פנסיום סנדו וג'טה - רומניה
-
שלום,
אני לא מצליחה למצוא בבוקינג את הפנסיון של סנדו וג'טה.
יצרתי עימם קשר במייל, האם מישהו יודע על הסיבה שאינם מופיעים באתר בוקינג ?
תודה
-
פנסיום סנדו וג'טה - רומניהשבוע טוב גלי !
הפנסיון הזה עובד ללא רישיון בתוקף משנת 2012 , לכן אין להם את שם הפנסיון בחזית המבנה כמו שדורש חוק התיירות הרומני . בתמונה דוגמה לתעודת סיווג המשמשת כרישיון .
משמעות הדבר שאין עליהם פיקוח של רשויות התברואה ,כיבוי האש ומשרד הבריאות וכמובן שלא משלמים מיסים.
מהשנה הבא יקנסו כל האתרים שיפרסמו את הפנסיונים הלא מורשים ברומניה .
-
פנסיום סנדו וג'טה - רומניההם לא מופיעים בבוקינג כמו עוד מאות ואולי אלפי פנסיונים ברחבי רומניה.
וכמו לינות אחרות ברחבי העולם.
בוקינג אמנם ידידותי והתרגלנו אליו, אולם הוא מכיל רק את מי שמשלם עמלה להתפרסם בו.
בחרת בפנסיון משפחתי של צמד פנסיונרים חביבים, אוהבי ישראל וישראלים.
אנחנו הרגשנו כאילו אנחנו מתארחים אצל משפחה. עשו הכל שנרגיש כמו בבית.
המיקום נהדר לטיולי כוכב באזור, בנוסף ג'טה מסייעת לתכנון הטיולים באזור.
יעידו על כך כל מאות הישראלים שהתארחו אצלם בשנים האחרונות.
-
פנסיום סנדו וג'טה - רומניההרבה מאוד תיירנים לא מופיעים בבוקינג מהסיבות שריף כתב,ומופיעים באתרים אחרים
לגבי הפנסיון של סנדו וג'טה,חפשי במנוע החיפוש ובטיפים של למטייל,תגלי לא מעט חוות דעת והמלצות,ופרטי התקשרות
-
פנסיום סנדו וג'טה - רומניהאיפה הפנסיון שלהם נמצא
ואיך יוצרים איתם קשר ?
-
פנסיון סנדו וג'טה - רומניהכמו שאמרו לפני שווה ביותר, אירוח לבבי באווירה אישית.
יש המון מידע עליהם ברחבי האתר.
-
פנסיון סנדו וג'טה - רומניהגם אנחנו היינו לקוחות יותר ממרוצים מהנפסיון של ג'טה וסנדו
ויש לי רק מילים טובות ...ניתן למילים לדבר בעד עצמן:
ום 5 נוסעים לרשנוב ,שם נבלה לשם שינוי 2 לילות באותה מיטה
למה רשנוב זכתה בכבוד ? לאורך כל הטיול דאגנו למלונות בצנטרום של הפיילה . הפעם כיון שמדובר במיני כוכב עם 3 ימים של :"כאן יש המון המון אטרקציות . פארק חבלים, פארק מים, מסלולי הליכה, רכבלים, טירות, מבצרים (בראן ורשנוב), כנסיות, מבצרים, שופינג, פויאנה ברשוב, חוות הדובים בזרנשטי, חוות הסוסים ליד רשנוב, מעבר הרים רשנוב-פרידאל (מסלול הליכה ובאנג'י לאמיצים) "
כה אמר ריף ומי כמוהו יודע ... ואמה שעלתה עלי (אין לי חוש אוריינטציה בגרוש) הוסיפה גוגל מפ של האיזורלהמחשה .המשכנו לפנסיון של ג'טה וסנדו ,שקיבלו אותנו בחמימות . לאחר התארגנות קצרה ,יצאנו לכבוש את "מבצר רשנוב" עם הטרקטור האחרון (הכל כבר נרשם עליו).
השמועה על תבשיליו של "המאסטר שף" סנדו ,הגיעה לאוזנינו והוזמנה מראש ארוחת ערב - אוכלים ולא מאמינים לטוב שנפל עלינו ומבקשים עוד קצת וגם מתכון . יש אמת בפרסום ובשמועה .בסעודת הערב אצל סנדו וג'טה ,תוך כדי שיחה על אה ועל דא וניסיון כושל להוציא ממנו מתכון (ננסה גם מחר) ,ג'טה שאלה מה התוכניות למחר ? מייד שלפתי את קובץ הטיול והקראתי לה את שלל האפשרויות ,שכללו 10 ימי טיול לפחות . היא שהבינה ,שקצת התפזרתי הציעה את ויולטה עם הג'יפ והראתה לי את המסלול +תמונות של 5/6 עצירות טיולים /נקודות עיניין = 7 שעות בעלות 400 ליי ...
מתוך הסיפור הרומני שלנו