ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה עם טיול למזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    9
    4614
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • omermiz5
      omermiz5 נערך לאחרונה על ידי

שלום! אני וחברה מתכננים לטוס למזרח לבערך 5 חודשים החל מסוף יולי (21.7 ליתר דיוק) ועד דצמבר. כרגע התכנון השרירותי הוא ל: כחודשיים בצפון הודו כחודש בנפאל (למרות המצב הבעייתי כרגע אנחנו עדיין משאירים אותה בתכנון שלנו..) וחודשיים נוספים שמתחלקים בין וייטנאם, לאוס ופיליפינים.

#נשמח לשמוע קודם כל איך כדאי לסדר מסלול של חודשיים בצפון הודו?

#מה המעברים המומלצים ממדינה למדינה (יבשתי,אווירי)? כשהסדר הוא הודו-נפאל-לאוס-וייטנאם-פיליפינים #בנפאל אנחנו מתכננים כרגע לעשות את הלנגטנג ואת האנפורנה-במה צריך להתחשב מבחינת ציוד וזמנים?

# נשמח גם לשמוע על המלצות לשינוי המסלול במידה ונפאל תישאר בלתי אפשרית, אבל אנחנו מנסים להשאר אופטימיים לגבי הביקור בה..

#באילו אזורים כדאי לבקר בוייאטנם ולאוס? ואיך מומלץ לחלק את החודשיים, לדעתכם, בינן ובין הפיליפינים?

באמת שאין לנו הרבה מושג וכל פעם שאנחנו מתחילים לחפש אנחנו מוצפים בהמון מידע כי יש כל כך הרבה לעשות.. נשמח לכל עזרה, עצה או הערה. תודה! Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם טיול למזרח

יולי זה עוד חודש וחצי חודשיים. מכיוון שלדעתי נפאל תהיה עדיין קיאוטית לא הייתי מתכנן לטייל בה (אבל חכה לדעת מומחים ממני בנושא זה), ומיכוון שחודשיים זה זמן קצר ללאוס - ויטנאם- פיליפינים הייתי מצרף אליהן את החודש של נפאל. ואז טיסה להודו, משם טיסה ללאוס/ויטנאם עם מעבר קרקעי ביניהן ומשם טיסה לפיליפינים.

ןלמה שלא תקדיש את כל הזמן להודו. להתחיל חצי שנה הודו ביולי - אידיאלי.

• omermiz5

עזרה עם טיול למזרח

תודה על ההמלצה אך כרגע אשאר עם נפאל ואחכה לראות מה קורה איתה.. חצי שנה בהודו זה פשוט לא מה שאנחנו מחפשים, אז פחות. במידה ונוותר על נפאל, מאמין שנוכל להוסיף עוד מדינה כמו מיאנמר או קמבודיה?

• omermiz5

עזרה עם טיול למזרח

ונכון שיולי קרוב אבל כאמור לנפאל נגיע רק אחרי חודשיים בצפון הודו כלומר באזור תחילת אוקטובר..

• dregev03
              dregev03 נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם טיול למזרח

עומר שלום

כמו שאמרו חכמים, הנבואה נתנה לשוטים אבל ההימור שלי הוא שלא תוכלו לטייל בלאנגטאנג באוקטובר הקרוב (אולי להתנדב?) אחרי החורבן הטוטאלי שם וכנראה שתוכלו לטייל באנאפורנה.

מכיוון שאתם מתחילים בהודו וסביר להניח שתכננתם לצאת מנפאל בטיסה אני מציע שכרגע תדבקו בתכנון המקורי ותראו מה קורה בהמשך.

אנשים שונים אוהבים דברים שונים וקח את ההמלצות כאן בהקשר הזה.

הבן שלי בגדול פחות נהנה מוויאטנם וקמבודיה אחרי שני טרקים בנפאל אבל זה הוא וכנראה שסגנון הטיול שם פחות מדבר אליו. אני מאוד מקווה ודי מאמין שהוא יאהב את

הודו אבל בקרוב נדע

פגשתי בנפאל לא מעט מטיילים שלא אוהבים טרקים או כאלה שכבר מתים לחזור להודו.יש חילונים שתכננו את הטרק לפי ליל הסדר ואחרים שדאגו לא להיות בקטמנדו בליל הסדר כי לא בא להם להיות עם ההמונים

אני למשל כבר מזמן מיציתי מקדשים ושכאלה אבל אולי אתם חובבי מקדשים?

אתם יודעים מה אתם אוהבים?

• cillam
                cillam נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם טיול למזרח

שלום,

לגבי נפאל- איזור הEBC , קטע ממידע  שקיבלתי אתמול:

Damages to property has been vast in the Solukhumbu region

•      Too early to report on human and livestock casualties

כמו שכתב דרור,  מן המידע שאני מקבלת באופן פרטי ומן המידע ברשת,  ניתן להתנדב לעזור, לטייל ולטרק, אני לא חושבת שזו אופציה כרגע.

עכשיו אינני משווה בין לבין. אבל החיים ממשיכים עם כל הצער והכאב, אז יש את כל שרשרת ההימליה ההודית שניתן לטייל ולטרק בה .

ממדינות צפון מזרח ועד לאדאק, כאשר יש את נגלנד, אסאם  וסיקים במזרח, את אוטראקנד במרכז והמצ'אל פרדש במערב.

יולי אוגוסט ספטמבר לאדאק ומאוקטובר יתר ההימליה שציינתי.

• omermiz5

עזרה עם טיול למזרח

רעיון ההתנדהות קורץ לנו מאוד. כנראה שזה מה שנעשה במקום הלאנגטנג, אבל בכל זאת נלך עח האנפורנה. אני יותר בעניין של מקדשים אבל השותפה שלי פחות אז לצערי ויתרנו על בורמה אבל כנראה שנלך על וייטנאם ולאוס, אשמח לדעת עוד על המדינות האלה ועל קמבודיה, אולי היא תישמע לנו יותר אטרקטיבית בסוף היום.. תודה רבה!

• omermiz5

עזרה עם טיול למזרח

תודה רבה לך! אשמח לשמוע יותר על המעברים בין נפאל-לאוס-וייטנאם, המלצות באופן כללי ואולי בכלל שווה לשקול את קמבודיה במקום אחת מהן?

• dregev03
                      dregev03 נערך לאחרונה על ידי

עזרה עם טיול למזרח

בקמבודיה הבן שלי נהנה בעיקר מהחופים כי גם הוא פחות מתלהב מארמונות ומקדשים (טעם אישי כבר אמרנו).

האמת שהוא בעיקר מעביר שם זמן עד למעבר להודוblush

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון