מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?
-
שלום!
אנחנו 5 סטודנטים שרוצים לטייל קצת בקיץ ומחפשים את היעד המתאים וצריכים את העזרה של המומחים.
אנחנו רוצים לטוס לאמסטרדם בתחילת אוגוסט לסוף שבוע ועוד 3-4 ימים מחוץ לעיר, השאלה היא לאיפה..
אנחנו לא מכירים את הולנד בכלל ולא יודעים אם יש את מה שמחפשים. אם צריך אנחנו יכולים להשכיר אוטו באמסטרדם ואז נהיה גם יחסית גמישים ונוכל להגיע גם לגרמניה אם צריך..
אנחנו רוצים למצוא עיירה מגניבה וציורית עם אוכל טוב (עדיף שיהיו גם צעירים בעיירה אבל לא קריטי) שאפשר לצאת ממנה לטיולים/טרקים של יום שלם (או יומיים), עדיפות לשינה בהוסטלים, ואין בעיה גם כל יום להגיע לעיר אחרת..
האם יש דבר כזה שיכול לענות על הדרישות בזמן המוקצב שיש לנו? והאם יש טרקים ששווים משהו בהולנד או באזור?
אנחנו מגיעים אחרי פסטיבל מוסיקה רציני, אז אנחנו לא מחפשים להשתגע יותר מדי, אלה רוצים בעיקר להירגע, לטייל, ולראות נופים חדשים ויפים..
תודה רבה!!
נועם
נ.ב
אנחנו גם רוצים להשכיר דירה באמסטרדם, אז מה האזור הכי טוב להשכיר דירה, שיש תחבורה ציבורית טובה, פאבים וכו'...?
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?חג שמח
האיזור המועדף על צעירים זה איזור כיכר דאם.אני אהבתי יותר את אזור כיכר רמברנדט שיותר רגוע ואם זאת יש את כל מה שרציתם תחבורה פאבים מסעדות בתי קפה ובהחלט יכול להתאים לכם.מאוד קל להשתמש בתחבורה ציבורית בהולנד ומחוצה לה.אם אתם בקטע של להשכיר רכב אז סבבה.ואם לא אז גם סבבה(אינפורמציה מלאה איך להתנייד בהולנד עם תחבורה ציבורית תוכלו למצוא באתר סבבה הולנד)
הולנד מדהימה
תהנו.
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?אחלה תודה! ולגבי איך להתנייד אני לא דואג, השאלה היא פשוט לאן..?
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?טרקים? נופים?...הולנד לא היעד המתאים (לפחות לא הולנד שאני מכיר).
מציע לחשב מסלול מחדש...
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?כן הנחתי ככה.. אבל אין בכלל נופים וטיולים יומיים שאפשר לעשות? אולי צפון מערב גרמניה?
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?אולי לא הבנתי אותך
מתוך אמסטרדם רחוק לא תגיעו עם חיבתכם לטיולי טבע.
אבל---אם מחליטים להתנייד ממנה לנקודת לינה אחרת-- אפשר לא מעט חלופות, אולי טיולי אופניים שמאד מקובלים או טיולי שיט או טיולים רגליים גם.
(אבל לא באזור העיר) נקודת מוצא- תוכלו למצוא כאן לרשימת הטרקים הארוכים
אם תוכלו להצפין לכוון פריזלנד אני חושבת שתרגישו את הולנד במיטבה, אבל חיי החברה דלילים להפליא. אפשר גם לעשות טיול הליכה בבוץ, בכל מקרה -להלן מבחר מסלולים מקובלים בפריזלנד.
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?כן הכוונה היא לצאת מאמסטרדם ולטייל..
הסתכלתי קצת במה ששלחת ולא התרשמתי יותר מדי למען האמת, לכן התחלנו קצת לחשוב על כיוון של להשכיר אוטו באמסטרדם וליסוע לפריז על פני ארבעה חמישה ימים ובדרך לעצור בכל מיני פארקים לאומיים שאפר לטייל קצת..
אם יש לכם כמה פארקים מומלצים או אטרקציות ששווה לעצור אשמח להמלצות..
תודה!!
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?לא ברור.
אם המטרה פריז- סעו ברכבת אליה.
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?המטרה היא לא פריז, המטרה היא לצאת מהעיר הגדולה ולראות טבע וכפרים קטנים. נצא עם אוטו מאמסטרדם ונטייל 4-5 ימים, ובסוף נגיע לפריז כי יש לי משפחה שם..
-
מחפשים יעד, אמסטרדם ו..?אני חוששת שאתה לא לגמרי סגור על מה שאתם מחפשים.
טבע- רשמתי לך למעלה את השמורות והטרקים המקובלים.
עיירות-זה כבר סיפור אחר.
לנסוע מאמסטרדם לפריז- זה גם סיפור אחר.
(שברור שאפשר לעשות אותו, וגם לעצור בכל מיני עיירות חמודות בדרך- הן בהולנד הן בבלגיה והן בצרפת).