קונקשין קצר מדי?
-
אני רוצה להזמין כרטיס טיסה מפגסוס איירליינס מתל אביב לאוסלו עם עצירה של 50 דקות באיסטנבול (מ9 בבוקר עד 9:50).
זה זמן קצר בשביל קונקשין?
-
קונקשין קצר מדי?קצר בשביל מה ?
קצר בשביל לטייל באיסטנבול ? כנראה שכן.
קצר כדי להגיע לטיסה מאיסטנבול לאוסלו ? כנראה שלא , אחרת חברת התעופה לא הייתה מוכרת לך את כרטיס הטיסה המדובר.
-
קונקשין קצר מדי?לדעתי קצר מאוד, בכל זאת גם צריך לקחת בחשבון עיכובים ושאר ירקות למרות שמדובר באותה חברה .
-
קונקשין קצר מדי?הקונקשן יחסית קצר.
גם אנחנו היינו עם קונקשן בפריז של 50 ד"ק.
זה בהחלט אפשרי.
1. חשוב לדעת שברגע שחברת התעופה אישרה לך את טיסת ההמשך, האחריות עלייה שתגיע ליעד.
2. רצוי לידע את אנשי הצוות שאתם ממשיכים עם טיסת המשך של 50 ד"ק
במקרה שלנו קיבלנו מעולה מאירפרנס , לעיתים החברות מלוות נוסעים.
3. מומלץ לשבת במושבים הקדמיים שיקח כמה שפחות זמן לצאת מהמטוס.
-
קונקשין קצר מדי?טסתי עם פגסוס לפני חודש לקופנהגן קונקשן של שעה אפילו היה לי זמן לשתות כוס קפה באיסטמבול השדה משרת בעיקר את פגסוס והם מתמחים בקונקשן הכל מסודר וערוך ואפילו אם טיסה מתאחרת הם יודעים לתת "גז" ולנחות בזמן מה שחשוב זה לעשות צק אין עד 48 שעות לפני הטיסה (אפשר גם לבחור מושבים ללא עלות בצק אין) להדפיס ולבא עם הנייר (ואז לא צריך לחכות) אם אין אפשרות להדפיס אז לבצע צק אין ולשגת לדלפקים לקבל את הכרטיס. הם מקפידים על משקל מטען היד שוקלים ומסמנים.
לגבי ארוחות הם מוכרים ארוחות טעימות במחיר מצחיק בטיסה וקצת יותר זול בצק אין במחשב
המטוסים חדשים השירות מצויין והמושבים ממש בסדר
-
קונקשין קצר מדי?עם מזודות נילוות או בלי ?
חייב מזוודה מותרת להעלאה לתא הנוסעים
הזמן קצר תלמד את המסלול הקצר מנקודת נחיתה לדלפק ההמראה .
אין זמן מיותר לטעויות
מי מכר לך את הכרטיס ? סוכנות נסיעות באחריותם .
חובה לעשות צק אין מראש
-
קונקשין קצר מדי?הסתכלתי באתר של איסתא פגסוס אין זמן עצירה כזה
-
קונקשין קצר מדי?פגסוס עובדים על קונקשנים, כאסטרטגיה עסקית.
90% מהנוסעים שלהם (לפי פרסומי החברה, אולי יותר) נוחתים באיסטנבול לקונקשן, ובכלל לא יוצאים מהשדה.
אם הם מכרו לך קונקשן עם 50 דקות מרווח, אז הם יכולים להתנהל עם זה.
טסתי איתם, וכמו שאמרו קודם, השדה שהם נוחתים בו הוא בשימושם הכמעט בלעדי, וביציאה מהמטוס באיסטנבול הם בודקים שתגיע לתור שמביא אותך לטיסות יוצאות
-
קונקשין קצר מדי?שלום
גם אני נוסע עם המשפחה לברצלונה עם חברת TURKISH AIRLINE והקונקשין הוא 50 דקות
הוסבר לי שזה מספיק כי נמל התעופה קטן
וגם אם אפשר הסבר האם צריך בדיקה ביטחונית והחתמת דרכון והוצאת כרטיס עליה למטוס
אם אפשר אני רוצה עזרתכם
-
קונקשין קצר מדי?תפוחים ותפוזים.
באיסטנבול שני שדות תעופה גדולים: אטאטורק (IST) וסביהה (SAW).
IST הוא שדה עמוס מאוד, מיושן ולא מפנק במיוחד (למעט עבור בעלי גישה לטרקלין הדגל של בעלת הבית טורקיש). SAW הוא שדה קטן הרבה יותר, גם הוא מיושן למדי ולא מפנק, והוא נשלט בעיקר ע״י פגסוס אם כי גם לטורקיש יש בו נוכחות בריאה.
טורקיש טסה מת״א לשני השדות, אבל רובן המוחלט של הטיסות הן ל-IST משום שהוא מהווה את הגשר למרבית היעדים בעולם לעומת SAW שמשרת בעיקר טיסות לאירופה.
זמן הקונקשיין המינימלי נקבע ע״י השדות ולא ע״י חברות התעופה. לחברות התעופה אסור למכור כרטיס שלא כולל את זמני הקונקשיין המינימליים. למעשה, מהלך כזה לא אמור להיות אפשרי בכלל ע״פ הגבלות מערכת הכרטוס.
לכן, אם נמכר כרטיס עם זמן קונקשיין של 50 דקות הרי שזה פרק זמן מספיק והותר להחלפת הטיסות הרלוונטיות בשדה הרלוונטי. ובכל מקרה, כשהטיסות הן תחת אותו הכרטיס (ובמקרים מסוימים מאוד גם כשלא) חברת התעופה שגרמה לנוסע לפספס טיסת המשך מחוייבת להביא אותו בהקדם ליעד הסופי של הכרטיס (ולפעמים לשלם פיצוי).