ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה דחופה...

פורום צפון אמריקה
    2
    7
    3427
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סיג סיג
      סיג סיג נערך לאחרונה על ידי

שלום! החלטנו ברגע די אחרון לצרף את הילדים לנסיעה לניו יורק... הבעיה שהנסיעה ביום שלישי בעוד כשבוע וחצי.... נצטרך להיות בפילידלפיה ביום רביעי ומשם נחזור לאזור ניו יורק לשבת. יש לנו רק שבוע מיום א  עד ה לטייל באזור וחשבנו לנסוע לבוסטון דרך מקומות יפים בדרך. האם הגיוני בזמן זה לשלב גם את מפלי הניאגרה? שכן אנו צריכים לחזור במסגרת זמן זה לכוון ניו יורק חזרה.. גילאי הילדים הם 8,7,5,ותינוקת קטנה... אני בלחץ עקב הזמן הקצר לתכנון ואודה לכם מאוד לרעיונות או קישורים מתאימים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה...

שלום

חייב קודם לתקן אותך,שכן אין לכם שבוע למעגלי מניו יורק,יש לכם 4 לילות למסלול ,וחזרה ביום החמישי.

במבט ראשון הייתי אומר שהכיוון שנראה לי הוא ,דרך קו החוף של קונטיקט לבוסטון,משם

למרכז וצפון מערב ורמונט,וירידה דרך הברקשיירס במערב מסצ'וסטס,ומערב קונטיקט לניו יורק.

פשוט לדעתי בכיוון המפלים של הניאגרה ,נראה שיהיו נסיעות ארוכות יותר,אבל זה לא אומר שאם תחליטו שהם -המפלים בהעדפה ,שלא תוכלו עם משמעת עצמית לקיים את הכיוון הזה.

מוני

• סיג סיג

עזרה דחופה...

מוני שלום, קודם כל תודה רבה על התגובה! לאור מרחק הנסיעה אכן נרד מביקור בניאגרה וננסה להתמקד במסלול שהצעת, מכיוון שנרצה גם לשלב ביקור בעיר ניו יורק  ברביעי חמישי (רביעי מהצהריים), מצטמצם לנו הזמן לראשון עד רביעי (3 לילות בלבד), אשמח להצעות לאתרים מרכזיים הכי מומלצים שלא כדאי לוותר לדעתך... בהתחשב בזה שאנחנו בנסיעה עם ילדים קטנים... (לצערי אכן לא יהיה מספיק זמן....) תודה רבה שוב מראש! סיגל

• מוני
            מוני נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה...

סיגל שוב שלום

התנאים שנראו בהודעת הפתיחה טובים מנקודת ההבנה שלי ,צומצמו בצורה ניכרת.

אז ראשית  במסגרת המבוקשת אין אתרים מרכזיים שאי אפשר לוותר עליהם.

לא יודע מהיכן בניו יורק אתם תצאו עם הרכב אבל אם מכוונים ליעד מרכזי כבוסטון

הייתי ביום הראשון יוצא בכיוון עמק הנהר קונטיקט מבקר ב-Gillette castle stste park

בדרך אל הפארק הזה הייתי נכנס לכפר של אסקס שעל גדת נהר הקונטיקט ,ומהפארק הייתי יורד אל כבישי החוף אל העיירה מיסטיק(או אקווריום,או המוזיאון הפתוח של הנמל העתיק) ,הנה תוואי מוצע ליום הזה-https://goo.gl/maps/DaTqD

ביום השני  נסיעה והתמקמות לביקור בבוסטון- https://goo.gl/maps/zee9S

ביום השלישי -בוסטון

לגבי היום הרביעי אם רוצים להגיע לפחות עד אחה"צ המוקדמים יש לצאת בשעה סבירה בבוקר,על הכבישים המהירים עם יציאה לנקודות ריענון המצויות לאורכן ,להשתדל כאלו עם שירותים.

אם מגיעים ביום השני בשעה סבירה ומתחילים הביקור בבוסטון ,אפשר לשקול אחה"צ של היום השלישי קידום לינה על מנת להבטיח הגעה לניו יורק בצהרי היום הרביעי.

מוני 

• סיג סיג

עזרה דחופה...

תודה רבה! כנראה שנצא ממונסי לכיוון המסלול. האם נפספס משהו? ראיתי במפה שהחיבור למסלול הוא מפורט צסטר. אנו יכולים גם  להחליף את הסדר, קודם ניו יורק ואז המסלול שהצעת, (אבל אז בטח נלון מחוץ לניו יורק בגלל המחירים...). אכן הצטמצמנו בזמנים, בשבוע הראשון ביום רביעי נשהה בפילידלפיה  ומשם התכוונו להגיע בחמישי ל6 פלגס, (ככה זה נקרא?..) אך הבנו שזה לא עבור ילדים קטנים..לכן אולי במקום הפארק נגיע לביקור בניו יורק ואז נחזור לתוכנית המקורית של שבוע כמעט שלם..דרך אגב האם יש קושי במציאת מקומות לינה ספונטניים בדרך? או שעדיף להזמין מראש? ושוב תודה רבה!!  

• מוני
                מוני נערך לאחרונה על ידי

עזרה דחופה...

אם יציאה ממונסי זה דוקא יקל על המעבר לקונטיקט.

לגבי הזמנה מראש או ספונטני,הרי ידוע כשמדובר על משפחה עם 3 ילדים לא זוכר בפורום כאלו שלא הכינו מראש,אז על אחת כמה וכמה כשמדובר על משפחה עם 4 ילדים.

זה נכון שמדובר רק על אמצע מאי ,וכנראה שבסופו של דבר תמצאו לינות ולא תישארו ללון ברכב,אבל משאיר זאת לשיקולכם.

סיגל מאחר ואת עדיין חוכחת בדעתך ,אם לחזור לתוכנית המסלול הארוכה יותר ,אולי כדאי להכין תכנית מגירה לאפשרות שאכן תרחיבו.

אבל את חייבת להחליט.

מוני

• סיג סיג

עזרה דחופה...

אין ספק! אני באמת חוששת שלא נתכנן כראוי ונגיע לשם עם ההתלבטויות.... מודה לך מאוד על העזרה!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון