צריכים לקנות מזוודות
-
פתאום נזכרנו שהמזוודות שלנו נהרסו בטיול הקודם.
אשמח לעצת הטיילים המנוסים - אנחנו רוצים לקנות סט מזוודות ל4 נפשות שישמשו אותנו (בשאיפה) הרבה שנים קדימה. מה כדאי ? פלסטיק קשיח או גמיש ? מותג מסויים ? מה חשוב לא לפספס ?
-
צריכים לקנות מזוודותלמה אתם מחפשים סט ולא פשוט 2-3 מזוודות טובות בגודל 29 ועוד 1-2 טרולי?
עמיחי
-
צריכים לקנות מזוודותזה תלוי מאוד באופי הטיולים שלכם, ובאופי שלכם - כמה אתם נוסעים ולאיזה סוג של נסיעות (קצרות או ארוכות), כמה ציוד לוקחים, באיזה הרכבים נוסעים (תמיד רק כל המשפחה או גם טיולים זוגיים) וכו', אבל כדאי תמיד שיהיו שני טרולי בגודל מתאים לחברות הלואו קוסט (איזיג'ט למשל), ושתי מזוודות גדולות.
אני מודה שמעולם לא הלכתי על חברה מסויימת אלא קניתי מזוודות בצורת הטרולי על גלגלים שהכי נוחה לי גם לאריזה וגם להתניידות במחיר הכי זול שמצאתי - וכל המזוודות שלי ללא יוצא מן הכלל מחזיקות כבר הרבה זמן ועברו לא מעט תלאות, כולל טיסות מרובות לחו"ל, לינת שטח במחנה הנוער העובד וכיו"ב של בתי הבכורה ועוד...
לגבי סטים - הסיבה היחידה לקנות סט היא אם זה יוצא יותר זול (משמעותית) פר פריט, וממילא הגדלים מתאימים לכם. אחרת אני מסכימה עם עמיחי שעדיף לקנות בבודדים לפי הגדלים המתאימים לכם באופן מדוייק.
-
סליחה, טעיתי בשרשורחשבתם אולי להרחיב את ההגדרה?
אנחנו הלכנו על דפל ואנחנו מאד מאד מרוצים.
סליחה, נראה לי שטעיתי בשרשור. הייתי צריכה להכניס את ההודעה כתגובה לשאלה הראשית....
-
צריכים לקנות מזוודותחשבתם אולי להרחיב את ההגדרה?
אנחנו הלכנו על דפל ואנחנו מאד מאד מרוצים.