המשך מלאוס
-
היי, אני כרגע בנונג קיאו בלאוס, ועתיד להמשיך ללואנג פרבאנג, ואנג ויאנג וויאנטיין. משם חשבתי להמשיך בהתחלה לצפון וויאטנם (תחילת ינואר) ולהדרים, ואז לקמבודיה, משם לבנגקוק ואז לפיליפינים. מישהו מהפורום כתב לי שבדרך הזו אני אפספס חלק מהמקומות בצפון וויאטנם בגלל העונה, ולכן הוא המליץ לי לנסוע דרומה לקמבודיה ואז לעשות את וויאטנם מדרום לצפון, ואז לטוס לבנגקוק.
יש לי כמה שאלות(: 1.האם מישהו יודע להגיע לי מה אפספס במידה ואחליט להתחיל בצפון וויאטנם?
2. חשבתי גם אם אני מתחיל בקמבודיה, להגיע בטיסה ולא בנסיעות, זה יוצא יותר יקר אבל לדעתי חוסך הרבה זמן, מה אומרים?
3. באותו הקשר, כמה 'נורא' יהיה לוותר על דרום לאוס?
אחד השיקולים הוא שאני רואה לא מעט אנשים שמחפשים שותפים לתחילת ינואר ומתחילים בצפון וויאטנם, וגם ככה אם אני מסיים בויאטנם אני אצטרך טיסה לבנגקוק, אז חשבתי לטוס להאנוי, להמשיך דרומה, להיות בקמבודיה, ולחזור לתאילנד קרקעית...
בנוסף, האם מישהו עשה את הדרך קרקעית מויאנטיין להאנוי או קמבודיה, והאם מישהו הוציא ויזה לויאטנם בלאוס... תודה רבה!
-
המשך מלאוסזה שהרבה מחפשים שותפים להתחיל בינואר בצפון ויטנאם זה לא אומר שהם אכן יתחילו כך
וזה לא אומר שהם עושים בחכמה
אם תתחיל בינואר בצפון ויטנאם יש סיכוי גדול שתיתקל במזג אוויר לא נח לטיול בסאפא ובסערות וערפילים במפרץ הלונג.
ככל שתאחר להגיע לאיזור :
תדרים בלאוס...בינואר ...... תטייל בקמבודיה...בפברואר...... ותצפין בויטנאם במרץ תגיע מאוחר יותר לסאפא ומפרץ הלונג, הסיכוי שאז יהיה מזג אוויר נח יותר הוא גדול הרבה יותר