מינכן עם ילדים
-
במהלך השבועיים שלנו באוסטריה, אנו מתכננים גיחה קצרה בת 3 ימים (2 לילות) למינכן + לגולנד (ביום עם המזג אוויר הכי יפה). בינתיים מצאתי לינה במינכן עצמה, אם יש המלצות ללינה יותר כפרית באמצע הדרך, אשמח לשמוע המלצות.
דבר נוסף - מה מומלץ לעשות במינכן עם 2 ילדות בנות 8+4 ? בינתיים ציינתי לעצמי שיטוט במדרחוב, הכפר האולימפי, מחנה ריכוז דאכו (קצת מתלבטת). על הגן החיות ועולם המים כנראה נוותר, כי אנו מתכננים ביקור בגן החיות של וינה. אולי 2 לילות במינכן זה הרבה מדי ? הסיבה שבחרנו כך זה רק בגלל הגמישות שרצינו ללגולנד.
בקיצור, אשמח להמלצות במינכן
-
מינכן עם ילדיםהמרכז ההיסטורי של העיר מאוד מומלץ לילדים ולמבוגרים. אפשר להעביר בו חצי יום.
האקווריום צפוף ולא מרשים במיוחד, אבל הבן שלי בן ה6 מאוד התלהב ממנו וזוכר אותו לטובה.
למחנה ריכוז לא הייתי לוקח ילדים כל כך קטנים
-
מינכן עם ילדיםפארק המים טרמה ארדינג מוצלח מאוד, ביחודאם נפלתם על יום גשום. הוא מקורה ויש בו המון מגלשות. כיף גדול לילדים, וגם למבוגרים בריכות מים טרמליים חמים ונעימים. מומלץ.
-
מינכן עם ילדיםגנים אנגליים נראה לי עדיף על הפארק האולימפי.
ארמון נימפנבורג והגנים שלו.
דכאו לדעתי לא מתאים לגיל, לקחנו לשם ילדים בני 11, זה היה בסדר.
השיטוט בעיר ה"עתיקה" כייפי, פארק המיים בארדינג מעולה אם כי מצריך נסיעה של כ40 דקות.
-
מינכן עם ילדיםתודה רבה על התשובות. לגבי ארדינג - עד כמה הוא המוני עם תורים ארוכים ?
הבנות עדין לא יודעות לשחות היטב וזקוקות להשגחה צמודה