המלצה למלון בניאגרה
-
שלום
אני מחפש מלון בצד הקנדי כאשר הנטייה שלי כרגע היא למלון עם נוף למפלים. ברור לי שהעלות יותר יקרה אבל נראה לי שזה שווה את החוויה
ראיתי שישנם כמה מלונות באיזור שמציינים נוף למפלים אבל מכיוון שלא הייתי שם קשה לי לדעת האם המיקום שלהם טוב. אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מלון.
האם מישהו יכול להמליץ על מלון Radisson?
תודה רבה מראש
-
המלצה למלון בניאגרהאנחנו היינו בקראון פלאזה בצד הקנדי, קיבלנו חדר עם נוף מדהים למפלים!!
-
תמונות שצילמתי מהחדר! -
המלצה למלון בניאגרהכאשר מדובר בחדר עם נוף למפלים, ממליץ לסמוך על המלצות ממטיילים ששהו ולנסות לברר ברמת דיוק גבוהה (קומה,מספר חדר אפילו) מהי ההמלצה.
הסיבה להדגשה זו היא מכיוון שהמלונות מגדירים "חדר עם נוף למפלים" גם חדר שניתן לראות בו את נהר הניאגרה ורק את קצה המפלים , חדר שרואים עצים ובינהם מפלים , חדר שבעיקר רואים בו את המלון הסמוך וקצת מפלים , ועוד.
באופן כללי -
מבחינת מיקום החדר צריך קומות גבוהות למדי (באזור14-15 ומעלה) במלונות שבקו הראשון (אמבסי ושכניו) , ולעיתים יש מגבלות נוף בחדרים (צדדיים).
מבחינת ההזמנה צריך לוודא בדיוק מהו החדר המוזמן ובאיזו קומה. באתרי ההזמנות הגדולים חדר עם נוף למפלים יוגדר מקומה בינונית ומעלה (אם אין פירוט אחר) וזו תהיה ההזמנה שתבוצע. הרבה נוף לא יהיה שם .
לכן, חוזר להתחלה , קבלו המלצות ממטיילים אחרים ונסו לבצע הזמנה מפורטת ככל האפשר בתנאי החדר.
אנחנו התאכסנו ב-oakes hotel לילה אחד בקומה 14 והיה נוף מדהים , לילה שני בקומה 9 - נקרא נוף למפלים אבל מדובר בנוף עצים בלבד.
חווית שירות הלקוחות שעברנו שם היתה הקשה ביותר בה נפגשנו בארה"ב. ולא נחזור לשם.
-
-
המלצה למלון בניאגרהכפי שתוכל לקרוא בסיפור הטיול שלכת שלנו בסתיו 2011, אנחנו לנו ב-EMBASSY SUITES BY HILTON NIAGARA FALLS – FALLSVIEW בסוויטת ג'וניור ענקית, שצפתה גם על מפל הפרסה וגם על המפלים האמריקאים.
סרטון שצילמתי: מראה פנים הסוויטה ומראה המפלים הנשקפים מחלונה .
זה לא זול, אבל החויה מהסוויטה היתה אדירה.
-
המלצה למלון בניאגרה2 המומלצים הם Niagara Falls Marriott Fallsview Hotel & Spa
וכן ה ambassy suites. בדרך כלל בבוקינג מצוין האם החדר הוא עם Falls view
כשאתם כמובן רוצים כזה. חדרים 10 ומעלה כבר רואים די טוב, ככל שעולים טוב יותר.
אם קיבלתם חדר לא לטעמכם, לא להתבייש לבקש שינוי.
אני היתי ב Marriott בקומה 11 (חדר 1111 ליתר דיוק) והיה נהדר.
-
המלצה למלון בניאגרהתודה רבה לכולם
חדר הוזמן ב Embassy Suites
עכשיו רק נותר לאכלס אותו ליום אחד