טיול לגילאי 27
-
אנחנו כמה בנות שמתכננות לנסוע בחודש ספטמבר (בראש השנה), אך כל היעדים זה גילאים 22. יש למישהו רעיון למקום מדליק, עם חוף ים, מסיבות מטורפות וכמובן קצת לראות אתרים, אבל לגילאי 27.
בדקנו על מגלוף (פאלמה דה מיורקה), זקינטוס ביוון, איביזה (שיקרה מאוד)- כולם לילדים בגילאים 20-22.
רצינו למיקונוס אבל המסיבות שם נגמרות ב2.9 ואנחנו רוצות לטוס ב10.9.
תודה

-
טיול לגילאי 27חופשת בטן גב קלאסית על החוף עם מסיבות - באופן כללי יהיה בעייתי באירופה באמצע ספטמבר (מבחינת מזג אוויר).
מנסיוני, ביוון ומלטה תחילת ספטמבר זה סוף עונת התיירות ביעדי הבטן גב.
זה אומר שהמקומות עדיין פתוחים אך אין כבר מאסות של תיירים ולא תמצאו כמעט מסיבות והפקות מיוחדות.
(אני מניח שזאת גם הסיבה שבמיקונוס המסיבות נגמרות בתחילת ספטמבר כפי שציינתן, כי זה פשוט סוף עונת הקיץ במקומות האלו).
-
טיול לגילאי 27אני גם בגילכן , וממה שקראתי מגלוף היא כמו איי נאפה , רק במקום ישראלים בני 18-22 היא לצעירים בריטים בעיקר גילאי 16-22. אם כבר , ונכון שפסלתן את איביזה אבל לדעתי אתן קצת טועות לגבי איביזה. נכון יש שם גם צעירים בגילאי 18-22 אבל יש בהחלט גם בני 22 ומעלה והייתי אומר שהגיל הממוצע שם נושק יותר לכיוון ה-25 אם כבר. אמצע ספטמבר באיביזה זה אומר סוף עונה ואתן יודעות מה זה אומר ? מחירים זולים יותר.
אמצע ספטמבר זה חודש בעייתי למצוא בוא חוף ים במזג אוויר טוב אלא אם כן זה אי בים התיכון או אולי ערים ששוכנות על הים התיכון כמו ברצלונה.
בכל מקרה רעיון אלטרנטיבי לטיול אפשרי הוא פסטיבל Lollapalooza בברלין ב-12 וב-13 לספטמבר.אין חוף ים אבל ברלין היא עיר נחמדה שיש בה גם מה לראות ולתייר , וחוץ מזה ברלין היא בירת הפאבים ומועדוני הטכנו של העולם ככה שלצאת לאן לא יהיה חסר. כמו כן ברלין היא זולה יחסית למערב אירופה.
פרטים נוספים פה : www.lollapaloozade.com
-
טיול לגילאי 27רציתי לשאול אותו הדבר אבל לגילאי 49

-
טיול לגילאי 27תודה על עזרתך. אני אבדוק את איביזה שוב.
לגבי ברלין - אני נוסעת עוד שבועיים אז ככה שזה לא רלוונטי.