מידע על זל אם סי
-
שלום,
אנחנו מתכננים טיול משפחות (3 משפחות) לאוסטריה בקיץ לאיזור טירול וזלצבורג.
בין השאר נישן בזל-אם-סי. שמענו השבוע ממישהו שחזר שזל-אם-סי הייתה לדעתו מגעילה ומלאה בערבים והאווירה לא הייתה נעימה וכן האגם.
האם מישהו יכול לספר מהחוויות שלו במקום?
תודה.
-
מידע על זל אם סימה שאמרו לך נכון.
מאוד לא נעים להסתובב.
יש מספיק מקומות ללון בהם.לא חייבים דוקא שם.
-
מידע על זל אם סילא מומלץ לישון שם.
-
מידע על זל אם סיאכן מלאה בתושבי האמירויות. הרבה רעלות.
ממש לא מומלץ לישון שם. לעומת זאת, בבריכה (שכלולה בכרטיס), מאוד נהננו.
לאגם לא הגענו מכיוון שמזג האויר לא התאים. פארק חבלים סמוך גם היה פנטסטי.
מיועד יותר לנוער ולמתקדמים אמיצים.
-
מידע על זל אם סיהמקום ידוע כמקום של בני דודנו, כמו שפלכאו מלאה בישראלים.
תחליפו מקום לינה. -
מידע על זל אם סיבעיירות הקטנות סביב זל אם סי המחירים הרבה יותר נמוכים מאשר בזל אם סי
-
מידע על זל אם סיאני מקווה שאני לא אשמע טרחנית מדי, אבל רק רציתי לתקן ששם העיירה הוא לא זל-אמ-סי, אלא צל-אמ-זה. ה-Z הוא צ, וה-see נקרא "זה". כל האגמים והעיירות עם הסיומת see נקראות "זה". see היה "רגע של גרמנית" וסליחה על הניג'וס.
-
מידע על זל אם סיתודה לכולם על המידע.
האם למישהו יש המלצה על מקום לינה באזור (בעיירה אחרת) שמתאים לכמה משפחות (בית חווה או וילה גדולה).
תודה.
-
מידע על זל אם סי -
אני שואל בתמימות ומתוך סקרנותבמה מתבטא העובדה ש-'בני דודנו' גרים בצל-אמ-סי?...
האם הם משמיעים מוסיקה ערבית לבנטינית ברחוב ממכשירי רדיו-טייפ ישנים? האם הם נכנסים על בגדיהם הפרימיטיווים לרחוץ באגם?
האם הם צועקים בקולי קולות בשפה הדוחה שלהם ברחובות האוסטריים השקטים? האם הם מטנפים את הרחובות בלכלוך ומשאירים בגנים ובפארקים שאריות מזון פחממתיות כמו בקלאוות, חומוס אסלי וכנפה?
האם הם צועקים 'איטבח אל יהוד' כל פעם שמשפחה ישראלית מתקרבת אליהם?
והכי חשוב? האם נופש עם ערבושים מסביב זה יותר גרוע מנופש עם כושונים או יהודונים?
-
לנתי שבוע בצל אמ סיהגענו כל ערב אחרי יום עם נסיעות ארוכות כל מה שעניין אותנו זה ארוחה, מקלחת, קצת טלווזיה ולישון. ערב אחד יצאנו להסתובב במרכז העיירה (במקרה היה שם איזה פסטיבל עם דוכני אוכל) רק אז שמנו לב שיש אחוז גבוה של מוסלמים. לרגע לא חשנו מאויימים. בתחום המלון דירות בטח שלא....מעבר לזה זה לא היה יעד הטיול אלא נקודת לינה ל 6 לילות. בוודאי הייתי חוזרת
-
לנתי שבוע בצל אמ סיGillp2 לדעתי אתה מפרש בצורה לא נכונה. האם תלך ללון בשכונה מוסלמית בפריז,לונדון. וכו... זו הכוונה של מי שמרגיש פחות נעים. אם יש אופציות נוספות
תחושות של אנשים לא חייבות להיות מגובות במעשים כאלו או אחרים.
וכן....זה ממש לא נשמע טוב
-
לנתי שבוע בצל אמ סייש הבדל. לא הייתי משתכן בשכונות מהגרים (רובם לא חוקיים) בפריז, לונדון, ניו יורק אותן אביב, וגם לא בשכונות מרובות הומלסים בסן פרנסיסקו, בולטימור או ברלין. מוסלמים, שחורים, נוצרים, לבנים... תיירים עשירים זה קצת אחרת (אם כי לשמוע רק ערבית או רק עברית בעיר אירופאית לא מלהיב אותי כך או כך,צו לכן נמנע מבתי המלון ומקומות לינה שמרבית הממליצים שלהם הם מהמזרח התיכון באשר הוא)
אבל הערה חשובה באמת - הנושא כל כך נטחן בפורום. חיפוש פשוט יחזיר עשרות אם לא מאות דיונים בעניין, נראה לי הנושא מוצא ודי בלהשיב לשואל התורן שיחפש דיונים ישנים בעניין לשיקוליו שלו.