לינה בתוך יוסימיטי פארק
-
שלום,
אנחנו זוג צעירים ונגיע ליוסימיטי בספטמבר לשלושה לילות, את אחד הלילות אני רוצה שנעשה בתוך הפארק.
האם מישהו התנסה בשינה באוהלים האלו שמשכירים באתר של הפארק?
פשוט חדר עם שירותים ומקלחת ממש יקר(230$).הייתי רוצה לשמוע מניסיונכם האם הלינה בהאוהלים שמשכירים סבירה ומהי רמת השירותים שמסביב.
בנוסף, אשמח להמלצות באילו אתרים עדיף לישון, מבחינת המיקום בתוך הפארק.
תודה רבה לכולם
-
לינה בתוך יוסימיטי פארקשלום,
לא ברור על איזה אוהלים מדובר-אלה שבקורי וילאג' או אלה שבהאוסקיפינג קאמפ. יש הבדל גדול בין האוהלים בשני האתרים.
230$ לשלושה לילות (?) זה לא הרבה ליוסמיטי....
-
לינה בתוך יוסימיטי פארקהאלו שבקורי וילאג' לצורך העניין. המחיר שציינתי הוא כמובן לילה

הכוונה שלנו היא לישון בלילה של ההגעה ובעזיבה ואוקארסט.
תודה רבה!
-
לינה בתוך יוסימיטי פארקבדקתי את סוף השבוע של הלייבור דיי, שהוא התקופה היקרה והעמוסה יותר בספטמבר ולילה באוהל בקורי וילאג' עולה 'רק' 140 $. לא מבינה איך הגעת לסכום של 230$, על אילו תאריכים מדובר?
בכל אופן, האוהלים האלה הם בעלי שלד מתכת ודלת. חשוב שתקחו אוהל עם חימום כי בלילה כבר יהיה קריר. המיטות הם כמו של הסוכנות והשמיכות מזכירות את הצבא, א ב ל, השהיה שם כיפית מאוד. אפילו השירותים והמקלחות המשותפים לא נוראים כמו שזה אולי נשמע. הכל מאוד מסודר ונקי. ההווי בערב נהדר- חדר הלאונג' עם האח הבוערת והכורסאות ובית הקפה/פיצה. יכול להיות שעוד יהיו פעילויות לילה שהריינג'רים מארגנים (להתעדכן באתר הפארק).
החסרון היחיד, לעומת הבקתות או חדרי המלון ליד מפלי היוסמיטי הוא שחייבים לאחסן את כל מוצרי האוכל וההיגיינה בקופסאות הדובים, הנמצאים בסמוך לאוהלים.
-
לינה בתוך יוסימיטי פארקתודה vavka!
מצטער אם לא הייתי ברור, מה שרציתי לומר הוא שהחדרים עם השירותים ומקלחת (לא האוהלים שדיברת עליהם) יקרים מאוד. את המחיר הזה קיבלתי כשחיפשתי לילה בספטמבר.
אני עדיין מתלבט אם לישון באוהלים הזולים...
תודה רבה על התגובות שלך
