טיסה מבודפשט
-
כמה זמן לפני הטיסה צריך להגיע? כמו בארץ או שמספיק שעה לפני?
-
טיסה מבודפשטאת ה CHECK IN פותחים שעתיים לפנח הטיסה. אם לא מתעכבים בדיוטי ולא שולחים מזוודה אפשר להגיע גם שעה לפני.
-
טיסה מבודפשטשלום רב !
מניסיוני הרב (שש טיסות בעשור) - רצוי לא לסמוך על המזל (פקקים בדרך, מסעדות וקיוסקים בטרמינל הממהרים לסגור...) - עדיף להגיע כשעתיים לפני.
תיהנו גם מהטיסה חזרה. יגאל. מודיעין. -
טיסה מבודפשט

-
טיסה מבודפשטתודה לכל העונים, עזרתם לי לעשות סדר סוף שבוע נפלא ליאת
-
טיסה מבודפשטיש בזה משהו שכוכב כתב. אני פעם נסעתי לשדה התעופה במטרו שנתקע בדרך. בגלל זה גם קשה היה להשיג מונית. כמעט איחרתי את הטיסה.
-
טיסה מבודפשטאם הטיסה היא באל-על צריך להקדים ביחס לטיסה בחברה זרה
-
טיסה מבודפשטחזרנו ביום רביעי.הגענו שעה ורבע לפני מועד הטיסה והכל עבר חלק
-
טיסה מבודפשטנדמה לי שחלק מהמגיבים לא מבחינים בין הגעה לשדה (אז, אם אין מזוודות ויש בורדינג פאס, אפשר להסתדר עם שעה ברוב שדות התעופה), לבין זמן יציאה ממקום הימצאכם לשדה.
כמובן שרצוי לא להיות "על הקשקש" ולהיות בסכנת איחור עקב כל תקלה שהיא. כמה זמן לקחת מראש? רצוי לשאול במלון או להיעזר במישהו מקומי כדי להבין מראש מה פרק הזמן הנדרש.
-
טיסה מבודפשטקחי ליתר בטחון 40 דק נסיעה מהמלון לשד"ת