ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול של שבועיים לאלסקה

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    2380
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מתן1
      מתן1 נערך לאחרונה על ידי

אהלן!

אנחנו שני צעירים אחרי צבא (בני 21-22) שנוסעים הקיץ להתנדב במחנות קיץ של הסוכנות היהודית בונקובר.

היינו רוצים לנצל את ההזדמנות ולנסוע לטייל קצת באלסקה כתרמילאים (אנחנו קצת צעירים מדי לקרוז...) לשבועיים, לקראת אמצע-סוף אוגוסט. מס' שאלות ברשותכם:

א' - אופן ההגעה - האם עדיף להגיע לאנקורייג' או לפיירבנקס? למירב הבנתנו יש מה לראות בשתי הערים וביניהן.

ב' - "אטרקציות" - אלסקה היא מקום עצום וזמננו (וכספנו...) שם יחסית מצומצם, ולכן היינו רוצים להיות בכמה שיותר מקומות בכמה שפחות נהיגה. אם כך - איזה אזור מומלץ?

בנוסף - האם יש צורך לרכוש מראש כרטיסי כניסה לפארקים הלאומיים הגדולים? האם יש מקומות אליהם אין צורך לרכוש כרטיס מראש? מה המחיר המשוער אליהם? וכו' וכו'

ג'- שכירת רכב לעומת תחבורה ציבורית - כנראה שזו הנקודה הכי קריטית מבחינתנו, מבחינה כספית. מה האופציה העדיפה? אנחנו יוצאים מנקודת הנחה ששכירת רכב תהיה יקרה מאוד כיוון שאנו מתחת לגיל 25, אך מאידך תאפשר גמישות רבה יותר לעומת הסתמכות על תחב''צ.

ד' - לינה - האם בדומה לפארקים הלאומיים יש צורך להזמין זמן רב מראש מקומות באכסניות? מה המחיר הצפוי בהם?

ה'- מחיר כללי - להערכתכם - כמה הטיול צפוי לעלות פחות או יותר?

ו' - מידע נוסף והמלצות - כמובן שנשמח לשמוע.

תודה רבה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

טיול של שבועיים לאלסקה

קודם כל, ויזות לארה"ב יש?

• מתן1
          מתן1 נערך לאחרונה על ידי

טיול של שבועיים לאלסקה

כמובן..

• israelimom
            israelimom נערך לאחרונה על ידי

טיול של שבועיים לאלסקה

יופי (זה לא מובן מאליו בגילכם והיות והמחנה בקנדה...)

א' יש מה לראות בהרבה מקומות, גם כאלו שלא קשורים לאנקורג' או פיירבנקס. אין המון כבישים באלסקה. יש את איזור המעבר הפנימי, שנכון יותר לטייל בו בשיט (אין גישה יבשתית לרוב המקומות שם), כך שהוא פחות רלבנטי לכם. אתם חייבים לשבת עם מפה ולראות איפה הכבישים ולהבין איפה כל דבר נמצא. אתם מוזמנים להעזר בסיכומי אלסקה שלי - 

http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=5485

(טרם ביקרנו, אבל היא ממש על הכוונת Wink )

אחרי שתחליטו, אתם יכולים להתחיל לחשוב על טיסות. היות ואני מאמינה שבדנאלי תרצו להיות, גם פיירבנקס וגם אנקורג' באות בחשבון, אז תשוו מחירי טיסות ושכירות רכב.

ב' - אלסקה אכן גדולה, אבל לא אינסופית. אפשר בשבועיים לעשות את חצי האי קנאי + הגעה לדנאלי וגם פיירבנקס. אלו מקומות מאד תיירותיים, עם פארקים לאומיים נגישים יחסית. אפשר גם דברים אחרים, תצטרכו להחליט אבל לא חייבים להתמקד באיזור אחד, אפשר גם שניים בשבועיים.

ג'- שכירת רכב באלסקה יקרה מאד (ביחס לשאר ארה"ב) גם למי שמעל גיל 25. 

אתם יכולים לבדוק תחבורה ציבורית באמצעות גוגל מפס. פשוט תזינו נקודות ציון ותראו מה מוצע לכם כנתיב לתחבורה ציבורית.

ד' - לינה - בעיקרון כן. אלסקה מאד יקרה. מניסיוני האישי, ארבעה חודשים לפני הטיול כבר התקשנו למצוא לינות במחירים סבירים (המקומות היו מלאים). אני יכולה לעזור לכם לחסוך כאן ולגלות לכם שיש המון אופציות לקאוץ' סרפינג באלסקה. אם זה כיוון שמעניין אתכם, אתם צריכים להזדרז להרשם ולנסות לארח קצת בארץ כדי לצבור ביקורות אוהדות בקהילה.

ה'- מחיר כללי - יעלה הרבה. כמה, זה כבר תלוי בכם. נשמע שאתם בכיוון של טיול תרמילאים עם תחבורה ציבורית ואכסניות, כך שהמחירים שאני ושאר חברי הפורום מכירים כנראה פחות רלבנטיים לכם. הבשורות הטובות הן שהיום אפשר למצוא הכל באינטרנט בפורומים באנגלית Wink הייתי שואלת לגבי עלויות של טיול בסגנון הזה בפורום אלסקה של טריפ אדוויזר. 

ו' - מידע נוסף והמלצות - אני מקווה שעופר גלמונד (עופר אלסקה) יכנס לפה בקרוב ויתרום מניסיונו.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון