חוות דעת על מספר מלונות
-
1.Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central
מישהו היה ? מה דעתכם ?
2. Eastin Hotel Makkasan בנקוק ?
3. Railay Princess Resort ?
-
חוות דעת על מספר מלונות4. Chaweng Garden Beach Resort ?
-
חוות דעת על מספר מלונותאיסטין מקסן בבנגקוק היחיד שהייתי בו והוא מעולה, תוכל להשיג מחיר טוב דרך המטייל בתאילנד
-
חוות דעת על מספר מלונותאיסטין אחלה וגם הולידי אין ,
-
חוות דעת על מספר מלונותהמיקום של איסטין מקאסן הוא הגרוע ביותר בבנגקוק מבחינת תחבורה.
המלון אינו קרוב לרכבת, לא קרוב לחיי הלילה (אזור סוקהומוויט), לא קרוב לסיאם ומרכזי הקניות ולא קרוב לאזור המתויר. אין לו אף יתרון.
לדעתי, הגישה שלך לבחירת מלון שגויה. קודם בוחרים את האזור המועדף ואח"כ בודקים את בתי המלון המתאימים לתקציב שלך, באותו אזור.
גם בקוסמוי, מבחינת החוף, עדיף לחפש באזור מלון מואנג ספא וצפונה, שם רצועת החוף הטובה בצ'אוונג והמרחק מהמרכז הוא 5 דק' הליכה. ניתן למצוא בתי מלון טובים יותר, באותו סדר גודל מחיר. -
חוות דעת על מספר מלונותאפשר לאזורים מומלצים בבנקוק וקוסמוי ומלונות ?
-
חוות דעת על מספר מלונותליאור,
בחירת האזור היא בהתאם להעדפה שלך.
אני אכוון אותך ותעשה את הבחירה המתאימה לך.
בבנגקוק - למי שחשוב להיות קרוב למרכזי הקניות, אז כדאי לחפש מלון בסביבת סיאם ויש מבחר גדול, בהתאם לתקציב. אזור זה נקי יחסית, הרחובות רחבים ויש נגישות קרובה לרכבת העילית ואמצעי תחבורה נוספים. נעים להסתובב שם במשך היום ועד סגירת הקניונים, אח"כ די שומם. מתאים בעיקר למשפחות.
מאחר שבמשך רוב היום מטיילים ולא נמצאים במלון , לדעתי יש חשיבות שבשעות הערב/לילה, ניתן למצוא את כל השירותים התיירותיים במרחק הליכה מסביבת המלון, מסעדות, פאבים, מסג' , קניות, רכבת עילית ותחתית וכו' .
כל זה נמצא באזור סוקהומוויט בסביבת סוי 11 ועד סוי 19.
אזור זה שוקק פעילות בכל שעות היום ועד השעות הקטנות של הלילה.
החל משעות אחה"צ מוצבים דוכני מכירות ומזון על המדרכות בציר סוקהומוויט, הרחובות עמוסים וצפופים, הכל פתוח, שפע של חנויות, מסעדות, מועדונים, פאבים, ציינג'ים, מסג', הכל מהכול.
האזור מתאים לזוגות, צעירים וצעירים ברוחם.
אנחנו לנו ב-President Palace בסוי 11, בית מלון 4 כוכבים, גדול עם חדרים מרווחים וכל השירותים כולל בריכה, סניף של קפה סטרבקס בלובי, ארוחת בוקר טובה כולל אוכל מערבי, נותן תמורה טובה למחיר ולא יקר יחסית.
בסביבה יש המון בתי מלון וקל למצוא כזה שיתאים לתקציב שלך.בקוסמוי, לדעתי רצועת החוף הטובה ביותר בצ'אוונג, ממוקמת מבית מלון מואנג ספא וצפונה. אזור זה אינו צפוף ורועש, אך קרוב 5 דקות הליכה מהמרכז. החוף כאן מוגן ע"י שובר גלים טבעי ואי הממוקם ממול, המים שקטים ורדודים יחסית (עד החזה).
מניסיון אישי במלון Iyara הצמוד למואנג ספא, 4 כוכבים, לא גדול, יושב על החוף כולל הבריכה וחדר האוכל, ארוחת בוקר טובה מאד, נותן תמורה טובה למחיר ולא יקר יחסית. כל השירותים, מצויים בסביבה הקרובה.
ליאור, תפתח מפת גוגל וטריפ אדוויזר, תתמקד באזור שבחרת, תבדוק את רמת בית המלון והמחיר המתאימים לך, תקרא חוות דעת, תבחר בכל מקום 2-3 אופציות ותתיעץ כאן באתר. זאת הדרך הנכונה לבחור מלון, עפ"י העדפות שלך. -
חוות דעת על מספר מלונותבהקשר לאיסטין.המלון שהמטייל משווק אותו הוא בסדר גמור עם ארוחת בקר טובה.אם עושים טיולים עם המטייל נוח להיות בו כי יש איסוף מהמלון.המלון קרוב כמה דקות הליכה לשוק פאטונם.עדיף להיות קרוב לbts אך מלונות בסדר גודל הזה תשלם הרבה יותר.תצטאך להתנייד עם מוניות.אני בדרך כלל עשן באיזור סוקומוויט ליד טרמינל 21.אולם גם שם המלונות הטובים יגבו לדעתי פי 2.סנטרה גראנד פוינט21 מלון מדהים.
-
חוות דעת על מספר מלונות1.אפשר בבקשה המלצות למלונות בבנגקוק באזור הסוי 11 2. אפשר המלצות למלונות באזור שהמליצו בקוסמוי 3. מלונות בריילי באזור ralliy bay
-
מה התקציב לכל מקום? -
מה התקציב לכל מקום?יצא לי לראות קצת בהוטל קומבניין ומקסימום זה בבנקוק זה 2500 וחריגה קלה ל2800
קוסמוי בערך 2500 ורק חריגה ל3000 וזה תלוי רק עם החריגה שווה את המחיר
וריילי ביץ' זה מקסימום 3500 וזה כבר אחרי חריגה
-
מה התקציב לכל מקום?בתי המלון שציינתי, הם במסגרת התקציב שלך ללא חריגות ומיקומם מעולה.
-
מה התקציב לכל מקום?אוקיי תודה אבל כמו שאמרתי לי וייעצת לי לבחור 3 ומתוכם לבחור 1 בעזרתם
* האם תמיד יהיה יותר זול מול אתרי השוואות מחירים או יש מצב אצל הסוכנים נמצא ביותר זול ?
-
מה התקציב לכל מקום?בשביל זה מומלץ לעשות השוואת מחירים וסקר שוק, לעיתים לסוכנויות יש מחירים זולים יותר מאשר לאתרי האינטרנט ולפעמים ההפך.
-
חוות דעת על מספר מלונותלגבי ריילי ביץ' - אל תשן בריילי מזרח.
גם אני חשבתי שזה רק 500 מטר ושזה בקטנה ואני שמח שישנתי במערב.
המעבר מהמזרח למערב לא הכי סימפטי ולא הכי נוח.
חוף הים במזרח הוא לא ממש חוף שאפשר להתרחץ בו.
שווה לשלם עוד כמה דולרים ללילה ולישון במערב (אגב, יש רק 3 מלונות שם אם אני זוכר נכון).
לגבי פוקט, לא הייתי בהולידי אין, אבל המיקום שלו יחסית בסדר. כ 600 מטר מרחוב בנגלה ומהקניון. הוא אגב ממוקם בצד ההפוך לבית חב"ד ולכל הסוכניות של הישראלים - אז אם זה חשוב לך, המיקום מעט רחוק.
-
חוות דעת על מספר מלונותהולידי אין אקספרס המדובר הוא דווקא קרוב לבית חב"ד כ-7 דקות ברגל להבדיל מהולידי אין שאכן בכיוון השני...
Holiday Inn Express Phuket Patong
Holiday Inn Express Phuket Patong
-
חוות דעת על מספר מלונותטעות שלי..
תודה על התיקון..
-
חוות דעת על מספר מלונות
-
חוות דעת על מספר מלונותובשביל לאזן, אני אוסיף את דעתי שאין שום בעייתיות לישון בריילי מזרח,
אלא אם זה באמת טרחה מבחינתך ללכת 3-5 דקות ברגל בנינוחות (לאן יש למהר? ריילי זה גם ככה מקום קטנטן ויש את כל היום בשביל בטן גב אוכל ומסז'ים
)יתרון נוסף ללינה בריילי מזרח- חיי הלילה (המועטים) שקיימים בריילי מרוכזים כולם בריילי מזרח, בריילי מערב אין כלום בערב מלבד המסעדות של המלונות.
דרך אגב,thaimand - למה הדרך לא סימפטית ולא נוחה לדעתך? לפי מה שאני מכיר זה שביל מרוצף שעובר במרכז ריילי בין המלונות,ובדרך גם יש כספומט ופיצוצייה קטנה כך שמאד נוח לדעתי. אולי השתנה בו משהו בשנה האחרונה מאז שהייתי שם בפעם האחרונה?
-
חוות דעת על מספר מלונותיש את השבילים שעוברים דרך המלונות, אבל השביל המרכזי לא ממש סימפטי. רק אחרי יום הבנתי שאפשר לעבור דרך הריילי ביי לצד השני.
אגב, הייתי לפני חודשיים בערך ובחצות נכבו האורות באיי. לא היה בו כלב. לא היו חיי לילה באי מלבד איזה פאב וחצי בריילי מזרח שהיה ריק.
אני פחות התחברתי לאי הזה באופן כללי. כאילו הוא בין אי גדול לבין אי מבודד - אבל לא לפה ולא לשם - ציפיתי ליותר.
החופים מאוד יפים זה אין ספק. החוויה מסביב? קצת פחות. מלונות יקרים שלא מצדיקים. אוכל יקר ולא טעים.
המלונות במערב ממש על החוף.
זה נוח מכל הבחינות. אין לי מושג אפילו איך מעבירים את המזוודות מהמערב למזרח בהנחה וכן מגיעים מהחוף המעברי עם לונג טייל .