחוצים.
אם זה מתאים לכם אז אני לא צופה בעיה, מה גם שאם אתם גמישים עם מקומות שינה ולא מזמינים מראש אז תמיד אפשר להיות ספונטניים ולשנות תוך כדי את התכנית.
יש הרבה חברות להשכרת רכב באזור ואת רוב המחירים אפשר כבר לראות מראש באינטרנט ולהשוות, לנו יצא הכי זול בכלל עם הצעה של אלבר מהארץ שעובדת שם עם טריפטי. אני כותב את זה כי שווה להשוות- קיימים הבדלים לא קטנים בדיוק על אותם הרכבים (ביקוש והיצע של כל סוכנות מן הסתם)
-
צפון איטליה וטוסקנהאם כבר הייתם באיזור האגמים, אתם יכולים להתחיל להדרים כבר בלילה הראשון.
לחפש מקום לינה ראשון ליד מודנה או בולוניה (או ערים קטנות בדרך - פיאצ'נזה, קרמונה וכו') ולמחרת להמשיך לטוסקנה.