טיול באפריקה
-
היי

אני וחבר שלי מעוניינים לטוס באוגוסט לטיול של כשלושה שבועות באפריקה והיינו שמחים לקבל ייעוץ והמלצות..
1. האם 3 שבועות זה מספיק זמן? יותר מדיי זמן?
2. כמה בערך יעלה לנו כל התענוג הזה?
3. הכיוון שלנו הוא טיול ספארי של כמה ימים, טרק (קלימנג'ארו או הר קניה או משהו כזה, תנו המלצותתתת..) וקינוח בסוף בחופי זנזיבר.
4. המלצות למלונות, אטרקציות וכו'.
5. כל מידע אחר שרלוונטי לנו

תודה לכולםםםםםם!!!!
-
טיול באפריקהכמו שבאיטליה, בהודו או בצ'ילה אפשר לטייל שבוע או חצי שנה, כך גם באפריקה. אין ארוך מדי או קצר מדי, למרות שבסוף תמיד רוצים עוד.
אבל לפי התכנית שלכם, שלושה שבועות זה די הבסיס - ספארי (5-7 ימים), טרק (4 ימים להר קניה או 7-8 ימים לקילימנג'רו), והשאר לזנזיבר.
לאן לטפס? לקילימנג'רו יש יותר 'כבוד'. הוא ההר הכי גבוה ומפורסם. מצד שני, הנופים והחוויה של לטפס על הר קניה לא נופלים מזו של הקילימנג'רו (כך אומרים... אני טיפסתי רק על הר קניה).
להר קניה יש גם את היתרונות שלו - הוא יותר קצר, הרבה יותר זול (בסה"כ, וגם בעלות ליום טיול), ונוח לטיול.
-
טיול באפריקהתודה רבה
יש לי עוד כמה שאלות..
אז אם הכיוון הוא טיול ספארי ואז הר קניה ובסוף זנזיבר..
מה מבחינת טיסות וכו׳? לאן אני טסה, ואיך באפריקה אני מתניידת? איך מגיעה לזנזיבר?..
כמה עולה לטייל בהר קניה? ובכללי קצת מידע על ההוצאות שם, על ההתניידות והלינה?
וחיסונים?
תודה רבה!!! -
טיול באפריקהאם התכנית היא ספארי בקניה + הר קניה, מומלץ לנחות בניירובי.
לזנזיבר אפשר לטוס מניירובי או לקחת מעבורת (אבל קודם צריך נסיעה ארוכה עד לחופים).
מבחינת עלויות, לינה וכד' - גם בספארי, וגם בטיפוס להר קניה, אתם משלמים על "חבילה" שכוללת הכל - כניסה לשמורה, רכב (בספארי), הדרכה, כלכלה, לינה...
עלות להר קניה - כ 100 דולר לאדם ליוםעלות לספארי - 120-140 דולר ליום, בתנאי קמפינג.
עיקר העלויות נובעות מעלות הכניסה לשמורות.
לגבי חיסונים - מומלץ להתחיל כחודש וחצי לפני הטיסה.