10 ימים בספטמבר באגם גרדה
-
טסים עם בת 3 ל ו-מ מילנו.
בתכנון לטייל באגם קומו ביום האחרון, יום לפני טיסת הבוקר חזרה ארצה.
יש לנו מעבר לזה 8 ימים נטו סביב אגם גרדה, יום אחד יוקדש לונציה. חשבתי להזמין לכל התקופה כפר נופש בדרום האגם עם בריכה מחוממת ופעילויות לילדה.מתוכנן טיול רגוע פחות או יותר, שילוב של טיולים קלילים ובילוי בכפר הנופש.
בא לנו לטעום קצת מהדולומיטים, השאלה האם לפצל לינות? להזמין לילה-שניים בדולומיטים הלא מאוד רחוקים? ואם כן היכן? או לוותר על פיצול לינות ויום אחד לנסוע לחלק הקרוב לגרדה לטיול יום מלא (וגם כאן השאלה- היכן כדאי?)
-
10 ימים בספטמבר באגם גרדהאף תגובה? 800 צפיות ואף תגובה??
-
10 ימים בספטמבר באגם גרדהראשית אני לא בעד "דולמיטים מתוך לינה בגארדה" בין אם זה בחלק הצפוני או הדרומי(המקובל) של האגם.
שנית- בספטמבר חלק מהרכבלים נסגרים בתאריכים שונים-כדאי לוודא, כי אם מדובר על חגי ספטמבר- כלומר סוף החודש... רוב או חלק ניכר מהרכבלים יהיו סגורים.
שלישית -לשאלתך- אם רוצים גם דולמיטים חד משמעית אני מציעה פיצול לינה.
-
10 ימים בספטמבר באגם גרדהיונית תודה על התגובה, אכן רוב הרכבלים בדולומיטים סגורים, המרמולדה סגור, כנראה שפורדוי פתוח- השאלה אם שווה לעלות עליו בתקופה זו? קר נורא למעלה שהבת שלנו תסבול? אנחנו יכולים לוותר על רכבלים שם.
המלצת לישון בדולומיטים- אז היכן? הכוונה לטייל שם יומיים, לא נראה לי שנספיק יותר.
-
10 ימים בספטמבר באגם גרדהאם הילדה סובלת מקור
אם בדולמיטים הרכבלים סגורים
אם אתם בכלל לא סגורים עליהם
אז ...אולי לא?
לינה מקבעים אחרי שבוחרים יעדי טיול
אבל בגדול אזור אורטיזי-וואל גארדנה נוח לטיולים קצרים בדולמיטים.
-
10 ימים בספטמבר באגם גרדההאם באוגוסט הרכבלים לדולומיטים פתוחים ? האם יש שלג בפסגת המרמולדה?