ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרכי הגעה ליורט דה מאר

פורום טיולי משפחות
    2
    3
    4874
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dor_3484023
      Dor_3484023 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

רציתי לשאול אל המנוסים בברצלונה איך מגיעים מברצלונה ליורד דה מאר (Loret de mar) בתחבורה ציבורית   ?

ומיורט דה מאר לנמל התעופה בברצלונה  ?

אני טס בחודש יולי.

תודה רבה לעוזרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיוה
        זיוה נערך לאחרונה על ידי

דרכי הגעה ליורט דה מאר

דור שלום,

אני לא נוהגת בדרך כלל לעקוב אחר הודעות של גולשים אבל הפעם פתחתי את ההיסטוריה שלך בפורומים כדי להבין את ההקשר ואת הציפיות מהטיול. פשוט זכרתי שכבר שאלת ויש משהו לא פייר בלשאול שוב ושוב בלי להסביר מהי המסגרת של הטיול, מהו ההקשר ומהם הפלונטרים העיקריים. אז אמנם עדיין לא הבנתי מה הציפיות, אבל ראיתי שאתה מגיע משהות בתוך ברצלונה ואולי גם אחרי שהות בפריז וגם כתבת שיורט היא מדהימה (כלומר, כך שמעת).

בעיני יורט היא נפילה גדולה אחרי ערים כל כך יפות. באופן אישי לא מצאתי בה הרבה חן. שהיתי בה לאחרונה ארבעה לילות במסגרת כנס. לבת הפרטית שלי הבהרתי שיהיה מאוד חבל אם תשפוך את הכסף שלה על חופשה בעיירה הזאת.

קוסטה ברווה יכולה להציע כל מיני דברים, מבילוי בחוף וחיי לילה בעיירות הדרומיות ועד לטיולים יפהפיים, חופים אינטימיים ושקטים ללא חיי לילה בצפון. מה שלא יהיו הציפיות, אני לא מצליחה להבין את הבחירה ביורט כשמדובר בטיול שאינו דיל סגור. כן, יש בה כ-50 מועדונים, המון מלונות גדולים וחסרי ייחוד, חופים רחבי ידיים והמוניים והרבה חנויות.

היות שהנגישות לעיירות הצפוניות קשה מאוד ללא רכב הייתי מציעה לבדוק את האפשרות של שהייה בטוסה דה מאר הסמוכה, שהיא פי-אלף יפה, ללא השוואה, וגם בה יש חיי לילה. אולי הם לא בדיוק כמו אלה שביורט אבל יש בהחלט לאן לצאת בערב, וגם היא עדיין חלק מהסצנה שמציע האזור הדרומי של קוסטה ברווה, אבל איזה הבדל...

לענייננו, אני מציעה שתקרא את הקישור הזה, שמסביר את דרכי ההגעה וגם מתאר במדויק מה יש לצפות ממנה.

כאן - פירוט של דרכי ההגעה משדה התעופה לעיירות של קוסטה ברווה. ההגעה לטוסה דה מאר (tossa de mar) זהה להגעה ליורט. זו עיירה שכנה. האוטובוס ליורט ממשיך גם עד טוסה.

וכאן הסבר דומה אבל עם התייחסות ספציפית ליורט דה מאר.

נסה להתמודד עם ההסברים ותחזור לשאלות.

• Dor_3484023
          Dor_3484023 נערך לאחרונה על ידי

דרכי הגעה ליורט דה מאר

היי זיווה

ראשית ברצוני להודות על ההשקעה והעזרה,נחמד לדעת שיש אנשים ששמחים לעזור.

בנוגע להודעות בפורום את צודקת שלא פירטתי יותר מידי.אין לי יותר מידי ניסיון בנושא ואני שמח ללמוד לפעמים הבאות איך לנהוג אז שוב,תודה.

בנוגע לטיול,את צדקת שאני מגיע ליורט לאחר פריז וברצלונה.הטיול אותו אני יעשה עם בת זוגתי הוא טיול קצרצר אחרי הצבא (לא העונה לתאילנד) את הטיול נתחיל בערים מרכזיות באירופה לטיול ולחוות קצת אירופה קלאסית.

ההגעה ליורט היא אחרי שבעה ימים עמוסים מאוד והיא בשביל נטו בילוי ונופש.

בריכה,ים,פאבים,קזינו,טיילת ופשוט להנות לא יותר מזה, זה הצפייה של מיורט.

הבחירה ביורט מבן כל העיירות בקוסטה ברווה כי היא פשוט נראתה לי הכי תוססת באזור עם  המון אטרקציות חיי לילה חופים יפים מלונות טובים ועוד  (הכל מביקורות,שיחות והצעות שקראתי בפורום ורחבי אינטרנט).

בנוגע לתחבורה עכשיו העניין הרבה יותר ברור לי נותר לי רק להבין איפה במדוייק מחכה האוטובוס כדי לחכות שם בשביל לעלות מברצלונה ואז חזרה לנמל תעופה שזה אני אבין בהמשך שאמשיך לחפש באתרים המעולים ששלחת לי.

תודה רבה מעריך מאוד ואשמח לשמוע עוד הצעות ביקורות או עוד מהידע שלך על הנושא.

תודה !!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון