מסלול + טיסות פנים
-
אוקי, אז בעזרת הפורום התגבש שבלונה למסלול מה אתם אומרים עליו?
טסים ב 1.11 נוחתים ב: 15:15 מחכים עד לטיסה לצאנג מאי ב 18:40
אנחנו ניהיה באזור הצפון חמישה ימים משני בערב( ניהיה עייפים מהטיסה לא מחשיב את זה כיום) עד ראשון בבוקר אולי נשלב את פאי ליומיים תלוי איזה טיול נבחר לעשות בצאנג מאי.
טסים לפוקט ב: 08/11 מגיעים בצהריים ונשארים באזור שם שבוע מראשון עד ראשון( אין לי מסלול שם אולי נשלב עוד אי אחד קראבי/קופיפי) .
מפוקט טסים לקוסמוי ב 15/11 יש לנו להיות באזור 11 ימים מלאים הפול מון יוצא ב25 לחודש ולכן נתחיל בקוסומוי ניהיה שם שבוע וקופנגן ניהיה ארבעה ימים כולל הפול מון.
מקוסומי לבנגקוק טסים ב- 27/11 נגיע לשם בבוקר עכשיו יש לנו התלבטות בין פאטייה/ הו הין או לשלב בין שניהם להיות בכל מקום שלושה ימים ואז להיות עוד שלושה ימים בבנגקוק.
בשלושה/ ארבעה ימים האחרונים אנחנו משריינים לבנגקוק הטיסה שלנו יוצאת 5/12
מצאת טיסת פנים מצאנג מאי לפוקט במחיר של 60 דולר לאדם דרך איר אסיה טיסה ישירה הטיסות שלהם בסדר או זאת חברה לא אמינה?
4 טיסות פנים במחיר לזוג 676 $ מחיר סביר ? כל שאר הטיסות דרך בנגקוק איר/תאי איר
-
מסלול + טיסות פניםהתכנון שלך מצוין!
-
מסלול + טיסות פניםהמסלול ומחיר הטיסות סבירים בהחלט.
-
מסלול + טיסות פניםהתכנון על פניו נראה בסדר גמור
-
מסלול + טיסות פניםאז מה אתם ממליצים לעשות בסוף גם את פאטיה וגם את הוא הין או רק אחד משניהם?
-
מסלול + טיסות פניםאחד משניהם לדעתי
-
מסלול + טיסות פניםאני וחברה שלי טסים גם בתאריך באותו טיסה (אל על ) התכנון שלנו דומה פשוט יש מספר שינויים .. לפי מיטב ידעתי אסור לכם לעבור 30 יום בתאילנד בלי הערכת הויזה.. תבדקו את זה יש לכם כבר מושג איזה מלונות תהיו? המלצות בשבילנו? טיפים?
-
מסלול + טיסות פניםהתכנון סבבה - אם אתם מתכננים יעד נוסף אחר פוקט בקראבי אולי עדיף לטוס משם לקוסמוי..
לחזור מקראבי לפוקט = כמה שעות טובות.
לא יודע אם הייתי סוגר את הטיסה הזו מראש כי שבוע בפוקט זה לא מעט.
בקשר לקופהנגן - רוב המלונות מחייבים 5 לילות בזמן הפול-מון ולכן זה יכול קצת לפגוע בתכנון שלך(או שאתה לוקח ספיד בוט מקוסמוי לטובת הפול מון ואז זה סבבה).
-
מסלול + טיסות פניםthaimand - בדקתי את העניין הזה של לטוס מקראבי לסמוי והגעתי למסקנה שעדיף לי לטוס מצאנג מאי לקראבי לשהות שם שלושה ימים ואז לקחת מעבורת לפוקט ולשהות שם ארבעה ימים ולטוס לקוסומוי, מה אתה אומר ?
כל הטיסות שאני סוגר ניתנות לשינוי בחינם זה תוספת קטנה במחיר לראש שקט.
כלומר שאם יימאס לי מפוקט אני אשנה את מועד הטיסה ואטוס לסמוי, חוץ מהטיסה של צאנג מאי בנגקוק שהיא לא ניתנת לשינוי לא נראה לי שיהיה שינויים בטיסה הזאת
-
מסלול + טיסות פניםאני אומר שאל תהיה מקובע. תחלק לך את הזמנים בין צפון - מזרח - מערב ובנגקוק.
תבנה לך שלד של מסלול ותזמין את הטיסות.
פתאום תגיע לקראבי(ריילי ביץ) ולא יבוא לך בטוב? אחלה. סע לקופיפי עם מעבורת של שעתיים.
תגיע לקופיפי ותראה שאתה ממצא תוך כמה ימים? סע לפוקט.
יגידו לך כאן בפורום שהכל אותו דבר ושחבל לבזבז זמן על מעברים אבל אני אישית חושב שזה לא תמיד נכון.
הייתי בפתונג (פוקט) ובצוואנג(קוסמוי) ויותר מ-4 ימים בכל מקום כזה מבחינתי זה טו מאץ.
אני הייתי בטיול וחשבתי שריילי ביץ' יהיה ההיילייט של הטיול. שהגעתי לשם ראיתי חוף מאוד יפה, אבל אי קטן שאין יותר מדי מה לעשות שם. אין שם חיי לילה ויותר מ-2 לילות שם היה כבר מעיק מבחינתי.
מישהו אחר יבוא ויגיד לך חבל שלא הייתי שבוע בריילי ביץ.
-
מסלול + טיסות פניםברור, אני סתם זורק מספר ימים בכל מקום, ותמיד משאיר לי אפשרות לשנות.
לאחר שקראתי בפורום שמומלץ להזמין הכל מראש, אמרתי שאני אזמין מראש עם אפשרות לשינויים, גם במלונות אני מתכנן להזמין עם אפשרות ביטול ללכת לשם ולזרום עם מה שיהיה.
השאלה שלי אם כדאי לקחת טיסה מצאנג מאי לקראבי ומקראבי להמשיך לפוקט?
-
מסלול + טיסות פניםזו אפשרות אחת.
אפשרות אחרת היא לעשות הפוך. להתחיל מפוקט ומשם להגיע לקופיפי או קראבי(ריילי) ומקראבי לטוס לקוסמוי.
זה הכל תלוי במה שאתה מחפש.
אני אישית התחלתי את הטיול שלי הפוך (צאנג מאי - קוסמוי\קופהנגן - קראבי - פוקט).
אני דווקא חושב שאתה צריך להגיע לאי גדול בתור התחלה(פוקט) שיש בו הרבה אפשרויות ולהבין מי נגד מי ורק אז לנסוע למקומות מבודדים יותר כמו ריילי ביץ.
-
מסלול + טיסות פניםאוקי אז המסלול יהיה ככה
נוחת ב 2/11 טס ישר לצאנג מאי נשאר שם חמישה ימים מלאים
ב8/11 טס לפוקט נשאר שם ארבע/ שלושה ימים ממשיך למעבורת קופיפי נשאר שם יום/יומיים וממשיך לקראבי ריילי לעוד יום/יומיים
ב15/11 לוקח טיסה לסמוי נשאר שם שבוע מלא
ב 22/11 עובר לקופנגן ארבעה ימים תקופת הפול מון
ב27/11 לוקח טיסה לפאטיה ונשאר שם שלושה/ארבע ימים
ב30/11 נוסע לבנגקוק עכשיו שוקל לנסוע להוא הין ולהאריך את הטיול בכמה ימים אם יינתן לי (שינוי ראשון דרך אל על חינם) זה כבר תלוי אם יזרום לנו .
להשאיר בכל מקרה שלושה/ארבעה ימים לבנגקוק
-
מסלול + טיסות פניםתשאיר לטעמי או את קופיפי או ריילי. לא שניהם. אין טעם לעבור כל יום-יומיים לדעתי.
התכנון המקורי שלך היה מצוין
-
מסלול + טיסות פניםבאופן כללי אני לא ממליץ להגיע ליעד פחות מ2-3 לילות כל המעברים והחלפת
המלונות לא שווים את המאמץ בד"כ גם לדעתי כדאי לבחור או את ריילי ביץ' או קופיפי