ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המשך מלאוס

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    2078
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lior_3453517
      Lior_3453517 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני כרגע בנונג קיאו בלאוס, ועתיד להמשיך ללואנג פרבאנג, ואנג ויאנג וויאנטיין. משם חשבתי להמשיך בהתחלה לצפון וויאטנם (תחילת ינואר) ולהדרים, ואז לקמבודיה, משם לבנגקוק ואז לפיליפינים. מישהו מהפורום כתב לי שבדרך הזו אני אפספס חלק מהמקומות בצפון וויאטנם בגלל העונה, ולכן הוא המליץ לי לנסוע דרומה לקמבודיה ואז לעשות את וויאטנם מדרום לצפון, ואז לטוס לבנגקוק.

יש לי כמה שאלות(: 1.האם מישהו יודע להגיע לי מה אפספס במידה ואחליט להתחיל בצפון וויאטנם?

2. חשבתי גם אם אני מתחיל בקמבודיה, להגיע בטיסה ולא בנסיעות, זה יוצא יותר יקר אבל לדעתי חוסך הרבה זמן, מה אומרים?

3. באותו הקשר, כמה 'נורא' יהיה לוותר על דרום לאוס?

אחד השיקולים הוא שאני רואה לא מעט אנשים שמחפשים שותפים לתחילת ינואר ומתחילים בצפון וויאטנם, וגם ככה אם אני מסיים בויאטנם אני אצטרך טיסה לבנגקוק, אז חשבתי לטוס להאנוי, להמשיך דרומה, להיות בקמבודיה, ולחזור לתאילנד קרקעית...

בנוסף, האם מישהו עשה את הדרך קרקעית מויאנטיין להאנוי או קמבודיה, והאם מישהו הוציא ויזה לויאטנם בלאוס... תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avi
        avi נערך לאחרונה על ידי

המשך מלאוס

זה שהרבה מחפשים שותפים להתחיל בינואר בצפון ויטנאם זה לא אומר שהם אכן יתחילו כך

וזה לא אומר שהם עושים בחכמה

אם תתחיל בינואר בצפון ויטנאם יש סיכוי גדול שתיתקל במזג אוויר לא נח לטיול בסאפא ובסערות וערפילים במפרץ הלונג.

ככל שתאחר להגיע לאיזור :

תדרים בלאוס...בינואר ...... תטייל בקמבודיה...בפברואר...... ותצפין בויטנאם במרץ תגיע מאוחר יותר לסאפא ומפרץ הלונג, הסיכוי שאז יהיה מזג אוויר נח יותר הוא גדול הרבה יותר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון