פורטוגל-יער בוסאקו
-
האם המקום יפה ושווה ביקור, בדרך מפורטו לפאטימה? אם כן, כמה זמן כדאי להקדיש לטיול רגלי ביער?
-
פורטוגל-יער בוסאקולדעתי כדאי לבקר ביער. הנה מספר נקודות:
*מסלול עמק השרכים Vale dos Fetos.
* תצפית 545 מ' Cruz Alta דרך שביל Via Sacra.
* Palace Hotel do Bucaco ארמון קיץ מלכותי מצועצע שנבנה בשנת 1902. לראות המלון מבחוץ, כולל הגינה, ומבפנים.
* לקחת מפת היער ממרכז מידע לתייר או מבית מלון בדרך ליער. בית המלון שביער גובה כסף עבור מפה ממי שלא מאורחיו.
תחליט במקום כמה זמן אתה רוצה לטייל בו.
שמיל
-
פורטוגל-יער בוסאקותודה על הפירוט. אני מניחה שמרכז המידע נמצא בכניסה ונוכל לקבל מידע על רמת הקושי והזמן הנדרש לכל מסלול.
האם ידוע לך מהו זמן הנסיעה ברכב פרטי מפורטו עד לכניסה ליער?
-
פורטוגל-יער בוסאקוהמקום מקסים!! מאוד ירוק ושלו. לדעתי כדאי להקדיש בין שעה לשעתיים לביקור שם - תלוי עד כמה אתה אוהב לבלות בטבע...
-
פורטוגל-יער בוסאקויער בהחלט יפפה ומומלץ. כדאי לבקר גם ב- Pseudas המקומי שבנוי בארמון.
המסלולים די קלים עד כמה שזכור לי.
-
פורטוגל-יער בוסאקולא נסענו ישירות מפורטו ליער ולכן איני יודע את הזמן.
אולי מישהוא מהפורום זוכר זאת.
שמיל
-
פורטוגל-יער בוסאקותודה לכל המשיבים. כמה זמן מינימום צריך בפאטימה , כולל תומר – בטליה – נזרה ?
-
פורטוגל-יער בוסאקוהשאלה היא מה בתכנית אחרי בוסקאו? פוסחים על קואימברה? אפשרי אבל לא הייתי מותר על הפסיפסים בקואימבריגה מה שימלא לכם יום אחד שיגמר בטומאר.
על טומאר לא לותר גם הקומפלקס הקתולי שראשיתו בצלבנים וגם בית הכנסת היהודי שמסתתר בין סמטאות העיר העתיקה.
על פאטימה אפשר בקלות לותר אלא אם אתם זקוקים לנס. במקרה זה יש גרסה יותר מוצלחת בנתיבות.
באטליה שווה מאד .בדרך בין תומאר לבאטליה אפשר לבקר במערות הנטיפים של מירה דה איירה. היום יסתיים בחוף הים בנאזארה (נצרת בפורטוגזית).
בהצלחה
רנצי
-
פורטוגל-יער בוסאקובאטליה, תומאר ונזרה - בהחלט בתוכנית. אני מבינה שפאטימה עצמה לא "משהו". אכן כך? בנתיבות עדיין לא הייתי....חשבנו אולי על סיור קולינרי בפאטימה.
-
פורטוגל-יער בוסאקודווקא פטימה נחמ דאם את באה בזמן הטקס החודשי יהיה לך כנראה חוויה אחרת אבל גם אם לא תוכלי לראות את המקום הגדול הזה ואת אלו שזוחלים על הברכיים
כי איזה בקשה שהם ביקשו כשהם היו במקום התגשמה. בכל אופן זה קרוב לאתרי תיירות אחרים אז למה לא?
-
פורטוגל - לא לדלג על פאטימהשמחה לקבל שוב אישור, שאפשר להספיק את פאטימה-טומר-באטאליה-נאזארת ביום אחד. נלון בפאטימה. מקווה שיהיה יפה בפאטימה גם אם לא נצליח להיות שם בסופ"ש.
-
פורטוגל - לא לדלג על פאטימהוואלה, זהו בדיוק המלון שהזמנתי. תודה בכל מקרה על ההמלצה
-
פורטוגל - לא לדלג על פאטימהיש לנו יום בדרך מבלמונטה לפורטו. מה כדאי וניתן לראות והיכן לטייל ביום זה?