שאלה לגבי Airbnb
-
האם מישהו התנסה בהשכרת דירות באתר זה? איך האמינות של האתר הזה ומה צריך לבדוק לפני שמזמינים ? אני מתעניין בהשכרת דירה בלונדון.
תודה מראש לעונים
-
שאלה לגבי Airbnbהתנסיתי בהשכרת שלוש דירות באיסלנד דרכם. האתר מאדנאמין לא היתה לי בעיה גם לשנות תקופת השכרה להקטין ביום והוחזר לי הכסף. הבית הראשון שקיבלתי היה קצת קטן לעומת מה שראיתי בתמונה. אבל שתי הדירות האחרות היו מצויינות. צריך להסתכל היטב על התמונות ולקרוא מה כוללת נדירה. המלצות שכותבים שוכרים קודמים. כי לגבי הראשונה קראתי שלא השאירה מפתח למישהו ולא נדלקו לי נורות. אז כם אצלי היה כך. תקשרתי עם בתה בת ה-10 והיא לא טרחה להופיע בכל עת שהותנו. גם לא לשאול על ארוחת הבוקר מתי להגיש. עזבנו את הדירה בלי הכיבוד. בקיצור לקרוא את כל האותיות ולאחר שמקבלים את האישור מהבעלים של הנכס להתכתב איתו. ועוד פעם לוודא כמה ימים לפני הנסיעה.
רחל לבון
-
שאלה לגבי Airbnbשכרתי פעמיים מוצלחות מאד.
מסכים עם דברי רחל - לקרוא את האותיות הקטנות עד הסוף ולהבין מה הן אומרות.
לקרוא את חו"ד האורחים.
היתרון באתר הזה הוא הסינון שהם עושים עקב תגובות לא טובות (גם על השוכר וגם על המשכיר) ולצורך זה הם מעמתים את חו"ד של השוכר על המשכיר עם זו של המשכיר על השוכר.
שימי לב לתנאי הביטול שהם נוקשים יותר מאתרים כמו hotels.com, booking.com וכד'.
-
שאלה לגבי Airbnbהנה לינק לפוסט שנפתח באותו נושא בדיוק כולל טיפים שכתבתי לאחר השכרת דירה בלונדון.
לגבי לונדון עצמה יש הרבה דירות מרתף - חלקן ללא חלונות כלל או במפלס מתחת למפלס הרחוב ורק חלק מהחלון מכניס אור לדירה.
שימו לב, לא תמיד זה כתוב במפורש וצריך לבדוק היטב בתמונות, לקרוא היטב את התגובות, ובמיוחד במיוחד מה לא כתוב בתיאור הדירה.
לא להתבייש לשאול ולהחליף כמה תכתובות עם מציע הדירה.
האתר לכשעצמו אמין מאד כפי שנאמר כאן.
-
שאלה לגבי Airbnbצריך גם לזכור ש Airbnb זה בעצם שוק של משכירים, כמו ש EBAY זה שוק של מוכרים. יש משכירים אמינים מאוד ויש משכירים בינוניים. כדאי לשכור במקום שיש הרבה המלצות (כמו EBAY).
עמיחי
-
שאלה לגבי Airbnbתודה לכל העונים , ככל הנראה אני אמשיך במסורת המלונות.
-
שאלה לגבי Airbnbגם במלונות יש את אותה בעיה של בדיקה ואמינות הפרסום.
אנקדוטה: לטיול ביפן הכנתי את כל המלונות מראש. מצאתי באחת הערים מלון שהתאור שלו היה מדהים, כולל התמונות ובמחיר מגוחך של כחצי ממחירי מלונות אחרים.
כשהגענו מתברר שזה היה לאב-הוטל, מלון שמיועד בעיקר להשכרה לפי שעות. בדיעבד (ויש לי טיפ על זה) המלון היה מלון תענוגות תרתי משמע.
כשחזרתי לפרסום ב hotels.com אכן ראיתי בסוף הפרסום, אחרי כל המלל, ציון לעובדה זו.
-
שאלה לגבי Airbnbאולי מרוב הזהרות יצאנו מקללים..
האתר עצמו אמין כמו גם רב המשכירים. רק צריך לשים לב לפרטים
בסופו של דבר החוויה האישית שלי הייתה מצויינת: החל מההתכתבות טרם ההזמנה, ההזמנה, והדירה שקיבלנו. ואפילו במהלך ינואר האחרון פנה אלי בעל הבית שוב בהצעה למבצע חורף....
היינו 4 (2 מבוגרים + 2 ילדים), שכרנו דירה שלמה מאובזרת לחלוטין, באיזור פולהם במיקום מצויין לתחתית ו- 5 דק' הליכה לאוטובוס של איזי לגטוויק.
במחיר של סביב 100 ליש"ט ללילה בחודש יולי, מחיר שמספיק בלונדון לכוך, שכרנו דירה עם סלון, חדר שינה, מטבח מאובזר וחצר אחורית נחמדה מאד.
חלק גדול (אלא אם מטפסים מאד במחיר, או מתרחקים מהעיר) מהחדרים בלונדון בבתי מלון הם בגודל 10-12 מ"ר וזה צפוף מאד.
בסופו של יום בטוח שתקבלו את ההחלטה שמתאימה לצרכים שלכם..
תהנו
-
דירה לחמישה בלונדוןהי,
אנחנו זוג + 3 שנוסע ללונדון בספטמבר.
נשמח מאוד לדירה עם המלצות...
אולי תוכל למסור את הפרטים לגבי הדירה?
אם למישהו אחר יש המלצה גם כן נשמח

תודה,
יעל ואלון
-
דירה לחמישה בלונדוןהדירה שהייתי בה לא מתאימה לזוג +3, אלא 2+2 וגם לא מצליח למצוא תאריכים פנויים אליה כדי להעביר לינק.
אפשר לסנן לפי כמות האורחים הרצויה בתאריכים המתאימים
וכפי שנאמר לקרוא היטב בין השורות גם מה לא נאמר על כל דירה, או פשוט לשאול את בעל הבית ישירות כדי לתהות על מהירות התגובה, סוג התשובות וכד'
כך תקבלו אינדיקציה האם מדובר במתווך (שמכיר רק בערך את הדירה) או בבעל הדירה עצמו
-
שאלה לגבי Airbnbדבר נוסף , כאשר רואים את המחיר, בזמן ההזמנה נוסף סכום של נקיון ועוד סכום יומי שאיני זוכרת מה היה בדיוק, שכרנו דירה בברצלונה, היתה משופצת הכל חדש, בעל הבית היה חביב מאד. פגשנו אותו פעם אחת ברחוב במקרה. הוא השאיר לנו מס. טלפון סלולרי באם נצטרך משהו.
-
שאלה לגבי Airbnbהיי
האם יורד התשלום כשאני מזמין או רק ברגע שאני מתארח?
תודה