ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Easy bus בלונדון - שאלה

פורום אירופה
    4
    4
    2746
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yosyos2013
      Yosyos2013 נערך לאחרונה על ידי

אני נוחת בלוטות בשעות הבוקר וצריך להגיע לראסל סקור ראיתי את האופציה של easy bus שהמחירים זולים משמעותית מרכבת, חסכון של יותר מ100 שקלים לזוג מספר שאלות: כמה זמן לוקח לרכבת להגיע למרכז וכמה, זמו לאוטובוס?

אם מזמינים מראש באתר, איך יודעים לאיזו שעה להזמין, כי אחרי הנחיתה לוקח זמן עד שמסתיים כל התהליך, ואם הטיסה מתעכבת?

שאלה אחרונה באיזו תחנה לרדת? כדי להגיע לראסל סקוור, האם עדיף לרדת בויקטוריה ושם לקנות כבר טראבל קארד? אם כן איך מגיעים מויקטוריה לראסל סקוור?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רבקה.ק.
        רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

Easy bus בלונדון - שאלה

א. בשעות הבוקר צפויים פקקים בכבישים המובילים ללונדון. ברכבת אין פקקים.

ב. נדמה לי שהרכבת מגיעה לתחנת סנט פנקראס, שזה במרחק הליכה מראסל סקוור - טעון בדיקה. אם אכן אני צודקת, אז זה שווה את מאת השקלים.

את הכרטיס לאיזי באס מזמינים לשעה משוערת - נניח שעה אחרי שעת הנחיתה. היה ופיספסת את האוטובוס, תוכל עלות על האוטובוס הבא על בסיס מקום פנוי.

רבקה

• Simon27
          Simon27 נערך לאחרונה על ידי

Easy bus בלונדון - שאלה

הנסיעה ברכבת היא בערך 50 דקות עד לתחנת קינגס קרוס סנט פנקראס, באיזי באס זה אכן יכול לקחת יותר זמן בגלל התנועה, אם אתה מזמין נסיעה באוטובוס 3 חודשים מראש אז המחיר יהיה זול משמעותית , נדמה לי ש £2 או  4£ וככל שמועד הנסיעה קרב המחיר מאמיר ועולה ויכול להגיע גם למחיר נסיעה ברכבת 15£. שים לב שלאיזי באס יש שתי יעדים סופיים בלונדון כלומר שני קוי נסיעה, האחד, תחנת ויקטוריה עם 4 עצירות לפניה ויעד שני הוא תחנת ליברפול סטריט שאליה הוא מגיע ישירות ללא עצירות בתחנות ביניים, מבחינת מרחק לראסל סקוור זה אותו מרחק בערך, אבל אם תיסע בקו שמגיע לויקטוריה אז אתה יכול לקצר נסיעה ולרדת בבייקר סטריט ומשם לעלות על התחתית ולקנות שם כרטיס אוייסטר לתחתית.

אם אתה רוצה לקנות את הטרוולקארד שמקנה הטבת כניסה לאתרים בלונדון אז עדיף להמשיך עד ויקטוריה או לנסוע לליברפול סטריט.

מפת קוי הנסיעה של איזי באס

• טל גלינה10
            טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

Easy bus בלונדון - שאלה

היי,

למרות המחיר המפתה אני קיבלתי רגליים קרות מהמיניבוס של איזי אחרי שקראתי ביקורות עליהם בטריפאדווייזר.

טל

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון