ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מניו יורק למיאמי ברכב

פורום צפון אמריקה
    12
    14
    15452
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 123debi
      123debi נערך לאחרונה על ידי

קראתי כאן הרבה על התנגדות לנסיעה ברכב מניו יורק למיאמי\אורלנדו.

אני אכתוב מה התנאים שגרמו לנו לבחור בהחלטה הזאת ואשמח לשמוע חוו''ד.

1.מעוניינים לחסוך בעלות הטיסה

2.אנו שוכרים רכב בניו יורק,רוצים להגיע איתו למיאמי,משם לאורלנדו ובחזרה לניו יורק,אנו מעוניינים לטייל בדרך ולראות כמה שיותר בתנאי הזמן המועטים שיש לנו,ולכן בדקנו אפשרות של רק טיסה הלוך מניו יורק למיאמי ולשכור שם רכב ולהחזיר בניו יורק אבל הבנו שיש קנס החזרה גבוה.

עוד פרטים על  הטיול שלנו:

-אנו נוסעים עם 2 ילדים (אבל מאד נוחים ונהיה מצוידים היטב בכל אמצעי הרגעה והפגת שיעמום).

-אנו שומרי שבת ויש לנו אפשרות לצאת מניו יורק רק ברביעי בלילה,מה שאומר נסיעה כמעט רצופה כדי להגיע מספיק זמן לפני שבת למיאמי.

-התכנון הוא לשהות שבת במיאמי (בהזדמנות זו איך מוצאים שם וילה שווה?)

ובמוצ''ש לנסוע לאורלנדו ולהיות שם עד שלישי (חשבנו לבחור 2 פארקים הכי מתאימים לילדים קטנים)ולנסוע חזרה לניו יורק דרך מקומות מעניינים בדרך ולהגיע עד חמישי בבוקר לניו יורק כי אז יש לנו טיסה חזרה לארץ.

(הימים של הטיול וזמן הטיסה לארץ לא ניתנים לשינוי)

אשמח לחוות דעת מלומדות....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 123debi

מניו יורק למיאמי ברכב

מקפיצה ומחדדת את השאלות:

1.האם יש בשביל מה להגיע למיאמי רק לשבת (יודעים שזו רק טעימה)

אנחנו שומרי שבת ומעוניינים בוילה על החוף באיזור שנחמד לטייל ברגל.

2.האם יש למה להתאמץ להגיע לאורלנדו רק ליומיים-שלושה?

אנחנו עם תינוק בן שנה ורבע וילדה בת 6,מעוניינים להיכנס רק לפארקים שיהיה אפשר לעניין את הקטנים,לא ניכנס לאטרקציות או מתקנים של מבוגרים.

• shlomo68
          shlomo68 נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

אני אתחיל את התשובה שלי בזה שלא הייתי מימי בארה"ב, אז אולי כל מה שאכתוב בהמשך לא נכון.

אבל קראתי את שתי השאלות שלך ואני ממש לא מבין למה אתם רוצים לעשות את זה. לפי הנתונים שסיפקת יש לכם 6 ימים נטו (חמישי-שישי, ראשון עד רביעי) כדי לנסוע למיאמי ואז לחזור לניו יורק.

לפי גוגל מפס המרחק בין ניו יורק למיאמי הוא קצת יותר מ-2,000 ק"מ. לפי מהירות ממוצעת של 100 קמ"ש, אתם צריכים בערך 21 שעות נהיגה כדי להגיע למיאמי. ואח"כ עוד 21 שעות כדי לחזור. סה"כ 42 שעות נהיגה ממש. בלי אוכל (אלא אם תאכלו רק במכונית, תוך כדי נהיגה), בלי שירותים (את זה כבר אי אפשר במכונית...), הפסקות אחרות, התברברויות, פקקים, תאונות וכיו"ב - 42 שעות נהיגה ממש, ב-6 ימים זה בממוצע 7 שעות ביום.

אז מה נשאר לכם? איפה אפשר להכניס כאן פארקים בכלל?

ואם תצליחו להיכנס לפארק - ממה ששמעתי הפארקים מאוד מעייפים, אי אפשר אחרי יום של פארק להיכנס לאוטו ולנסוע כל הלילה...

מה שאני רואה כאן זה נסיעה מטורפת של 2,000 ק"מ בחמישי שישי כדי להעביר את השבת במיאמי ואח"כ נסיעה קצת פחות מטורפת חזרה כדי להספיק לטיסה בחמישי בבוקר.

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

לא ברורה מסגרת הטיול? כמה ימים סך כל יש לכם? מתי טסים ומתי חוזרים?

באופן כללי בהרכב שלכם (וגם בכל הרכב אחר) התכנון שלכם פשוט גרוע (סליחה על הבוטות)

בגילאי הילדים שלכם והזמן שהקצתם לאורלנדו ומיאמי פשוט תרדו מהעניין ותתמקדו באזורים יותר קרובים.

• 123debi

מניו יורק למיאמי ברכב

טסים שני בלילה,נוחתים ומיד נוסעים דרך של 3 וחצי שעות לכיוון קנדה ועוצרים במלון לישון.בבוקר ממשיכים למפלי הניאגרה ועושים רק אטרקציות בניאגרה,ישנים שם לילה ומיד בבוקר יוצאים לכיוון ניו יורק,דרך איתקה מגיעים ברביעי בלילה לניו יורק ושם יש לנו בחמישי חתונה ושבוע של שבע ברכות עד רביעי בלילה שאז אנחנו יכולים לצאת לכיוון אורלנדו\מיאמי.

אנחנו יודעים שהזמן קצר אבל ההתלבטות היא שלא צופים שום טיול נוסף בארה''ב עם הילדים וזו ההזדמנות לקחת אותם לאורלנדו.

אם יש לי זמן מרביעי בלילה עד חמישי בוקר כשבחמישי בבוקר יש לנו טיסה חזור לארץ מניו יורק,איך הכי טוב יהיה לתכנן את זה?

• itzikc78
                itzikc78 נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

רד מזה.

מניו-יורק למיאמי זה 20 שעות נהיגה, זה כ3 ימים כל צד

על דרך מהירה. זה מתיש, וממש לא חכם לבזבז את הזמן

המצומצם שיש לכם על נהיגה משעממת בכביש מהיר.

או טיסות למיאמי, או לוותר. יש מספיק אטרקציות בניו-יורק.

גם הנסיעה של 3 וחצי שעות שלכם מיד אחרי הטיסה היא

לא רעיון טוב. מהטיסה יורדים מותשים ועם ג'ט לג. 

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

אחת הסיבות שכתבתם זה חיסכון בעלות הטיסה למיאמי. בהערכה כללית, עלות נסיעה למיאמי (רכב+דלק+מלונות בדרך+זמן מבוזבז+כלכלה) היא הרבה יותר מאשר עלות טיסת פנים.

אני מבין את השיקול של "לנסות לתפוס" ולכן אם זורמים עם זה, הנה עוד הצעה: נסיעה עם הרכב לוושינגטון וסיור של יום אחד שם. משם טיסה לאורלנדו, שהות שם וטיסה חזרה לניו יורק. ככה גם "תטעמו" מוושינגטון.

עמיחי

• ronshul
                    ronshul נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

אל תעשו את זה, זו טעות.

קודם כל, אחרי הנחיתה הייתי הולך לישון כמה שעות בבית מלון ליד שדה התעופה.

יש שם מלונות ממש טובים וזולים (100 דולר ללילה לכולכם) ואז בשלישי בצהריים מתחיל משהו.

עם כל הכבוד למפלי הניאגרה, הם לא שווים נסיעה מיוחדת ולחוצה ישר בתחילת הטיול, יש מספיק מקומות יפים באיזור ניו יורק או אפילו וושינגטון.

לגבי מיאמי, לדעתי אין לכם מה לחפש שם, טוסו ישר לאורלנדו ושם קחו וילה נחמדה לשישה ימים (אל תשכח להזמין אוכל כשר ביום חמישי בבוקר)

יומיים דיסני ועוד יום לפעילות אחרת באיזור ואז ברביעי אחה"צ לניו יורק, שינהליד שדה התעופה והביתה.

בכלל, בטיולים כאלו יש להפחית למינימום את נקודות הלחץ, זה ממש יכול להרוס את הטיול במקרה הטוב ואת הקשר המשפחתי במקרה הגרוע.

• יולי ד
                      יולי ד נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

האמת, אני מתלבטת אם את עובדת עלינו...

הילדים שלכם בני שנה ורבע ושש.

מה זאת אומרת הזדמנות לקחת אותם לאורלנדו? בגיל שנה ורבע אורלנדו וגן השעשועים בשכונה הם בדיוק באותה רמת ענין...ובת השש לא תזכור כמעט דבר. יש המון מה לעשות עם ילדים קטנים סביב ניו יורק ובלי להשתגע. לנסוע 40 שעות רק בשביל להגיד שלום למיקי ולחזור? כל אחד וסדר העדיפויות שלו...

• עמיר.ב
                        עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

לא מסכים איתך לגבי דיסני, אצלי ילד בן שנתיים וחצי וילדה בת 5 וחצי עדיין מדברים על הנסיעה לדיסני מלפני שנתיים.

אבל כמובן שהתכנון של פותחת השרשור הוא הזוי לחלוטין.

או שיטיילו בסביבות ניו יורק/וושינגטון, או שפשוט יטוסו לאורלנדו, ילכו לוילה/מלון וישכרו רכב לכמה ימים ויטוסו בחזרה, בשום פנים ואופן לא לעשות את הנסיעה המטורפת הזו שתגרום רק לסבל

• ayb
                          ayb נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

בגדול - כמו שכתבו לילדים קטנים כל גינת שעשועים מעולה.

לילדה בת שש - כנראה שתוכלו למצא בכל עיר אטרקציות מתאימות.

יתכן ששווה לשנות את הפוקוס של הטיול אליכם - המבוגרים , תוך התאמתו לילדים.

(גן חיות , הרשי , צ'קי צ'יז ועוד)

אגב - יום הנסיעה ממפלי הניאגרה לניו יורק ידרוש מכם 8 שעות נסיעה לפחות שמהוות יום מתיש , ולא סביר שתוכלו לבצע עצירות משמעותיות באותו היום.

• dland
                            dland נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

במקרה שלא היה ברור גם אני מצטרפת לכל המשיבים.

ותרו על הנסיעה אחרי הנחיתה, לדעתי ותרו על הניאגרה בכלל - מדובר בנסיעה מטורפת עם ילדים כל כך קטנים וזאת למרות שאנחנו מאוד נהננו במקום.  יש מספיק מה לעשות בסביבות ניו יורק וכמו שכתבו לכם סביר יותר לעשות גיחה מניו יורק לאזור קרוב אחרי שהתאוששתם מהג'ט לג ולא מיד אחרי טיסה.

אורלנדו - כמובן ותרו על הנסיעה וקחו טיסה.  אני דווקא חושבת שבגילאים האלה להיות בוילה באורלנדו הרבה יותר נוח מטיול בסגנון אחר.  תסתכלו בטיפים על וילות באורלנדו, אני זוכרת לפחות המלצה של צביקה על וילה די מדהימה, שלדעתי עוד כמה חברי פורום שכרו בהנאה רבה.

אנחנו היינו בריזורט שבו בתים פרטיים - בחלקם בריכה פרטית ובחלקם לא ואז יש מתחם בריכה שאפשר להשתמש בו.  בעיני דווקא בגילאים האלה בית בלי בריכה הוא יתרון... ישנו כאן - אנחנו ב2012, אבל קרובי משפחה היו שם באפריל ועדיין אמרו שמומלץ.

דנה

• אנשיםטובים
                              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

בואו נעזור לכם בחישוב עלויות

בואו נראה כמה עולה הנסיעה למיאמי מול טיסה

קודם כל  - השכרת רכב לשבוע בניו יורק תעלה סדר גודל של 460 דולר. השכרת רכב בפלורידה תעלה סדר גודל של 340 דולר. בדקתי מחיר "מחירון" באלומה לרכב מטיפוס מיניואן לחודש הקרוב (מחירי אביב). ברור שזה לא מחיר סופי, אבל סביר להניח שבסופו של דבר יהיה הפרש של כ-100 דולר העלות הרכב השכור

דלק - נניח באופן אופטימי צריכה של 10 קילומטר לליטר. המרחק כאמור הוא סדר גודל של 2100 ק"מ כלומר 210 ליטר שהם 56 גלון. נניח אפילו 2.5 דולר לגלון (שזה זול יחסית) ונקבל עוד 130 דולר לדלק. וזה היה בהערכות אופטימיות למדי.

כבישי אגרה - תלוי במסלול המדוייק, אבל בהנחה שתסעו כל הדרך על ה I-95 זה סדר גודל של 40 דולר אגרות.

סה"כ - קרוב ל-300 דולר עלות ישירה של הנסיעה. לא כולל עלויות לינה בדרך או עלות יומית כללית (אוכל, חלק יחסי בטיסה וכו') שכל יום נסיעה כזה עולה לנו.

וכמה לדעתכם תעלה טיסה מניו יורק לפלורידה? סדר גודל של 100 דולר לאדם לכיוון (תלוי בתאריכים) שהם כ-600 דולר לכולכם (התינוק פטור).

כלומר טיסה תעלה כ-300 דולר (עלות ישירה) מול נסיעה. ותחסוך בערך 40 שעות נטו (נסיעה הלוך ושוב לוקחת 50 שעות, טיסה לוקחת 10 שעות ברוטו).

אני לא ישע מה בקשר אליכם, אבל בשמחה הייתי משלם 7.5 דולר כדי לחסוך שעה נסיעה

• segev17
                                segev17 נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק למיאמי ברכב

והערה שלי - לנו היתה התלבטות בין נסיעה לטיסה בין מיאמי לאטלנטה ובחרנו בנסיעה/טיול של ארבעה ימים כדי לעשות מזה טיול. היינו גם עם ילדים קטנים.

הנסיעה הזו היתה מוצלחת ביותר אבל לדעתי זה היה הגבול העליו שמעברו לא כדאי לעבור.

ולשים לב - אלו היו ארבעה ימים, לכיוון אחד בלבד, ורק עד אטלנטה (שזה פחות מחצי הדרך מניו יורק למיאמי וכחצי מניו יורק לאורלנדו)

מניו יורק למיאמי/אורלנדו בשלושה ימים ועוד פעמיים (הלוך ושוב) - זה אפילו לא עניין כספי, אפילו אם הייתי מקבל רכב ודלק בחינם לא הייתי עושה את זה

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון