חודש לבד בארה"ב
-
אהלן כולם,
אשמח לקבל עזרה בתכנון מסלול של כחודש בארה"ב, ובהערכה כללית לכמה כסף אזדקק. (אם אראה שהכסף לא מהווה בעיה יכול להיות שאפילו אמשיך מעבר לחודש)
זאת הפעם הראשונה שאבקר בארה"ב.
אני בן 21, נוסע לבד, מעדיף להוציא כמה שפחות על דברים לא הכרחיים כדי לראות כמה שיותר. כמובן שלא אשכיר רכב או אלון במלונות..
הטיסה היא בתחילת יוני לשדה התעופה ניו ארק, וכרגע אין לי שום תכנון.
אני יודע שהתקופה היא יחסית קצרה, אבל אשמח לפחות לאיזה כיוון כללי מאיפה להתחיל ובאיזה מדינות כדאי להתמקד.
מבחינת אופי הטיול הראש הוא פתוח לגמרי, אני לא שולל שום דבר ובאמת הכל בא בחשבון.
תודה לעוזרים

-
חודש לבד בארה"ב -
חודש לבד בארה"בהשאלה היא מה אתה יותר מחפש, חוויה אורבנית או טיול בטבע?
מבחינת התנהלות כספית, הרבה אנשים מתקצבים על סמך 100$ ליום. זה אולי נשמע הרבה, אבל זה בכלל לא (נסיעות, אוכל, לינה וכו'). אם אתה מעוניין להגיע מהחוף המזרחי למערבי תזמין טיסות כבר עכשיו, אל תחכה עם זה.
טיפ - כדי לחסוך עלויות על אוכל בלי לאכול ג'אנק פוד מטוגן, תקנה בייגלים בסופר עם גבינות / בשר (או שניהם, תלוי בך) ותוכל להסתדר על אוכל ליום ב10-15 דולר בערך.
-
חודש לבד בארה"ב -
חודש לבד בארה"באני חושב שיותר חוויה אורבנית, אבל לא הייתי מתנגד לטעימה קטנה של טבע.
couchsurfing נשמע מעניין באמת..אבדוק על זה
reuben13, אנסה לשאוב משם רעיונות, תודה

אם כבר מדברים, בהנחה שרוב הטיול יהיה באמת אורבני, האם יש טעם להשקיע בביגוד מטיילים "חכם"? הכוונה לנעליים מיוחדות, מכנסי מטיילים וכו'..המחשבה היא שהדברים האלה ישמשו אותי גם לטיולים עתידיים שונים.
או פשוט לקחת את הבגדים הרגילים מהבית וזוג נעליים נוחות יחסית ובעתיד לחפש את הדברים האלה?
-
חודש לבד בארה"בהנושא כבר ירד שני עמודים אז אני שואל שוב..מישהו?
-
חודש לבד בארה"באם אתה לא מתכנן על הליכות בשטח, אין טעם לרכוש ציוד לטעמי. סע עם מה שיש לך.