שבנו ארצה - כמה טיפים וכו'
-
לאהלהשני לילות בוגאס ? אני LOCO ? שהיינו שם 2 + 2 + 1 + 4 + 4, סה"כ 13 לילות מתוך כ-50 של הטיול.
-
דורבן: תשובות: GUADALUPE MOUNTAINSביקרתי בפארק הזה לפני שנים רבות. אז שהייני מעט זמן והסתלקנו, לא התרשמנו שזה משהו משהו הפארק הזה. אולי הוא טוב לאוהבי הטרקים שגרים בסביבה. הפעם עברנו לידו ודילגנו עליו. לא MUST לעניות דעתי.
ולגבי המערה, שוב ממליץ להגיע לביקור לקראת השעה 14:30- 15:00 ואח"כ להמתין למופע של מעוף העטלפים, אם יש כאלה בעונה בה אתם תבקרו.
ב-DEMING אין מה לעשות חוץ מביקור ב-CITY OF ROCKS שנמצא צפונית לעיירה.
-
דורבן: תשובות: GUADALUPE MOUNTAINSראובן
️תודה על התמונות המדהימות החזרת אותי אחורה לטיול במערב ארצות הברית . -
דורבן: תשובות: GUADALUPE MOUNTAINSכהרגלך ראובן טיפים מועילים ותמונות יפות.
-
דורבן: תשובות: GUADALUPE MOUNTAINSאיזה כיף של רוד טריפ! תודה על הטיפים ועל התמונות!
דורבן, אם זה עוזר, אנחנו לנו במוטל סיקס בקרלסבד והיה בסדר גמור. היה שווה לחכות לעטלפים ואחר כך, כשנסענו בפארק עצרנו לתצפית כוכבים מדהימה. המקום חשוך ולא רק שרואים את שביל החלב, ראינו את ערפילית אנדרומדה בעין בלתי מזוינת!
-
שבנו ארצה - כמה טיפים וכו'אם מגיעים ל- Canyon De Chelly, ממליץ על לקיחת טיול בתוך הקניון, ועדיף טיול פרטי בג'יפ על הטיול הקבוצתי.
-
קניון דה שליאני מניח ששווה לקחת טיול בתוך הקניון עצמו. לי לא היה זמן לכך. יכול להיות - לא בדקתי את הנושא - שאפשר להיכנס לתוך הקניון עם רכב פרטי, הרי חיים שם אנשים ויש בתים. אולי מגבילים את הכניסה לתושבי המקום בלבד, אבל כפי שציינתי, זה נושא המצריך בירור.
-
קניון דה שלי - קצת בדקתי את הנושאלפי גוגל מאפס, הכביש העובר בקניון עצמו נקרא CANYON ROAD. הוא לא מחובר לכבישים העוקפים את הקניון, לכן נראה לי שהדרך היחידה להגיע לתחתית היא אכן דרך הג'יפים של טיולים מאורגנים.
-
שבנו ארצה - כמה טיפים וכו'תודה רבה. מעניין מאד!!
-
שבנו ארצה - כמה טיפים וכו'ברוכים הבאים
הטיפים של התקשורת מועילים מאוד
תודה