השכרת GPS לחו"ל
-
שלום לכולם,
אני נוסע לרומניה לשבוע וזקוק למכשיר ניווט. יש חברות שמשכירות רק GPS בסכום של 200 ש"ח + ויש מכשיר שנקרא travel mate שזה גם טאבלט לגלישה 8" וגם מכשיר ניווט שהם משכירים אותו ב-385 ש"ח כולל ביטוח.
מישהו ניסה את המכשיר?
האם כדאי להשקיע?
תודה
-
השכרת GPS לחו"לזה לא השקעה זה כלי עזר שיחסוך לך המון התברברויות כדאי- לשיקולך פעם טיילנו עם מפות
-
השכרת GPS לחו"לברור שאני שוכר מכשיר. גם עשיתי זאת עד היום. ההתלבטות היא בין ה-GPS הרגיל לבין הטאבלט.
-
השכרת GPS לחו"לנראה לי שאפשר במחיר הזה לקנות טאבלט 8 ולהוריד תוכנת ניווט כמו sygic שניתן לנווט איתה אוף ליין. למיטב זיכרוני שבוע ראשון חינם ואחר כך זה בעלות חד פעמית לא גבוהה. יש מבצעים כמה פעמים בשנה שניתן לרכוש בעלות של מאה שקל את התוכנה.
-
השכרת GPS לחו"לשווה לבדוק אם השכרת המפות של אייגו בחברה ב-99 ש"ח מתייחסת רק לתוספת מפות על מכשיר קיים (כלומר צריך להשקיע כסף בקניית מכשיר), או שזו העלות היחידה (כלומר נותנים לך את התוכנה עם רשיון ל-30 יום).
-
השכרת GPS לחו"למדוע להשכיר ולא להתבסס על סמארטפון אישי עם תוכנה יעודית?
השקעה חד פעמית ולדעתי יותר זולה.
-
השכרת GPS לחו"למה אתה ממליץ?
-
השכרת GPS לחו"להכל שאלה של עלות ומספר הפעמים בה תשתמש בתוכנה.
תשובתי התייחסה לשאלה בעניין שכירות. אם מדובר על קניה - זה שיקול אחר.
-
השכרת GPS לחו"ל -
השכרת GPS לחו"לברוב המקומות יש WAZE.
גם אם לא בצורה מושלמת...
כדאי להכנס לאתר של וויז ולבדוק.
אנו השתמשנו בWAZE באיטליה והיה מצויין !!!
תדאג לחבילת גלישה ו... זהו !
-
השכרת GPS לחו"לואתה תגיע לחלץ אותו מפיזדלוך, בדיוק כשאין קליטה מושלמת, או בכלל והוא מוקף בעדת צוענים זועמים שבדיוק הוא נכנס לחצר "הפרטית" שלהם?
כמובן שאפשר להסתדר עם מפות וכו', אבל WAZE או כל תוכנת אונליין אחרת אינה משהו שאפשר לסמוך עליו במאה אחוז, בוודאי לא במדינות הרריות בהן הכיסוי אינו רציף.
-
השכרת GPS לחו"להייתי ממליץ על SYGIG
התוכנה מלווה אותי הרבה בשנים האחרונות מומלצת מאוד
מחיר יחסית לא יקר.
יש הרבה נבצעים לרכישה ועובדת OFFLINE .