ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כיוון כללי+כמה שאלות

פורום תאילנד
    6
    10
    2670
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 6Daniel
      6Daniel נערך לאחרונה על ידי

טוב אז ככה 

1 ביטוח בקפ''ח . חיסונים (אם צריך) ביטוח אקסטרים,רשיון בינלאומי,מה עוד צריך לסגור לפני?

2 הכיוון כרגע זה לנחות בבנגקוק ויישר לקוסמוי/קו טאו/קופנגן ושם לשהות במשך חודש בערך..נראה לכם מספק או סתם הימרחות? על הטיול 5ימים וויתרתי מסיבות כשרותיות (לא בא לי להסחב עם מזוודה מלאה באוכל ובגדים 5ימים בג'יפים..)

3 ההתלבטות כרגע היא יוני יולי או יולי אוגוסט מה עדיף מבחינת מזג אוייר נוח יותר?(כמה שפחות גשמים) 

4 עכשיו הבנתי שאין בעיה להשכיר אופנוע גם בלי רישיון (אין לי) הבעיה אם קורה משהו..

עכשיו בכללי אפשרי ויעיל להתנייד במקומות שציינתי ללא קטנוע?ובקלות בלי לשרוף זמן/להתבלגן ?או שעדיף לקוות לטוב ולקחת קטנוע

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

כיוון כללי+כמה שאלות

2.לדעתי הרבה יותר מדי זמן באיזור קוסומוי והסביבה חבל בטיול ראשון לוותר על החוויה של הצפון טיול הג'יפים הוא סה"כ 3 ימים ו2 לילות וניתן להזמין מראש חמגשיות לכל הטיול של אוכל כשר מבית חב"ד בימים הנוספים בצפון ניתן לעשות טיולי יום ואטרקציות ולעצור בחב"ד לארוחה אל תוותר על הצפון ותשאיר לאיזור לפחות 5 לילות

3.כל החודשים הללו נחשבים בתקופה הגשומה פה בתאילנד 

4.יש מוניות /טוקטוקים /נהגי אופנוע טקסי בכל אחד מהיעדים המתויירים בתאילנד בעלות לא יקרה במיוחד כדאי להתנייד איתם

עדיף לך לא לקחת את הסיכון ולהשכיר אופנוע ללא רישיון 

• ran222
          ran222 נערך לאחרונה על ידי

כיוון כללי+כמה שאלות

אני ממליץ לך בחום לא לשכור אופנוע/קטנוע ללא רשיון!!! (האם בישראל אתה רוכב על קטנוע ללא רשיון?)

הנהיגה בתאילנד שונה מבישראל, קל וחומר על כלי רכב שאין לך רשיון עליו.

אני אומר את זה לטובתך, הן מבחינת בריאות והן מבחינה כספית במקרה וחס וחלילה קורה לך משהו.

זה לא שווה את זה, ואתה יכול להתנייד בכל האיים במוניות.

• 6Daniel

כיוון כללי+כמה שאלות

כן  להתנייד אפשר השאלה אם אפשר בלי לשרוף על נסיעה של שתי דקות שעה בתחבורה ציבורית..

+הבנתי שבעת ההשכרה משאירים דרכון?או רק צילום

אגב לגבי החמגשיות והטיול גיפים איפה אפשר לקרוא על זה מידע?הטיול כן מתאים רק עניין האוכל הציק לי +הבנתי שמהצפון להגיע לקוסמוי ולשאר האזור  הזה זה חתיכת סיפור

• נדב הרגיל
              נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

כיוון כללי+כמה שאלות

1 ביטוח בקפ''ח . חיסונים (אם צריך) ביטוח אקסטרים,רשיון בינלאומי,מה עוד צריך לסגור לפני?

בוודאי שחובה להגיע לטיול בחו"ל עם ביטוח נסיעות מתאים לאופי הפעילות.

שים לב שחברות הביטוח מגדירות כפעילות "אקסטרים", או ספורט אתגרי, את רוב האטרקציות לתייר (מצנחים, אומגות וכו').

2 הכיוון כרגע זה לנחות בבנגקוק ויישר לקוסמוי/קו טאו/קופנגן ושם לשהות במשך חודש בערך..נראה לכם מספק או סתם הימרחות? על הטיול 5ימים וויתרתי מסיבות כשרותיות (לא בא לי להסחב עם מזוודה מלאה באוכל ובגדים 5ימים בג'יפים..)

מדובר בזמן רב לאזור אחד של תאילנד (דרום מזרח במקרה הזה). אני לא אומר שאני לא הייתי נהנה מחודש באיים אלו, אולם אין ספק שמדובר בזמן רב.

לגבי הכשרות - אני לא מבין בזה ובאופן אישי, נראה לי לא מהנה לטייל ולחשוב על כל ביס שנכנס לפה (ללא כוונה לאכילת חיות לא כשרות - חזיר וכו').

3 ההתלבטות כרגע היא יוני יולי או יולי אוגוסט מה עדיף מבחינת מזג אוייר נוח יותר?(כמה שפחות גשמים) 

אין הבדל רב בין החודשים הנ"ל מבחינת סטטיסטיקת מזג האוויר. הם נחשבים חודשים גשומים, אולם תאילנד הינה מדינת תיירות לאורך כל השנה.

4 עכשיו הבנתי שאין בעיה להשכיר אופנוע גם בלי רישיון (אין לי) הבעיה אם קורה משהו..

עכשיו בכללי אפשרי ויעיל להתנייד במקומות שציינתי ללא קטנוע?ובקלות בלי לשרוף זמן/להתבלגן ?או שעדיף לקוות לטוב ולקחת קטנוע

נהיגה על אופנוע ללא רישיון בתאילנד, ולמעשה בכל העולם, הינה סכנת מוות!
              מעבר לכך, במידה של חלילה תאונה, דבר שקורה די הרבה בכבישי תאילנד, ההוצאות הרפואיות הכבירות הכרוכות בכך לא יכוסו ע"י חברת הביטוח (נהיגה ללא רישיון).

• ran222
                ran222 נערך לאחרונה על ידי

כיוון כללי+כמה שאלות

אתה יכול להתנייד במוניות וזה אותו זמן נסיעה כמו בקטנוע.

בכל מקרה, גם אם תשרוף פה ושם רבע שעה, זה עדיף על להימרח על הכביש/לדפוק את הקטנוע ועוד כשאתה בלי רשיון וביטוח...

• lio nh
                  lio nh נערך לאחרונה על ידי

אם אתה נוסע לבד במצבך עם עניין הכשרות...

אני ממליץ לך להגיע ולהישאר בבנגקוק שבוע ראשון באזור הקאווסאן

יש שם בית חב"ד

מסעדות ישראליות 

והרבה ישראלים (יותר מידי!!! angel)

בשבוע הזה תוכל להכיר חברים לטיול וגם להתארגן על אזורים שמתאימים לסוג מטייל כמוך (אני פגשתי גם חבר'ה ממש דתיים בתאילנד) וגם להתארגן על אזורי טיול נוספים תוך התחשבות בתנאי מזג האויר בכל אזור ואזור בזמן אמת

תמיד אפשר להזמין טיסות פנים מהרגע להרגע על בסיס מקום פנוי ותדירות הטיסות גבוהה

• 6Daniel

תודה רבה לכולם^^ 

ולגבי השארות בבנגקוק נראה לי שאוותר ליאו ,אני לא טס לחודשים כולה לחודש.. לשרוף שם שבוע רק בלהכיר נראה לי בזבוז במיוחד שאין ככ מה לעשות שם למיטב ידיעתי.

מה גם שבכל תאילנד אוכל להכיר אנשים ובמיוחד במשולש שאני מתכנן להגיע לשם(קוסאמוי קופנגן וקוטאו) לא חסרים שם ישראלים(צעירים) משפחות יש בכל מקום

• Nura2014
                      Nura2014 נערך לאחרונה על ידי

כמו קודמיי, לא הייתי מוותר על הצפון. חוץ מהטיול גיפים יש שם עוד המון אטרקציות ועוד הרבה מה לעשות. בצאנג מאי כמובן שיש בית חבד.

בטיול גיפים שאני עשיתי היו חברה שהזמינו חמגשיות לכל הטיול, הם דיי נהנו מהאוכל והיה להם בסדר. הם הביאו איתם עוד על מיני קופסאות שימורים ותוספות וסה"כ הסתדרו.

לא סיפור להגיע מהצפון לקוסומי. יש טיסה ישירה מצאנג מאי לקוסמוי, היא אמנם יחסית יקרה (איזור ה7000 באט כמובן תלוי כמה זמן תזמין מראש). שעתיים ואתה בקוסמוי. 

חודש באיים ובצד המזרחי בלבד, לדעתי זה יותר מדי, הייתי ממליץ לך ישר אחרי הנחיתה בבנגקוק לטוס לצאנג מאי לשהות שם 7 לילות. משם לקוסומוי קופנגן וקוטאו. 

לא הייתי מוותר על בנגקוק לפחות ל3 לילות בסוף הטיול. גם שם יש המון מה לעשות ( 

• 6Daniel

גם ככה מבנגקוק לקוסמוי זה איזה 700-1000ש''ח ככה שזה same same

אז יקר/בזבוז זה לא ,בזבוז זמן אולי ^^

קראתי קצת על הטיולי ג'יפים האלה... לא יודע אם זה כ''כ הקאפ אוף טי שלי לא בא לי כ''כ להיות ברוטינה שמכריחה אותי למשהו בטיול,מעדיף בכיף שלי לקום בבוקר ולהחליט מה בא לי ומתי ..כמו טיולי טרקטורונים צלילות אופנועי ים וכו והבנתי שכל אלו בהישג יד בקוסמוי ובקופנגן

וצלילות בקוטאו (כקורס גם)

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון