ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניית סים קנדי ואמריקאי

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    4770
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noga_3476777
      Noga_3476777 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו טסים בקיץ לרוקיז הקנדי וממשיכים לילוסטון. רצינו לקנות סים קנדי ואמריקאי בכדי שנוכל להשתמש באינטרנט בוייז. אנחנו נוחתים בונקובר. האם מישהו מכיר מקום בונקובר לקניית סים קנדי ואם אפשר גם אמריקאי? ובמידה ולא יתאפשר לנו לקנות סים אמריקאי בונקובר, האם יש באיזור הדרך לילוסטון מקום לקניית סים אמריקאי?
      תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shemer_t
        shemer_t נערך לאחרונה על ידי

קניית סים קנדי ואמריקאי

אפשר גם להזמין סים ארצה, הנה H2O,  הנה AT&T, מן הסתם אפשר למצוא גם TMOUS ומפעילים אחרים.

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

קניית סים קנדי ואמריקאי

לא תוכלו לקנות סים אמריקאי בונקובר. אפשר להזמין לארץ או לקנות בארץ. קחו בחשבון שבפארקים לאומיים אמריקאים אין קליטה סלולרית (לדעתי זה בכוונה).

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

קניית סים קנדי ואמריקאי

שרשורים על טלפוניה בארה"ב:

1

2

בקנדה ידוע לי שיש חברה בשם SIMILICIUS שיכולה לשלוח את הסים למלון בו תשהו

• reuben13

ודרך אגב

לפני כמה דקות רכשתי באמזון מיקרו-סים של H2O (יש לי סים רגיל, לא רוצה לחתוך אותו בחשש שהחיתוך לא יהיה מדויק) עם משלוח לבית קרובי בארה"ב ב-0.01 דולר. כולל המשלוח. כן, סנט אחד של דולר.

רציתי להזמין עוד כמה, אבל עבור השני והלאה כבר דורשים כמה דולרים טובים.

עם הגעתי לשם אפעיל אותו טלפונית עם שירות הלקוחות של החברה.

כ"כ, אני בודק כעת גם את החברה הוירטואלית AIRVOICE, שגם מסתמכת על הרשת של AT&T בארה"ב ויש להם תוכניות טובות וזולות יחסית לחברות אחרות. חשוב לציין ש-AIRVOICE - לפי מה שענו לי באי-מייל, לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים אבל יש אתרים היכן לרכוש את התוכניות של החברה.

משיהיה לי עידכון, אדווח לגולשי הפורום. גם מהם רכשתי מיקרו-סים אבל הפעם בדולר אחד.

• donobo18
                donobo18 נערך לאחרונה על ידי

ודרך אגב

שאלה קצת אידיוטית : קניתי כעת סים של h2o ,דרך אי ביי , מה ההליך שאני צריך לבצע אחרי שאני מגיע לארה"ב , אם אני מטעין אותו , האם אנו יודעים את העלות לשיחות לארץ מארה"ב , ? או  עלות שימוש ב1 G

• reuben13

donobo18

קודם כל להזכיר לך שהנייד שלך צריך להות פתוח לכל הרשתות.

שנית, צריך לבחור בתוכנית המתאימה לך מתוך אלה ש-H2O מציעה. אני אישית תמיד בוחר בזאת של 50 דולר, שכוללת שיחות + SMS חופשי בארה"ב, 2 ג'יגה גלישה ושיחות כמעט בלתי מוגבלות לנייחים ולניידים בארץ.

כאשר מגיעים לארה"ב אפשר להתקשר לשירות של החברה ולהפעיל את הסים ולרכוש את התוכנית דרכו. אפשר להתקשר גם מהארץ. לקחת בחשבון שמרגע ההפעלה והתשלום התוכנית מתחילה "לרוץ" למשך 30 יום.

אפשר להיכנס לאתר של H2O, יום יומיים לפני הנסיעה, להירשם (מומלץ לרשום מען בארה"ב, אפשר של מלון, כולל מיקוד (לזכור את הסיסמה וכתובת), להפעיל את הסים תוך בחירה בתוכנית, הבעיה שהחברה לא מקבלת כרטיסי אשראי בינלאומי באתר שלה אבל כן מקבלת אותם טלפונית בשירות שלה. אנשי השירות ישאלו אותך על הכתובת שמסרת -כולל מיקוד - אז צריך שכל הפרטים יהיו זמינים לך בעת השיחה.

אפשרות אחרת:

לרכוש את התוכנית של H2O  - לדוגמה של 50 דולר - באתר כגון:

http://www.prepaidwireless.com/prepaid-refills/?carrier_name =124

מקבלים מספר PIN

אז נרשמים לאתר של H2O לפי ההנחיות שמסרתי לעיל, מבקשים להפעיל את ה-SIM ומציינים שיש כבר מספר PIN ורושמים אותו באתר.

פרוצידורה קצת מסובכת עבור מי שלא מנוסה בעניינים האלה.

אז יש הפתרון הישראלי. במקום 50 דולר משלמים 80 דולר לאתר הבא והם דואגים להפעיל את הכרטיס ולהטעינו בתוכנית:

http://www.freesim.co.il/index.php?option=com_virtuemart& ;view=productdetails&virtuemart_product_id=22&virtue mart_category_id=15&lang=he

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון