מעבורת קונסטנץ-מירסברג. האם ניתן עם הרכב?
-
מצאתי את לוח הזמנים ואת המחירים אבל לא מצליחה להבין אם ניתן לעבור עם הרכב, מתי ומה העלות לרכב.
בספר "המשפחה המטיילת" יש התייחסות לכך.
לא מוצאת גם את המעבורת למיינאו ומחירים, שגם לזה יש התייחסות בספר. מישהו מכיר? יכול להפנות אותי?
-
מעבורת קונסטנץ-מירסברג. האם ניתן עם הרכב?כמובן. המעבורת מיועדת לרכבים
-
מעבורת קונסטנץ-מירסברג. האם ניתן עם הרכב?במעבורת קונסטנץ-מארסבורג ניתן לעלות עם רכב. אחרי שעולים עם הרכב ויוצאים ממנו (או לא) יש כרטיסן שמסתובב על הספינה וגובה את התשלום. משום מה זכור לי שאמורה להיות גם התייחסות לרכב בתשלום, אבל בדף ששלחת אין, אז אולי שינו נהלים? אולי מי שהיה שם לאחרונה יודע.
מה הבעיה עם ה"מתי"? את בעצמך שלחת לוח זמנים מדויק, לכל צורך מעשי, בשעות הפעילות הרגילות מ-8 בבוקר עד 8 בערב בקיץ המעבורת יוצאת כל רבע שעה בשעות הנקובות. מחוץ לשעות אלה רואים שהשכיחות יורדת עד כדי כל שעה.
למיטב זכרוני, המעבורת למינאו היא רק להולכי רגל ולא למכוניות, והיא יוצאת ממארסבורג. לדעתי זה לא נוח למי שמטייל ממילא עם רכב ורוצה להגיע לעוד מקומות. אם אתם במארסבורג, עדיף לקחת ממארסבורג את המעבורת לקונסטנץ, ומשם הדרך קצרצרה ברכב למיינאו.
-
מעבורת קונסטנץ-מירסברג. האם ניתן עם הרכב?בהחלט. גם לא יקר
הינו במירסברג. הגענו למעבורת. עמדנו קצת בצד להבין מחירים
עולים למעבורת. יש כוון שמפנה למקום.
מצטופפים רכבים בכמה טורים.
עובר מישהו ומשלמים לו.
בקרוואן זה לפי אורך הרכב, מספר הילדים והגילאים שלהם.
אח"כ מתחילים לשוט.
אפשר לצאת מהאוטו ולהסתובב.
יש מרפסות תצפית
חוויה לילדים
מגיעים לצד השני. יורדים ונוסעים
-
מעבורת קונסטנץ-מירסברג. האם ניתן עם הרכב?תודה רבה לכל העונים. עזרתם לי מאד.
השאלה "מתי" נבעה מהכרות עם לוחות זמנים של מעבורות במקומות אחרים, "מעורבות", חלקן ללא רכבים חלקן עם רכבים.
-
שאלת המשך...הואיל ואני רוצה להקדיש זמן מה למירסברג, ולמיינאו אני רוצה להגיע אחה"צ
חשבתי לבקר במירסברג (לוותר על קונסטנץ ורייכנאו) לקחת את המעבורת (ללא הרכב) למיינאו ולחזור למירסברג גם במעבורת. תובנות? יתרונות? חסרונות? האם עדיף בכ"ז להגיע מוקדם למיינאו ואח"כ מירסברג?
-
שאלת המשך...לא מנסיון אישי, ואין לי מושג מה גילאי הילדים. אבל אני חושב שמעבורת מכוניות דווקא יכולה להיות חוויה מעניינת. על תקן אטרקציה, ולאו דווקא על תקן כלי תחבורה.
-
שאלת המשך...האם זה מה שאת מעוניינת לעשות?
אם את מחנה את המכונית בקונסנץ-נוסעת למרסברג- במעבורת ללא מכונית
משם למינאו-במעבורת ללא מכונית
חזרה למרסברג- במעבורת ללא מכונית
חזרה לקונסנץ במעבורת ללא מכונית.
מסורבל
הצעה חלופית-חניה בקונסנץ-מעבורת למרסברג ללא מכונית
טיול בה
חזרה לקונסנץ במעבורת ללא מכונית
ומשם לאי הפרחים כבר במכונית אל החניון שלהם---ובסיום הפעילות אל הלינה שלכם.
-
שאלת המשך...לא כתבת מה ההרכב שלכם, איפה אתם לנים, מה התכנון לפני ואחרי. אם אתם, למשל, לנים במארסבורג ולא רוצים להזיז את הרכב שלכם מהחניה של הבית אז אולי אפשר להבין בדוחק למה אתם מתכננים להיות חסרי רכב במיינאו, ולמה זה נוח לכם. בכל מצב אחר לא ברור מה היתרון שאתם רואים בהשארת הרכב במארסבורג, שם ד.א. מן הסתם תשלמו כסף טוב על חניה.
-
שאלת המשך...חחח... לא...
חשבתי להגיע למירסברג עם הרכב, לצאת למיינאו (ולחזור) עם מעבורת. (הבנתי שצריך אישור של חברת ההשכרה להעביר רכב במעבורת ושהביטוח לא תופס על מעבורת)
אני משערת שגם בזה יש סרבול מה. אם אני מקבלת את האישור על הרכב, אפשר פשוט להגיע למירסברג ולטייל בה ולעבור עם הרכב את המעבורת ולהגיע למיינאו עם הרכב ומשם להמשיך הלאה.
תודה בכל מקרה על הסדר שעשית לי.
-
שאלת המשך...אנחנו לנים ברוטנבך או בטנגן והמעבורת היא בעיקר לצורך חיסכון בזמן וחיסכון ב"זמן שהיה באוטו" (אם יש בעיה טכנית/מנהלתית להעביר את הרכב במעבורת). פחות כאטרקציה בפני עצמה. כך או כך, אם ניתן להעביר את הרכב במעבורת, זה אכן הפתרון המוצלח יותר.
תודה רבה.
-
שאלת המשך...תודה...בשבילינו האטרקציה במעבורת היא בעיקר חיסכון ב"זמן אוטו"...

-
שאלת המשך...לגבי ביטוח
להבנתי הביטוח אכן לא מכסה מקרה של נזק במעבורת.
אבל הנזק העיקרי שאני רואה במעבורת הוא טביעה. במקרה כזה אני יותר מוטרד מהחיים של הילדים מאשר מכמה עשרות אלפי שקלים של הרכב.
וחוץ מזה צריך להיות ביטוח לחברת המעבורת.
-
שאלת המשך...על אחת כמה וכמה אם לנים בtengen
נסיעה עם המכונית למרסברג
חניה
מעבר עם המעבורת והמכונית לקונסנץ
נסיעה אל אי הפרחים
חניה
נסיעה ישר ללינה.
לחזור למרסברג מיותר לגמרי.
-
האם ניתן לטייל בקונסטנץ ואז לנסוע ברכב למיירסברג ?בלי מעבורת פשוט בכביש ? או לחלופין להשאיר רכב בחניון של עולם המים ולשוט בלי קכב במעבורת לטייל במיירסברג ולחזור. האם המעבורת מורידה ממש קרוב למרכב העיר מיירסברג ? תודה
-
היי היכן נמצאות העיירות שציינתאנו צריכים לנסוע לאחר פעילות בלגו לנד בערב לכיוון אי הפרחים מכיוון שאנו נצא בערך בשעה שש ואנו לא מעוניינים לעשות נסיעה של שעתיים וחצי בגלל הילדים הקטנים אלה לעשות מחצית הדרך האם העיירות האלה הם רלוונטיות עבורנו והיכן מחפשים מקומות לינה כי בוקיניג הם לא מופיעות
תודה
-
האם ניתן לטייל בקונסטנץ ואז לנסוע ברכב למיירסברג ?האם ניתן לנסוע ברכב למרסברג מקונסנץ? ברמה העקרונית כן-דרך סובו ציון והקיפוה- מסביב לאגם קונסנץ מצידו הצפוני. בזבוז זמן מוחלט.
האם ניתן להשאיר את הרכב בקונסנץ--(ליד עולם הים, אם תמצאו שם חניה ,או בכניסה לעיר)
לעלות על המעבורת בלי רכב
לרדת במרסברג בנמל
ולטייל בה-
ואז לחזור את המכונית שהתגעגעה באותו אופן? כן. יעיל.
-
האם ניתן לטייל בקונסטנץ ואז לנסוע ברכב למיירסברג ?מסכימה עם אנשים טובים.
אולי כדאי פעם אחת ולתמיד,לבדוק בצורה רצינית מול חברת השכרה ומול חברת הספנות לגבי הביטוחים..
אני מתארת לעצמי שכל עשרות ואלפי המקומיים והתיירים שעולים על מעבורת יום יומית לא רק לפאן ולחוויה. מבוטחים.
לא התעניינתי על ביטוחי מעבורת,אולי זה רעיון לא רע בכלל..
למשל למעברות הרוסית שניזוקה לא היה כלל ביטוח..ושם לא דובר על מכוניות...
אנחנו מרצדס ויטו ,אחרי אוטו גלידה..גם קנינו גלידה תוך כדי ..ממנו

-
האם ניתן לטייל בקונסטנץ ואז לנסוע ברכב למיירסברג ?לנו,המעבורת קיצרה גם דרך הגעה לפנסיון, עיירה אחרי מיירסברג.
-
האם ניתן לטייל בקונסטנץ ואז לנסוע ברכב למיירסברג ?לגבי השארת הרכב בעיר קונסטנץ והפלגה רגלית הלוך וחזור למארסבורג - אני לא מכירה ספינה או מעבורת שיוצאת ממרכז העיר קונסטנץ לכיוון מארסבורג. אשמח ללמוד אם היא קיימת.
בהנחה שהיא איננה קיימת - זה יכול להיות ישים רק אם אתם מחנים את הרכב ליד המעבורת שיוצאת מקונסטנץ, ולא בעולם המים או בעיר עצמה. המרחק מהעיר (קונסטנץ) למעבורת הוא לא להליכה ברגל.
בכניסה למעבורת מקונסטנץ יש מגרש חניה ענקי שבו עומדות המכוניות שמחכות למעבורת, ולפעמים, בשעות העומס, הוא מלא בטורי מכוניות מחכות. אם אפשר גם סתם כך לחנות שם אז הפתרון יכול להיות ישים. ההגיון שלי אומר שניתן, אבל אני לא יכולה לחתום על זה.