WAZE in Samui
-
שלום ,
מישהוא משתמש ב waze בתאילנד בכלל וסמאוי בפרט ? מתפקד שם ? מוצא רחובות או רק אתרי תיירות מרכזיים ?
תודה
-
WAZE in Samui...היי...
....כעיקרון לא מומלץ להשתמש בתאילנד ב WAZE...עדיף להשתמש ב GOOGLE
....בשביל מה אתה צריך WAZE בקוסמוי?-מדובר באי קטן עם כביש מעגלי שממנו
....מגיעים לכל האטרקציות...(הכביש הראשי מקיף את כל קוסמוי בצמוד לחוף)...
....נניח ולא מצאת מקום מסויים אתה חוזר לכביש המעגלי הראשי הצמוד...

-
WAZE in Samuiמנסיון אישי האפליקציה WAZE מתפקדת מצויין בתאילנד(בנגקוק וצפון תאילנד), בקוסמוי עדין לא ניסיתי. אבל כמו שציינו לך אין צורך להשתמש ב WAZE באי קוסמוי.
-
WAZE in SamuiWaze עובד מעולה בכל תאילנד (אני השתמשתי האפליקציה בבנגקוק, בצפון ופוקט) הבעיה היחידה שכנראה נובעת מכך שאין הרבה משתמשים זה שהתוכנה כמעט ולא מתחשבת בעומסי תנועה והזמן צפי להגעה לא באמת מתקיים.
-
WAZE in Samuiתודה ,
באותו הקשר מה מצב החניה במרכז הצאונג ?
אם אני לך באזור כפר הדייגים ומגיע עם רכב למרכז יש איפה לחנות
במרחק סביר ?
-
WAZE in Samuiמאוד קשה למצוא חנייה במרכז הצ'וואנג, יש מעט מקומות והתנועה זזה יותר לאט. יותר נוח עם אופנוע.
יש חניה ליד מתחם הגרין מנגו.
-
WAZE in Samuiהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
-
WAZE in Samuiתודה , מה לגבי חניה בקניון ?
-
WAZE in Samuiהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אם מדובר על קניון הסנטרל יש חניה מסודרת בתשלום
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדברור לי שעם הפעלת האפליקציה היא מזהה שהטלפון נמצא בתאילנד והיא מעלה את המפה של תאילנד אבל צריך מן הסתם להקליד את שם הרחוב בתאילנדית וגם הוראות הניווט הקוליות הן בתאילנדית אז איך בכלל אפשר להשתמש בוייז בתאילנד?
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדאורן
אפשר ברוב המקרים להכניס כתובת באנגלית (אפילו רק שם מלון רוב הזמן מספיק),לגבי הניווט הקולי אפשר להחליף בהגדרות לאנגלית,
השתמשתי ב-WAZE בהרבה מקומות בתאילנד,לרוב הוא זיהה את היעד ופה ושם היו פיקשושים,
המליצו לי להשתמש ב-SYGIC אבל עוד לא יצא לי
גם גוגל לא רע ברוב תאילנד. -
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדמה זה SYGIC?
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדאפליקציית GPS כמו WAZE
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדתודה
-
WAZE in Samuiתודה ,
מהאתר של הקניון ענו לי שהחניה חינם....

Dear Sir,
Thank you for writing to our service.Parking at the CentralFestival Samai branch free of charge.But can not parking left off overnight.
Yours sincerely,
CPN Call Center -
WAZE in Samuiפששש איזה השקעה,ואם זה היה בתשלום לא היית נוסע אליו?
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנדאת סיגיק אפשר להפעיל גם אופליין
-
לא ברור לי כל הנושא הזה של הפעלת וייז בתאילנד
-
Google Mapsתוכנת הניווט של Google Maps (קיימת כמעט בכל טלפון חכם וניתנת להורדה בחינם) עובדת מצויין ברוב אזורי התיירות בתאילנד, גם באלו המתויירים פחות.
יתרון נוסף שיש לתוכנה זו הוא אפשרות התכנון המוקדם.
היות ורובינו המוחלט נכנס לאתר האינטרנט של Google Maps לביצוע חיפושים, צפייה בייעדים וכו', ומכיוון שבסיס הנתונים של אתר האינטרנט והתוכנה הינו זהה, הדבר מאוד מקל בתכנון מסלולים, הזנה נכונה של שמות הייעדים בתוכנת הניווט, צפייה מוקדמת ביעד טרם ההגעה אליו וכו'.
לגבי Waze - האמת, היה לי מאוד קשה להסתדר עם תוכנה זו בתאילנד (שמות ייעדים לא תקינים, בלבול בהוראות הניווט וכו') ומהר מאוד עברתי לניווט מלא באמצעות Google Maps.